Jump to content

Προβλημα με καρτα γραφικων και Event 1003

Martian

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα σε ολους

Λοιπον...εχω μια απλη καρτουλα Gigabye x600 pro kai δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι πριν λιγες μερες..αρχικα το προβληγμα αρχιζε οταν εγω ημουν ηδη sta windows και καποια στιγμη η οθυονη γινοταν μαυτρξη και μετα σιγα σιγα ξανανοιγε στο κανονικο περιβαλλον και οταν προσπαθουσ ναανοιξω προγραμματα η αλλα παραθυρα ηταν σαν να τα ανοιγε καρε καρε...

το σημαντικο ειναι οτι αρκετες φορες σε μια μερα βαραγε BSODs και στο event viewer ελεγε Event id 1003 και category 102 πουσ τνφωνα με την MS αυτο εια πιθανοττα προβλημα με την καρτα γραφικων η με τις μνημες.. Οσον αοφρα τις μνημες τις δοκιμασα με το memtest και δεν εδειξε κανενα προβλημα,,...οποτε πιστευω ειναι η καρτα γραφικων...δυστηχως δνε μπορω να αποδεθξω εαν οντως εχει καιποιο προβλημαη καρτα ετσι ωστε να την υρισω πισω γιατι εχω εγησηγ...

γνωριζει κανεις εαν ειναι οντως προβλημα με την καρτα η εαν μπορω να κανω καποιο τεστ ετσι ωστε να δω σε τι κατασταση βρισκεται η καρτα?γιατι δνε μπορω να την γυρισω στο μαγαζι..δουλευτει απλα ορισενες φορες κανει τα παραπανω που σας ειπα..οποτε δνε νομιζω να την δεχτουν πισω

ευχαριστω πολυ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.