panoc Μάρτιος 23, 2007 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Ακομη και μετα απο πολλες παρακλησεις και συστασεις μου να μην σβηνονται ή γινονται edit ποστ τα οποια ειναι ουσιαστηκα για τη συζητηση και φανερωνουν το ποιον ή/και το χαρακτηρα καποιου, καποια μελη μας συνεχιζουν να τις αγνοουν επιδεικτηκά.Θεωρουν προφανως οτι εμεις/εγω ειμαστε βλακες ή/και κατώτεροι των περιστασεων, γραφουν ενα μυνημα και αφου πιστεψουν οτι εξυπηρετησε το σκοπό τους το αφαιρουν ή το αλλάζουν.Τακτικη η οποία δε μου αρεσει καθόλου και η οποία ειναι κατακριτεα.Ως εκτουτου το ποστ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=313473&postcount=103 επαναφερεται και χρεωνεται με παρατηρηση το μελος tristeno γιατι ενω του εχουν γινει πολλες φορες συστασεις να μη χρησιμοποιεί αυτη τη τακτικη μας αγνοει.Δε θα δεχτω καμια δημόσια απαντηση στο παραπανω και θα παρακαλουσα να συνεχισετε μονο εαν εχετε να προσθεσετε κατι στο αρχικο θέμα του thread, σε αντιθετη περιπτωση μπορειτε να ανοιξετε νεο θέμα η να συζητησετε με pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 23, 2007 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Νάτο και το screenie από έναν μικρό SSD συνδεδεμένο εξωτερικά ως USB. Το νούμερο που κάνει την διαφορά είναι εκείνο στο access time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Μάρτιος 26, 2007 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Γεια σε ολους.Σκεφτομαι να προβω σε αγορα Raptor για γρηγοροτερη λειτουργεια και εκκινηση των Windows.Σκεφτομαι τον 36αρη αλλα γενικα ακουω οτι αξιζει πιο πολυ η επενδυση σε 74αρη.Γιατι ; Ειναι απλα θεμα σχεσης χρηματων χωριτηκοτητας η εχει κατι παραπανω να δωσει ο 74αρης ;Αναμενω γνωμες και σχολια.Ευχαριστω προκαταβολικα.Για να κλείνει το θέμα. Φίλτατε χτύπα τον 74 και άσε τους άλλους να κονταροχτυπιούνται οσάν τους Πέρσες με το Λεωνίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.