Jokal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Καλησπέρα σας Προσπαθώντας να συνδέσω την LCD TV Toshiba WL66 που έχω στο PC με άλλο τρόπο πέρα από την VGA θύρα (επειδή δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα) αγόρασα ένα καλώδιο DVI->HDMI για να την συνδέσω στην DVI θύρα της κάρτας γραφικών. Όμως το αποτέλεσμα ήταν μπλε οθόνη (δηλαδή ότι δε δέχεται κανένα σήμα η τηλεόραση). Άρχισα λοιπόν να ψάχνω που είναι το πρόβλημα και ξεκίνησα από το πιο εύκολο που ήταν να ελέγξω την DVI θύρα της κάρτας γραφικών μιας και αν και έχω την κάρτα κάποιους μήνες δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ την DVI. Χρησιμοποιώντας τον adaptor DVI->VGA που έχει ή κάρτα γραφικών τη συνέδεσα καταρχάς με την TV (στην VGA θύρα) και μετά με ένα CRT monitor που έχω (Sony 110ES). Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις ήταν να μην υπάρχει κανένα σήμα. Αυτό σημαίνει ότι η DVI θύρα της κάρτας γραφικών έχει πρόβλημα?
dimisd1442169115 Μάρτιος 15, 2007 #2 Μάρτιος 15, 2007 Μήπως πρέπει να πειράξεις και λίγο της ρυθμίσεις του Nvidia Desktop;
dimisd1442169115 Μάρτιος 16, 2007 #4 Μάρτιος 16, 2007 Όχι αλλά έχει κάπου μια ρύθμιση αν θυμάμαι καλά λέγεται force TV detection.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.