Jump to content

Partition merge

Recommended Posts

Εκανα ενα partition unallocated space με το data lifeguard tools(wd) και θελω τωρα να ενωσω τα 2 partitions και να εχω παλι το αρχικο(ενα)........Πως θα το κανω?υπαρχει κινδυνος να χασω δεδομενα στο κυριο partition?υπ'οψιν το partition που δημιουργηθηκε ειναι αδειο- δεν εβαλα τιποτα μεσα.......

Τελος1)ενας δισκος ata100 εχει μεγαλη διαφορα με ενα ata133??

2)ενας ατα γενικα με εναν sata2???

ευχαριστω εκ των προτερων

Σχετικά με την ένωση των partition, ένωσα εγώ τα δύο που είχα στο laptop πριν κάμποσο καιρό με το Partition Manager της Acronis.

Αναφορικά με το δεύτερο ερώτημα, το ΑΤΑ100 είναι πιο αργό στην μεταφορά των δεδομένων από το ΑΤΑ133. Σχετικά μπορείς να δεις εδώ -> http://hardware.slashdot.org/article.pl?sid=02/05/14/1223204

Τώρα, άλλο ΑΤΑ, άλλο SATA.Μιλάμε για άλλη ταχύτητα και άλλη τεχνολογία. Το ΑΤΑ πάει μέχρι 133Kb/s, ενώ το SATA είναι στα 150 πια και με το SATA II στα 300!.Εκτός αυτού ΑΤΑ100 δεν νομίζω να υπάρχει πια κάπου και μόνο το ΑΤΑ133 θα βρεις.

τα 300kb/s ισχυουν και για τους σκληρους σατα2 για μεταφορα δεδομενων ετσι?

Τα 300 είναι μόνο για SATAII και για hardware που το υποστηρίζει (δηλαδή σκληρούς). Σε SATA I έχει βγει νομίζω cdrom/dvdrom, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.