Stelaras Μάρτιος 23, 2007 #21 Μάρτιος 23, 2007 Αρα λογικα ουτε το Thetmaltake θα την σηκωνει.Το review που ειναι??Ηταν στο review της asus striker . Εκει δοκιμασαμε την 8800gtx με το forton αλλα εβγαζε μηνυματα ανεπαρκους τροφοδοσιας.
Heatspreader Μάρτιος 25, 2007 #22 Μάρτιος 25, 2007 Θα δώσεις τόσα λεφτά για κάρτα γραφικών και δεν θες να τα δώσεις για το PSU? Είναι λίγο περίεργο αυτό. Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας. Θες να αγοράσεις την the best κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή και θες να πάρεις το χειρότερο τροφοδοτικό? Κρίμα είναι να πάρεις κάτι και να είναι ίσα ίσα και όταν θα σου συμβαίνει κάτι να σκέφτεσαι μήπως φταίει το τροφοδοτικό. Η γνώμη μου είναι ότι παίρνεις αυτό και έχεις τελειώσει. Προσοχή δεν παίζουν ρόλο τα Watt, αλλά τα Ampere που μπορεί να βγάλει 2 12άρα γραμμή.
AKISSS Μάρτιος 25, 2007 Author #24 Μάρτιος 25, 2007 <Lafas1987> το ξερω οτι μετρανε τα αμπερ...,κ το Tagan που εχω τωρα ειναι 480 watt κ 30 αμπερ στην 12..Καινουργιο αν το δεις αυτην τν στιγμη εχει 100 ευρο οσο το ειχα παρει κ εγω πριν ενα χρονο.Κ τι θα το κανω αυτο??θα το πουλησω???ποσο??Για το Τhermaltake τωρα πιστευω οτι αξιζει τα 42 ευρω του..
skydiver Μάρτιος 25, 2007 #27 Μάρτιος 25, 2007 Εγώ πάντως πήρα πριν μια εβδομάδα μια 8800 gts και έχοντας παρακολουθήσει ένα thread για τροφοδοτικά όπου ο Candyman και άλλα παιδιά εξηγούν το θέμα πολύ καλά, αποφάσισα ότι με συμφέρει η αγορά ενός Thermaltake Toughpower 750 και το αγόρασα!!!!!:045: Το σύστημα μου έχει Α64 3.8χ2@2400, 3G Ram, 4 σκληρούς,5 ανεμιστήρες,audigy 2,pinnacle κάρτα video ε...και την 8800!!!Ένα έχω να πω!! Βράχος!!!Το τροφοδοτικό είναι αθόρυβο, δεν έχει δείξει να ζεστένεται και γενικά το σύστημα δουλεύει άψογα!
AKISSS Μάρτιος 25, 2007 Author #28 Μάρτιος 25, 2007 http://forums.slizone.com/index.php?showtopic=1781 Παντως απ οτι διαβασα εδω το Thermaltake μπορει να σηκωσει μια 8800gtx..Επισης λεει κ για το BOOSTER X3...
Stelaras Μάρτιος 25, 2007 #29 Μάρτιος 25, 2007 http://forums.slizone.com/index.php?showtopic=1781 Παντως απ οτι διαβασα εδω το Thermaltake μπορει να σηκωσει μια 8800gtx..Επισης λεει κ για το BOOSTER X3...Τι λεει για το booster ?? Αναφερεσαι σε αυτο ? (http://forums.slizone.com/index.php?showtopic=1781#) ?? Γραφει για GTS οτι δεν τους εδωσε full speed .Εμας μας εβγαζε μηνυμα ανεπαρκους τροφοδοσιας με την gtx ... Και τελικα αυτο που καναμε ηταν να μοιρασουμε την τροφοδοσια . Ενα καλωδιο απο το booster και το 2ο απο το κανονικο psu .
AKISSS Μάρτιος 26, 2007 Author #30 Μάρτιος 26, 2007 Ναι αυτο ακριβως..Το thermaltake σηκωνει μια 8800gtx ενω το Booster x3 οχι απο μονο του..
SouRLoTeR1442169168 Μάρτιος 26, 2007 #31 Μάρτιος 26, 2007 [off topic] Candyman, άποψη μου είναι ότι κατέχεις αρκετά καλά γνώσεις για τα τροφοδοτικά, αλλά επειδή παραπάνω γράφεις για τα thermaltake και τα υποστηρίζεις, σε ενημερώνω ότι μέσα Οκτωβρίου αγόρασα από e-shop το 700άρι και μου έκαψε τα πάντα στο μηχάνημα (δίσκους, cpu, mobo, cd-dvd drives)!! Και δεν ήμουν ο μόνος! (και μη μου πεις ότι δεν είχα συνδέσει κάτι καλά, είμαι τεχνικός Η\Υ και δυκτίων σε εταιρεία και όπως καταλαβαίνεις λύνω και δένω μηχανήματα κάθε μέρα). Προφανώς είχα πέσει σε ελλατωματική φουρνιά, όπως και οι υπόλοιποι, γιατί όταν το πήγα στο e-shop, με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι δεν ήμουν ο μόνος με καμμένο thermaltake και όντως ήταν ελλατωματικό και μου έδωσαν πίστωση. Γιαυτό όπως καταλαβαίνεις είμαι λίγο επιφυλακτικός με τα thermaltake και δεν τα συστήνω στο forum. [/off topic]
Candyman1442169163 Μάρτιος 26, 2007 #32 Μάρτιος 26, 2007 Κι εγώ έχω πέσει σε ελλατωματική παρτίδα από Asus VGA. Δεν βγήκα όμως να κράξω την Asus, γιατί προφανώς όπως καταλαβαίνεις θα ήμουν υποκειμενικός! Δεν λέω ότι ψεύδεσαι ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, οκ?Όσο για το PSU... Θα μπορούσα να πω ότι μπορεί να φταίγανε τα ρεύματα σου και χίλια δυό αλλά δεν θα είχε και τόσο σημασία, και -μεταξύ μας- πιστεύω ότι όντως έπεσες σε ελαττωματικό. Με μια διαφορά... ΚΑΝΟΝΙΚΑ έπρεπε να κάψει ασφάλεια. Το ότι σου έκαψε το pc, σημαίνει ότι το τροφοδοτικο αυτό δεν έπρεπε να είχε περάσει ποιοτικό έλεγχο, και προφανώς δεν πέρασε ποτέ... Τα Tt Toughpower είναι καλά τροφοδοτικά. Κι εγώ έχω δει να σκάει Enermax Galaxy 1000άρι παίρνοντας στον θάνατο ένα pc αξίας 3500 ευρώ (..γλύτωσε ο δίσκος όμως). Δεν το έχω αναφέρει όμως γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις.Λυπάμαι για το τι σου συνέβη αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι θέμα ποιότητας κατασκευής αποκλειστικά, και εξηγούμαι... Δυστυχώς έχω διαπιστώσει ότι στο ελλάντα συχνά-πυκνά φέρνουν προϊόντα που έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ στον ποιοτικό έλεγχο (έχει ξαναγίνει αυτό ΠΟΛΛΕΣ φορές και το ξέρω εκ των έσω).
SouRLoTeR1442169168 Μάρτιος 26, 2007 #33 Μάρτιος 26, 2007 Ναι, έχεις δίκιο και μίλας (όπως πάντα) πολύ σωστά! Δεν τα κράζω όμως, αλλά το επισημαίνω για να ξέρουν οι υπόλοιποι που θέλουν να πάρουν κάποιο τροφοδοτικό τι μπορεί να έχει συμβεί. (θα μου πείς, μπορεί να έχεις ενα τροφοδοτικό και να σου καεί μετά από καιρό και να στα κάψει όλα, ναι, αλλά όχι όμως και του κουτιού). Το ξέρω ότι είναι καλά τροφοδοτικά, γι'αυτό και αγόρασα άλλωστε τότε, αλλά όταν σου σκάει, όπως λες και εσύ, ένα pc στο οποίο έχεις δώσει μια περιουσία, πρέπει να το αναφέρεις.. Και όταν εμπιστεύεσαι 3.000 ευρώ μηχάνημα σε μια εταιρεία όπως η thermaltake, δεν επιτρέπεται να έχει ελλατωματική φουρνιά. Με τις VGA δεν σου παθαίνει ζημιά ο υπολογιστής, με PSU όμως το οποιό παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο, δεν παίζεις.. άποψη μου πάντα. Φιλικά Σωτήρης. :039:
Candyman1442169163 Μάρτιος 26, 2007 #34 Μάρτιος 26, 2007 Δεν διαφωνώ σε τίποτα από ότι λες. Αν την πατήσεις με ένα κομμάτι hardware μετά δεν αγοράζεις την ίδια μάρκα ανεξάρτητα αν έτυχε να πέσεις σε ελλατωματικό. Είναι ψυχολογικό, πως να το κάνουμε. Κι εμένα μου χτύπησε ο WD στο δίμηνο, ενώ ΠΑΝΤΑ αγόραζα WD. Ε τώρα ο ένας δίσκος μου είναι Seagate! Δυστυχώς με τα τροφοδοτικά αμα γίνει ζημιά, συχνά θα είναι μεγάλη, μακρυά, πλατιά, χοντρή και γενικώς μεγάλων διαστάσεων... Υ.Γ. Κάνω και λίγο πλακίτσα να ελαφρύνει το κλιμα... Πάντως πραγματικά λυπάμαι για αυτό που σου έτυχε. Είναι κρίμα να καταστρέφεται το hardware που έχουμε χρυσοπληρώσει από ένα τροφοδοτικό.
SouRLoTeR1442169168 Μάρτιος 26, 2007 #35 Μάρτιος 26, 2007 Τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά!!! :073: Λεφτά και υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα έρχονται μετά!!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
Atari[Xp+] Μάρτιος 26, 2007 #36 Μάρτιος 26, 2007 Απο TT , μονο ψύκτρες και κανα φανάκι . [αερόψυκτρες οχι υδρόψυξη.] για μέχρι εκει καλα είναι τα ποιοτικά standar της. Για psu δοξα το θεό, υπάρχουν σοβαρότερες εταιρίες
Candyman1442169163 Μάρτιος 26, 2007 #37 Μάρτιος 26, 2007 Atari[Xp+] μην τα ξαναλέμε πάλι. Διάβασες το τόπικ περί τροφοδοτικών; Τι πάει να πει σοβαρές εταιρίες; Σαν ποιες; Σαν την Enermax? Τα PC Power & Cooling είναι rebranded και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά στα 1000άρια. So? Αλλο κατασκευαστής και άλλο έμπορος. Τους μισούς κατασκευαστές ΠΙΣΤΕΨΕ με, δεν τους ξέρει κανείς εδώ μέσα...Σοβαρή είναι η AcBel Polytech. Την έχεις ξανακούσει;Ελεος δηλαδή μη με αναγκάζετε να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Αναρωτιέμαι πραγματικά αν διαβάζει κανείς τα ποστ μου...
Candyman1442169163 Μάρτιος 26, 2007 #38 Μάρτιος 26, 2007 Και δηλαδή δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό.. Όταν καίγεται ένα π.χ. Enermax είναι ατυχία, και όταν καίγεται ένα Tt είναι κακή ποιότητα;Να πώ έλεος ή να το τηλεγραφήσω;
Atari[Xp+] Μάρτιος 26, 2007 #39 Μάρτιος 26, 2007 Eπειδη την έχω πατήσει και με rebranded [ocz 520 powerstream.] , και επειδή εχει γίνει πολύ φασαρια για το τπτ τελευταια με τα psu [μαρκετινγκ+ προωθηση+ rating γενικα] , να μην πολυλογώ πώς ενα 600ρι ποιοτικο σηκώνει τα ΠΑΝΤΑ , και sli κλπ . Απλα ο κοσμος εχει μάθει σε γενικές γραμμές πώς ονομαστικά watt>all , και δεν κοιτα ουτε ποιοτητα ουτε τπτ. Τα ποστ σου δεν τα διαβασα οχι απλά είδα το ονομα της ΤΤ και ειπα μηπως σώσω κανεναν . btw. relax..
Candyman1442169163 Μάρτιος 26, 2007 #40 Μάρτιος 26, 2007 Λοιπόν...600άρι ποιοτικό ΔΕΝ σηκώνει τα πάντα. Εγώ στο δικό μου pc έχω φορτίο 500w+ (υπολογισμένο έτσι, δεν μπορώ να το μετρήσω αλλά αν δεν είμαι εντελώς άσχετος πρέπει να έχω πέσει πολύ κοντά). Και δεν έχω ούτε καν high end vga. Μία 8800gtx φτάνει 300w σε κατανάλωση μονη της! Άρα δεν θα έλεγα ότι 600w καλύπτουν. Δεύτερον, δεν κοιτάμε μόνο watt, κοιτάμε τα ampers ειδικά σε combined. Δεν είναι ίδια όλα τα τροφοδοτικά με ίδια ονομαστική ισχύ! Και δεν μιλάω για τα φθηνά, μιλάω και για PSU ίδιου κόστους και wattage!!!!ΦιλικάΥ.Γ. Αν θες ρίξε μια ματιά στο τόπικ "Quick quide: Πως επιλέγουμε τροφοδοτικό" αν δεν το έχεις δει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.