Jump to content

Πρόβλημα με videos

Zenor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,όποτε παω να δω ένα video ξαφνικά το pc αρχίζει και κολλάει,η οθόνη γίνεται μαύρη για δευτερόλεπτα-επανέρχετε,μετά πάλι τα ίδια μέχρι να παραμείνει μαύρη.Μερικά για το σύστημά μου:

CPU: Amd Opteron 146 s939 στα 2.0.

Mobo: Asrock 939 A8X-M.

RAM: DDR400 1x512 / 1x256 Kingston.

VGA: NVIDIA GeForce 7600 GS(με τελευταίους drivers).

PSU: Levicom 450W.

Να προσθέσω ότι αυτό συμβαίνει και με τραγούδια κάποιες φορές,ακόμη και με Αναζήτηση.Any ideas?

1) Πέρασε τους τελευταίους οδηγούς για τη μητρική σου.

2) Έλεγξε αν η τροφοδοσία είναι σωστά βαλμένη/δίνει αρκετά ampere.

3) Αφαίρεσε ότι πακέτα με codecs έχεις και καθάρισε την registry σου.

Κάνε αυτά και πες μας...

• 2 months later...

Έκανα και format σήμερα,αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.Το ίδιο γινόταν και πριν αγοράσω καινούριο hardware.

Έκανα και format σήμερα,αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.Το ίδιο γινόταν και πριν αγοράσω καινούριο hardware.

Αχά, και ποιο ήταν το hardware που κράτησες όταν αγόρασες το καινούργιο;

Αχά, και ποιο ήταν το hardware που κράτησες όταν αγόρασες το καινούργιο;

Κανένα.Ότι άλλαξα είναι στο πρώτο post.

Κανε οτι λεω εκει και το προβλημα σου θα λυθει λογικα. Επισης μια παρατηρηση το format ερχεται παντα ως τελευταια λυση.

Το έκανα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.

Έβγαλα τους drivers και τα videos παίζουν κανονικά

Ποιούς drivers πρέπει να βάλω για να μην έχω πρόβλημα;

Το έκανα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.

Έβγαλα τους drivers και τα videos παίζουν κανονικά

Ποιούς drivers πρέπει να βάλω για να μην έχω πρόβλημα;

Ποιους ειχες ? Δοκιμασε καποια διαφορετικη εκδοση. Επισης καλου κακου δοκιμασε τους τελευταιους επισημους. Αν αυτους ειχες πανω τοτε δοκιμασε λιγο παλιοτερους drivers. Drivers μπορεις να βρεις εκει.

Ναι,τους τελευταίους είχα.Δοκίμασα και μερικούς παλαιότερους αλλά δεν κατάφερα κάτι.Θα δοκιμάσω και άλλους αν είναι.

Οταν τους βγαζεις τους drivers τρεξε και κανα nvidia driver cleaner καλου κακου. Μην εχει μεινει τπτ δηλαδη απο καμια προηγουμενη εγκατασταση.

Εγω τους έκανα αφαίρεση και μετά έβαζα τους επόμενους.Δεν είναι το ίδιο;Αν όχι ,το driver cleaner είναι πρόγραμμα;Που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.