gsoom23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 Πρόσφατα αγόρασα το AKASA all in one front panel.Ακολούθησα τις οδηγίες και έκανα όλες τις συνδέσεις όπως αναφέρονται στο εγχειρίδιο.Το πρόβλημά μου είναι ότι παρόλο που σύνδεσα το cardreader σε εσωτερική :102: USB, το σύστημα δεν μου την εμφανίζει και προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση του συνοδευτικού cd μου εμφανίζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συνδεμένη.Έχω δοκιμάσει να αφαιρέσω όλες τις USB και να αφήσω συνδεμένο μόνο το cardreader όμως δεν έγινε τίποτα, όπως και να το συνδέσω σε άλλη θέση.Οι άλλες λειτουργίες της συσκευής (ένδείξεις θερμοκρασίας, USB ports, audio, mic, video) δουλεύουν κανονικά.Τι κάνω λάθος ή τι άλλο να δοκιμάσω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Μάρτιος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Το έχεις συνδέσει σωστα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάρτιος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 λογικα παιρνει ρευμα,μεσα απο το bios τα εχεις ολα τα usb ενεργοποιημενα ετσι?αν ναι τοτε μαλλον το βλεπω για ελαττωματικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsoom23 Μάρτιος 20, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Πιστεύω πως το σύνδεσα σωστά, 4pin καλώδιο στην υποδοχή του Μ/Β.Οι εκτός cardreader λειτουργίες είναι εντάξει, υπάρχει πιθανότητα να είναι προβληματικό το καλώδιο σύνδεσης ή είναι η συσκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Μάρτιος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Δες μήπως το έχεις βάλει ανάποδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Μάρτιος 21, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Όταν συνδέεις μια συσκευή αυτή δείχνει να παίρνει ρεύμα; Πάντως αν είσαι 100% σίγουρος με την συνδεσμολογία πρόσεξε μην κάψεις την θύρα της motherboard ή την συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Μάρτιος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Τα cardreader μου φαίνονται περίεργη υπόθεση.Έχω πάρει και γω 1 τέτοιο (σκέτο cardreader usb) και στο βασικό μου pc δεν το αναγνωρίζουν οι θύρες usb, ενώ βρίσκουν ό,τι άλλη συσκευή έχω συνδέσει σε αυτές τις θύρες.Αντίθετα δουλεύει στο 2ο pc μου που είναι 3ετίας και είναι μόνο για download.Δεν ξέρω τι ζόρια τραβάνε και τι το ιδιαίτερο έχουν.Δοκιμασέ το και εσύ σε άλλο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsoom23 Μάρτιος 22, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Μετά από πολές προσπάθειες και βάλε βγάλε τα καλώδια και αφού αφαίρεσα ότι άλλες συσκευές USB είχα, τελικά είδε την συσκευή το PC μου αλλά δεν την αναγνωρίζει ("άγνωστη συσκευή"). Στο συνοδευτικό CD δεν υπάρχουν drivers και ψάχνοντας στο δίκτυο δεν μπόρεσα να βρώ.Τελικά δεν ξέρω αν μετά από όλη αυτή τη φασαρία άξιζε η αγορά αυτής της συσκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.