Jump to content

w/c 4 o/c!no money limits!!!

Prayer!

Recommended Posts

Αντλία : Hydor L30 (25€)

Ψυγείο : από κατάστημα ψυκτικών 25Μχ8Βχ25Υ (περίπου) στα 20€

Μπλοκ : από 11 (γύρω στα 50€)

Σωλήνες : από κατάστημα υδραυλικών, αρκεί να μην σπάνε (2-5 €)

Τανκ : ταπεράκι από supermarket 1-4L (ανάλογα με το μέγεθος)

Μια φτηνή και καλή λύση

:038: :038: :038: :038: :038: :038: :038: :109:

άρα με αυτό το σύστημα είμαι οκ κ δεν χρειάζεται να μπλέξω με custum λύσεις...κάτι τελευταίο: το soprano δέν την χωράει μια χαρούλα την συγκεκριμένη υδρόψυξη?

+ένα καλό σύστημα υδρόψυξης της κάρτας γραφικών...

άρα αυτό το σύστημα όπως είναι τι επιπρόσθετο χρειάζεται για υδρόψυξη cpu k vga?+soprano dx is large enough for that watercooling system?:105:

oi διαστάσεις είναι ανάλογες αν συγκρίνεις soprano dx k armor junior..μάλιστα το armor is smaller!!!

κοιταζοντας το armor junior και το σοπρανο dx βλεπω τις διαστασεις σχεδον ιδιες.νομιζα πριν οτι μου ελεγες για το κανονικο το αρμορ δηλαδη αυτο:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700281

τεσπα αν μιλαμε για αυτα τα λεφτα προτεινω το σοπρανο

μιά ερώτηση γιατι από ότι καταλαβαίνω γνωρίζεις αρκετα:το πιό ογκώδες τμήμα της υδρόψυξης είναι το ψυγείο?

μιά ερώτηση γιατι από ότι καταλαβαίνω γνωρίζεις αρκετα:το πιό ογκώδες τμήμα της υδρόψυξης είναι το ψυγείο?

ναι,αν και υπάρχουν και μικρά ψυγεια.

εννοειται.εκει ειναι το μυστικο,τι ψυγειο θα παρεις αν ειναι για 1 12αρη,2 ή για 3 12αρηδες.και μετα που θα το βαλεις.

Εγώ στο σύστημα που σου πρότεινα (το οποίο έχω και εγώ) το ψυγείο το έχω κάτω από 1 τραπέζι για να μη φαίνεται.Του έχω 1 ανεμιστήρα με 25 εκ διάμετρο.Πώς σου φαίνεται??:033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.