Jump to content

Τι γραμη INTERNET εχετε???

Qlim4X

Τι συνδεση χρισιμοποιητε???  

135 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οπως λεει και οτιτλος τι γραμη ιντερνετ χρισιμοποιητε και πως τιν βρησκετε ?????

θα την θελατε ποιο γρηγορη?????

θα θελατε να προσφερη κατι παραπανω?????

και σε θεμα αποδοσης/χρηματων πωσ τη βρισκετε?????

(αν εχω κανι καπου λαθος η θα θελατε να προσθεσετε κατι εδω θα ειμαι για να το διορθοσω;) )

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Adsl 384/128 - ΟΤΕ με Forthnet αλλα as usual ΟΤΕ sucks big time !! 30 με 35 παιζει.....

Υ.Γ DJD μην ποσταρεις και τραβαμε τα μαλλια μας με την κ@##φαρδια σου και την ατυχια μας.... :rant:

Αρχική απάντηση από PGM

Υ.Γ DJD μην ποσταρεις και τραβαμε τα μαλλια μας με την κ@##φαρδια σου και την ατυχια μας.... :rant:

σσσσσσσσσσ μη μας πάρουν χαμπάρι...

384/128 (λέμε τώρα... :hehe: )

384/128 από adsl-in-a-box (forthnet).

Aν και προς το παρον είμαι ευχαρηστημένος, 1Μbps δεν θα με χάλαγε:p

Αρχική απάντηση από DJD

σσσσσσσσσσ μη μας πάρουν χαμπάρι...

384/128 (λέμε τώρα... :hehe: )

την αληθεια θελουμε ξερασετα ολα:devil:

θα βγαλω μαστιγιο:whip: αρχισε να λες.

στο μαγαζι εχω 384 - 128 απο vivodi στο σπιτι προς το παρον isdn 64 εχω ψηφισει την 384

Οπως εχω αναφερει σε πολλους στην Θεσσαλονικη, η ADSL 384/128 που εχω ειναι μονο για σερφαρισμα. Για downloading χρειαζομαι τουλαχιστον 2Mbps.

πιστευω οτι γενικα η 384/128 ειναι η καλητερι σε τιμη αποδοση ετσι δεν ειναι???

ποιον θεοριτε τον καλητερο provider για adsl γραμη???

Κατα την γνωμη μου ολοι οι provider καλοι ειναι ......το προβλημα ειναι το dslam που θα πεσεις και ποσο 'γεματο' ειναι ........Απο εκει ξεκινα το κακο...στον provider μπορουμε να βρουμε λυση, δοκιμαζοντας διαφορες demo συνδεσεις και βρισκοντας την καλυτερη....Στο dslam ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο περα απο ΥΠΟΜΟΝΗ!

στο σπίτι έχω μια 56άρα αλλά δεν κατεβάζω από εκεί, Κατεβάζω από το πανεπισ΄τημιο που έχει γραμμή 2,5mbit. Οπότε πρέπει να προστεθεί κ αυτή η γραμμή για να ψηφίσω!

adsl 384/128 ote+forthnet

Ταχύτητες σκ@τ@ το έχουν χέσει λίγο... τους πήρα και τηλέφωνο... αντε να δούμε με 25-30 κατεβάζω :(

Αρχική απάντηση από aspirin

στο σπίτι έχω μια 56άρα αλλά δεν κατεβάζω από εκεί, Κατεβάζω από το πανεπισ΄τημιο που έχει γραμμή 2,5mbit. Οπότε πρέπει να προστεθεί κ αυτή η γραμμή για να ψηφίσω!

καποιος MOD να αναλαβει να κανει ad την Τ1 πλιζζζζζζζζζ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.