Jump to content

w/c 4 o/c!no money limits!!!

Prayer!

Recommended Posts

my pc:p4-3,0Gh(θέλω να τον φτάσω το πολύ 3,8Gh,γιατί τον ιούλιο θα πάρω quad core!!!)2x512-667mh-5-5-5/15\mo-bo:asus p5b-v

Gpu:MSI X1950pro 256mb ddr3(θερμαίνεται πολύ...)+160GB SEAGATE Barracuda(θερμαίνεται εξίσου πολύ)

psu:enermax liberty 500W ? be quiet dark power!(ζαχαρώνω κ' το asus atlas 550W:049:)

case:μάλλον θα πάω se soprano...

ΥΓ:Σκέφτομαι να εγκαταστήσω υδρόψυξη στο

υπάρχων pc κ φυσικά να την κρατησω στο pc ακόμα κ μετά τις αλλαγές..θέλω λοιπόν να μου προτείνετε ένα καλό watercoong(έτοιμο kit ή πρωσοποποιημενη λύση,προτιμώ το δεύτερο)Επίσης θέλω να ξέρω αν η επιλογή case/psu είναι σωστή

συμφωνα με τον Candyman δεν αξιζουν τα enermax τα χρηματα τους.εγω προτεινω το thermaltake toughpower!Για case θα προτεινω κατι μεγαλυτερο.Για ετοιμο κιτακι προτεινω

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=62047

αλλα ειναι αρκετα τα λεφτα,αν+custom λυση θα σου ερθει καλυτερα..

Είναι προσωπική άποψη δεν αναγκασα εγώ κανέναν να αγοράσει κάτι ή όχι, σωστά;...

Η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι: "Κανένα Enermax!".

No offense...

Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, προτείνω Etasis ή από την νέα σειρά της PC Power & Cooling το Turbo-Cool 1KW-SR (είναι 1000άρι!).

Δες το link:

http://www.pcpower.com/products/reviews/madshrimps1KW/index.html

Φιλε μου mike, το μύνημα μου δεν απευθυνόταν σε εσένα αλλά στον soulclaimer (και δεν του την "είπα" παρόλο που φαίνεται έτσι, άλλωστε τον συμπαθώ ιδιαίτερα, μάλλον λόγω avatar.) :)

Τελικά ο γραπτός λόγος είναι πολύ περιέργος μερικές φορές!

Δεν αισθανθηκα πως μου την είπες Candyman, συμφωνώ μαζί σου πως στα enermax πληρώνεις αδρά το brand (lol το liberty μου είχε μέσα και λουράκι για λαιμό "enermax").

Όμως σε γενικές γραμμές τα θεωρώ αξιοπιστα οχι επειδή καταλαβαίνω πολλά από ηλεκτρονικά κτλ (που δεν...) αλλά από την καθημερινή χρήση.

(είχα/ω αρκετά enermax)

Φίλε soulclaimer,

Εχω πει ότι τα Enermax είναι μέτρια, όπως π.χ. τα Fortron. Δεν είπα ποτέ ότι είναι μάπες, είπα απλά ότι στα λεφτά τους υπάρχουν ΣΑΦΩΣ καλύτερες επιλογές.

Παρεπιπτόντως, μπας και είδες το λινκ που παράθεσα; Αν όχι, δες... Αξίζει τον κόπο και αν δεν βαριέσαι διάβασε και το κείμενο. Θα καταλάβεις γιατί τοσο καιρό "γκαριζω" για τα τροφοδοτικά και ότι δεν μετράει το "απ'έξω" ή τα διάφορα features (που συνήθως είναι άχρηστα) αλλά η ουσία του πράγματος.

Επίσης το τροφοδοτικό Turbo-Cool 1KW-SR αν και κάνει του κόσμου τα λεφτά, ΔΕΝ είναι modular. Το γιατί το έχω απαντήσει ήδη στον "οδηγό", απλά αποδεικνύεται πανηγυρικά ότι το modular PSU είναι πρακτικό μεν, αλλά όχι σωστό δε.

ok κανείς δεν την είπε σε κανένα...εμένα ποιός θα μου πεί?Κατάρχην το enermax is out,atlas ή be quiet+αν πάρω μεγαλύτερο κουτί-πάντα με γνώμωνα την ποιότητα κατασκευής,την ροή αέρα,το μαύρο χρώμα(!)κ το παραθυράκι στο πλάι(!!!)-να πάρω κατι σε στύλ cm stacker πού παίρνει k 2 psu(ώστε να βάλω ενα 350 κ ένα 400 κ να δώσω τα χρήματα που σκόπευα να δώσω γιά psu στήν υδρόψυξη)υδρόψυξη θέλω custom λύση,...

με τις παρεξηγησεις τα λυσαμε,don't warry.λοιπον για υδροψυξη λεω:

pump eheim 1250 ή αυτη της ασετεκ

radiator κατα προτιμηση καποιο με 2 με 3 12αρηδες.

block του eleven

τωρα για ρακορ+τα υπολοιπα ειναι αναλογα την διαθεση σου.

για κουτι παρε καποιο αρκετα μεγαλο να χωρεσουν ολα!

τιμές για υδρόψυξη εννοούσα:119: τιμές τροφοδοτικών βρίσκω πολύ εύκολα:053:

Αντλία : Hydor L30 (25€)

Ψυγείο : από κατάστημα ψυκτικών 25Μχ8Βχ25Υ (περίπου) στα 20€

Μπλοκ : από 11 (γύρω στα 50€)

Σωλήνες : από κατάστημα υδραυλικών, αρκεί να μην σπάνε (2-5 €)

Τανκ : ταπεράκι από supermarket 1-4L (ανάλογα με το μέγεθος)

Μια φτηνή και καλή λύση

τι λές για αυτό:http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26_45&products_id=126&osCsid=f10c9e743d80d546b25c8bd7da585230 με τριπλό ψυγείο κ μεγαλύτερη αντλία?

Διπλό ψυγείο και στα 230 €.ΜΕγαλύτερη αντλία από την L30 δεν είναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.