Jump to content

Πρόβλημα με AKASA all in one front panel

gsoom23

Recommended Posts

Πρόσφατα αγόρασα το AKASA all in one front panel.

Ακολούθησα τις οδηγίες και έκανα όλες τις συνδέσεις όπως αναφέρονται στο εγχειρίδιο.

Το πρόβλημά μου είναι ότι παρόλο που σύνδεσα το cardreader σε εσωτερική :102: USB, το σύστημα δεν μου την εμφανίζει και προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση του συνοδευτικού cd μου εμφανίζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συνδεμένη.

Έχω δοκιμάσει να αφαιρέσω όλες τις USB και να αφήσω συνδεμένο μόνο το cardreader όμως δεν έγινε τίποτα, όπως και να το συνδέσω σε άλλη θέση.

Οι άλλες λειτουργίες της συσκευής (ένδείξεις θερμοκρασίας, USB ports, audio, mic, video) δουλεύουν κανονικά.

Τι κάνω λάθος ή τι άλλο να δοκιμάσω ?

Πιστεύω πως το σύνδεσα σωστά, 4pin καλώδιο στην υποδοχή του Μ/Β.

Οι εκτός cardreader λειτουργίες είναι εντάξει, υπάρχει πιθανότητα να είναι προβληματικό το καλώδιο σύνδεσης ή είναι η συσκευή

Τα cardreader μου φαίνονται περίεργη υπόθεση.Έχω πάρει και γω 1 τέτοιο (σκέτο cardreader usb) και στο βασικό μου pc δεν το αναγνωρίζουν οι θύρες usb, ενώ βρίσκουν ό,τι άλλη συσκευή έχω συνδέσει σε αυτές τις θύρες.

Αντίθετα δουλεύει στο 2ο pc μου που είναι 3ετίας και είναι μόνο για download.

Δεν ξέρω τι ζόρια τραβάνε και τι το ιδιαίτερο έχουν.

Δοκιμασέ το και εσύ σε άλλο pc.

Μετά από πολές προσπάθειες και βάλε βγάλε τα καλώδια και αφού αφαίρεσα ότι άλλες συσκευές USB είχα, τελικά είδε την συσκευή το PC μου αλλά δεν την αναγνωρίζει ("άγνωστη συσκευή"). Στο συνοδευτικό CD δεν υπάρχουν drivers και ψάχνοντας στο δίκτυο δεν μπόρεσα να βρώ.

Τελικά δεν ξέρω αν μετά από όλη αυτή τη φασαρία άξιζε η αγορά αυτής της συσκευής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.