jax7480 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Μετα απο 2 χρονια λοιπον, και αφου η εγγυηση του Λεοντα εχει περασει, ανεπιστρεπτι, ειπα να κανω και μια ακομα αναβαθμισουλα στο Leon, αυτη την φορα ακουστικη αλλα και προστατευτικου χαρακτηρα. Ολα καλα και ολα ωραια με τις εξωτερικες και μηχανικες βελτιωσεις αλλα τι γινεται οταν δεν υπαρχει αυτοκινητο? Εδω λοιπον μπαινει στην μεση ο συναγερμος της elser που τοποθετησα προσφατα. Με αρκετες λειτουργιες και προστασιες, διπλο immobilizer +1 το εργοστασιακο(δεν το καταργει), 1 μαγνητικη θωρακιση και 1 αντικραδασμικη, εκκινηση κλιματιστικου αλλα και κινητηρα, turbotimer και αρκετα καλουδια ακομα. Ολα αψογα με τον συναγερμο, με ενα μικρο LCD display στο remote control ωστε να βλεπεις ανα πασα στιγμη την κατασταση του αυτοκινητου(ποιος αισθητηρας χτυπαει) την εκκινηση του κινητηρα(δειχνει το αυτοκινητο να βγαζει καυσαεριο) κτλ. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι ειναι αρκετα ευαισθητος αλλα αυτο ειναι κατι που ρυθμιζεται ευκολα κιολας. Το πολυ καλο που εχει ειναι οτι ακομα και να δωσεις σε καποιον τα κλειδια του αυτοκινητου, το αυτοκινητο παλι ΔΕΝ παιρνει μπροστα(2ο immobilizer) και εχει καποιον κωδικο που γνωριζει μονο ο οδηγος ωστε να δωσει ρευμα για να "χτυπησει η μιζα". Αρκετα ευχαριστημενος με την επιλογη μου αν και ειναι επιλογη που "τσουζει" λιγακι, λογω των 500 Ευρω που ζηταει. Υπαρχει βεβαια και φθηνοτερο μοντελο με 350 Ευρω χωρις την εκκινηση του κινητηρα και του κλιματιστικου. Τωρα στην ακουστικη αναβαθμιση. 2 Χρονια ημασταν με αυτο.... Ευχαριστημενος αρκετα, δεν μου εβγαλε το παραμικρο προβλημα αλλα πλεον τα ραδιο-CD, δεν ειναι και στο φορτε τους. Πρωην κατοχος λοιπον Kenwood ραδιο-CD, και μαλιστα αρκετα ευχαριστημενου(αλλωστε 4 χρονια το κρατησα και δεν εκανε κιχ)ειπα να βαλω στον Λεοντα ενα Radio-MP3/WMA player. δυσκολη η αποφαση οφειλω να ομολογησω και ολα "εκλιναν" προς το Pionner MP9600 το "μεγαλο" μοντελο της Pioneer το οποιο ολοι λενε τα καλυτερα. Αλλα εμενα ΔΕΝ μου εκανε αυτο το "κλικ". Ξερω οτι βγαζει αρκετα ποιοτικα μοντελα, ισως τα καλυτερα" αλλα δεν μου κολλαει σαν εταιρια.(δεν ξερω γιατι, απλα δεν). Ετσι κατεληξα στο "μεγαλο" μοντελο της Kenwood, το KDC-PSW9527 χαρακτηριστικα του οποιο μπορειται να βρειτε εδω. Αρκετα ευχαριστημενος και με αυτο, με ξενισε λιγο στην αρχη το εξτρα πανελ που εχει απο κατω αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Αρκετα καλο στον ηχο αλλα και στην ληψη του ραδιοφωνου(κατι που ζοριζοταν το Aura) αλλα και παρα πολυ καλο στα MP3-CD. Διαβαζει αρκετα γρηγορα οτι δισκακι κι αν εχω βαλει μεσα. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν διαβαζει ελληνικες γραμματοσειρες(αληθεια υπαρχει καποιο?). Κοστος 800 Ευρω και μαζι δωρο ενα home cinema για το σπιτι(ηχεια 5.1 και DVD/MP3/radio player). Μαζι με το Kenwood εβαλα και 2 6χ9" ηχεια στην ταβλα του Leon της εταιριας MacAudio. Αρκετα ευχαριστημενος και με αυτα.Η αλλαγη στον ηχο ειναι αρκετα αισθητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ζαχουλη καλοριζικα!!:clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Καλορίζικα!!!! Αντε.... Κανα wooferaki έβαλες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μεγειες μεγεις!! Ιδιο ακριβως συναγερμο εχει ενας φιλος σε ενα 20VT@225Hp λιονταρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Καλοριζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Καλορίζικα και καλές βόλτες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsouraki28 Οκτώβριος 11, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ RADIO CD ΣΤΟ LEON ΣΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ LEON ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ RADIO CD ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ .ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 11, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 necro of the month ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 11, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 WTF Τι κάνει ο έρωτας στον άνθρωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.