Jump to content

Shroud απο πολυεστερική ρητίνη

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια.. χτες καθως εβλεπα το site , και στην κατηγορια how to διαβασα ενα θεμα για την κατασκεθη μιας βασης απο πολυεστερα... τον οδηγο τον βρηκα παρα πολυ καλο αλλα εχω μια απορια... δεν ρωτησα στο συγκεκριμενο θεμα γιατι ειναι πολυ παλιο και μαλλον δεν θα απαντουσε κανεις.... στην παρακατω φωτογραφι θελω να μου πειτε τι υλικο ειναι πανω εκει που απλωνει ο πολυεστερας και βγαζει αυτο το σχημα... ειναι χαρτονι;; (να επισημανω πως η φωτογραφια ειναι απο το review και οχι δικη μου)

post-2028-1416071629,222_thumb.jpg

ο πολυεστερας απλωνει πανω σε καλσον. σιγουρα οχι οτι καλυτερο απο θεμα αντοχης, αλλα δινει πολυ πιο κλειστες καμπυλες απο τα διαφορα υλικα που χρησιμοποιουνται για τον πολυεστερα. εχει βεβαια ενα πλεονεκτημα: το κανει ημιδιαφανες, και μπορεις να φωτισεις το shroud εσωτερικα.

Για το καλσον, ρωτα τον χρηστη Chroma. Μετα απο την προσπαθεια δημιουργιας του shroud εχει αποκτησει μια σχετικα, ΚΑΛΗ, εμπειρια...(χρωμα, μεγεθος, αντοχες...πως να μιλησεις στην πωλητρια που θα το ζητησεις κτλ).

Ευχαριστω παιδια... να ρωτησω και κατι αλλο.. το καλσον μετα δεν ειναι κολλημενο πανω στον πολυεστερα;;; θα ξεκολλήσει ευκολα;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.