Jump to content

HELP! ΚΑΙΓΟΜΑΙ!

artking

Recommended Posts

Λοιπόν, όπως είχα υποσχεθεί κάνω το post για να σας κρατήσω ενήμερους ως προς το πώς εξελίχθηκε το θέμα. :D

Τελικά την μητρική ΔΕΝ την επέστρεψα στο πλαίσιο αφού είχε παίξει με έναν WD 250GB SATA2(κλειδωμένο σε SATA1). Φοβούμενος ότι είναι θέμα ασυμβατότητας και ότι μπορεί να μπλέξω χειρότερα(μετά από όσα τράβηξα και άκουσα) αν την επιστρέψω και μου την αντικαταστήσουν και δεδομένου ότι το σύστημα ως έχει είναι προσωρινή λύση για κάποιους μήνες την κράτησα. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω το WD του φίλου μου(ανταλλάξαμε προσωρινά) και το σύστημα είναι μια χαρά. Η μόνη μου απορία είναι πώς μπορώ να αλλάξω την ταχύτητα του ανεμιστήρα της 8800GTS. Δοκίμασα το Ntune και μου έχει γκριζαρισμένες τις επιλογές. Και με 60*C σε idle στο GPU diode και 70+ σε load θα ήθελα να τις ανεβάσω λίγο.

ΥΓ: Ελπίζω πως δεν θα έχω πρόβλημα άλλο με την μητρική, τουλάχιστον μέχρι να κάνω την αναβάθμιση που θέλω... Wish me luck :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.