Neptune Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Είδα σήμερα ένα PC με WINDOWS ΜΕ το οποίο μετά την εκκίνηση του και ελάχιστο χρόνο μετά την φόρτωση του S.Ο κάνει restart ... - Έβαλα άλλο τροφοδοτικό- Έβαλα άλλο stick μνήμης - Μετακίνησα την υπάρχουσα μνήμη σε άλλο slot- Άλλαξα την μπαταρία του BIOSΤίποτα ... Μόλις ξεκινάνε και φορτώνουν τα windows μετά από ελάχιστο χρόνο ξανά restart ...- Προσπάθησα να κάνω και format ... Προσπάθησα με Win ΧΡ. Στη φάση της διαγραφής της προηγουμενης εγκατάστασης και στη φάση της αντιγραφής των αρχείων όλα μια χαρά ...Με το που ξεκίνησαν να τρέχουν τα ΧΡ για πρώτη φορα ... restart ... restart ... restart ... restart Κάποιος έχει κάτι στο μυαλό του ?Είναι κάτι που δεν έχω κάνει ακόμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάρτιος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 δωσε μερικες λεπτομερειες για το pc.bios update δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Μάρτιος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Το PC είναι ένα απλό παλαιό σύστημα πλέον ... PIII 1GHz 128MB Μνήμη (Το έφτασα στα 512 για να κάνω format)HD 20GbBIOS update δεν έκανα ... μπορεί να έχει σχέση με BIOS update το πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Μάρτιος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Δες και στον event viewer μηπως λεει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Τρέχεις μήπως κανένα πρόγραμμα της μητρικής?Μου έτυχε πρόσφατα να μου κάνει το ίδιο πρόβλημα το PcDoctor της Asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάρτιος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Δοκίμασε σε Safe Mode για να αποκλείσεις το θέμα κάποιου service....Μπες στο BIOS και άστο για κανα 5άλεπτο . Αν δεν κάνει restart τότε ίσως δεν είναι hardware. Σε αυτήν την περίπτωση δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση χωρίς το ACPM (F7 κατά την εγκατάσταση) μήπως και φταίει αυτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Μάρτιος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Είναι ισως λιγο κουλό αυτό που θα σου πω, αλλά μήπως δεν κάνει κάποια καλή επαφή το MotherBoard με το tower και κουνιεται? Μην γελασετε, μου είχε σπασει τα νευρα καθε φορα που εμπαινα ειτε στο bios, ειτε στα windows. Και τελικα ακουμπούσε το motherboard σε ενα βιδακι (σε αυτα που καθεται πανω η μητρικη και τα βιδωνουμε), το εβγαλα, δεν ειχε καμια επαφη και τελος τα restart!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shylock Μάρτιος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 επάνω η μνήμη σου έχει κάτι τσιπάκια.αυτά αν τα ενώσεις μαζί σου δίνουν την μνήμη της ram sou.px 256 mb.an κάποιο δεν κάνει επαφή την ώρα που πάει να περάσεις τα δεδομένα για να τα φορτώσει στην ram σου δεν βρίσκει και δεν μπορεί να τα καταχωρήσει και για αυτό σου κάνει restart.δοκίμασε να αλλάξεις ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Μάρτιος 20, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Μισό λεπτό παύση ... Όπως σας είπα έκανα όλα τα παραπάνω hardware test ... χωρίς επιτυχία.Προχώρησα στη λύση του format καθώς υπέθεσα πως κάποιο virus υπάρχει ...Κατά τη διάρκεια του format στη φάση της διαγραφής της προηγουμενης έκδοσης του λειτουργικού και κατά τη διαδικασία της αντιγραφής των αρχείων (μιλάμε για 15' +) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ...Όταν ξεκίνησαν τα ΧΡ ώστε να περάσω τις παραμέτρους τότε άρχισε να ξανακάνει restart ... Επομένως το format δεν έχει ολοκληρωθεί οποτε δεν μπορώ πλέον να μπω στο λειτουργικό γιατί απλά δεν υπάρχει ...Αρχικά δεν μπόρεσα να δω τον event viewer καθώς όπως σας είπα με το που έμπαινα στα millenium το σύστημα έκανε restart ... δεν είχα χρόνο ...Κάποιο service αποκλείται να είναι αφού μετά το format θα έπρεπε να είχε λυθεί αυτό το πρόβλημα ... Κάτι κουλό παίζει ? Τι να είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Μάρτιος 20, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 - Έβαλα άλλο stick μνήμης - Μετακίνησα την υπάρχουσα μνήμη σε άλλο slotδοκίμασε να αλλάξεις ramΡε παιδιά διαβάζετε πριν απαντήσετε ?Είναι ισως λιγο κουλό αυτό που θα σου πω, αλλά μήπως δεν κάνει κάποια καλή επαφή το MotherBoard με το tower και κουνιεται? Μην γελασετε, μου είχε σπασει τα νευρα καθε φορα που εμπαινα ειτε στο bios, ειτε στα windows. Και τελικα ακουμπούσε το motherboard σε ενα βιδακι (σε αυτα που καθεται πανω η μητρικη και τα βιδωνουμε), το εβγαλα, δεν ειχε καμια επαφη και τελος τα restart!!!SouRLoTeR θα το κοιτάξω ... αλλά γινεται από τη μία στιγμή στην άλλη να μην κάνει επαφή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάρτιος 20, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη γιατι μπερδευτικα λιγο.το γεγονος οτι κανει συνεχεια ρεσταρτ ειναι hardware προβλημα 100%.απο αυτα που διαβασα παραπανω,δεν εχεις δοκιμασει να ελεγξεις το τροφοδοτικο.αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειναι θεμα ή σκληρου ή μητρικης.αν+ειμαι περιπου στο 90% να ειναι μητρικης.δεν κοιτας μηπως εχει φουσκωσει κανενας πυκνωτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Μάρτιος 21, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 - Έβαλα άλλο τροφοδοτικόΑπό τροφοδοτικό είμαστε ok.Υπάρχει τρόπος να εξακριβώσω εάν είναι η μαμμά ? :120: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάρτιος 21, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 αν δανειστεις απο κανενα φιλο σου καμια αλλη,ή να κοιταξεις αν εχουν εξογκοθει καποιος πυκνωτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonias A.E1442169095 Μάρτιος 21, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Μου ειχε τυχει το ιδιο ακριβως προβλημα σε ενα pc ενος φιλου μου.Μεχρι που εκανα εγκατασταση των Windows στο δικο μου pc και δουλευε με τις δικες του μνημες και καρτα γραφικων. Εκανε αντιγραφη αρχειων και με το που πηγαινε να συνεχισει κολλαγε. Η λυση ηρθε με ενα απλο BIOS Update. Απ οτι μου ειχαν πει καπου ειχε φαει corrupt το bios (δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο). Παντως το pc δουλευει κανονικα 1+ χρονο μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.