DJD Φεβρουάριος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Κι εγώ τον επόμενο μήνα κλείνω ένα χρόνο και νιώθω αντίστοιχα... Πάντως ομολογώ να πώ οτι από τότε που γράφτηκα στο Λάμπη οι βαθμοί μου στο σχολείο πέφτουν και πάνε... Α δε θέλω τέτοια. Γιατί μετά ποιος ακούει τους γονείς σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 4, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Εγώ πάντως μετά από αυτό το thread http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11993 παράτησα τον λάμπη και έγινα μέλος στο www.anti-thelab.com κατόπιν τούτου, σκέφτομαι να ανοίξω θέμα με τίτλο: ''Εγώ και ο Μπάμπης'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 4, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc Εγώ πάντως μετά από αυτό το thread http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11993 παράτησα τον λάμπη και έγινα μέλος στο www.anti-thelab.com κατόπιν τούτου, σκέφτομαι να ανοίξω θέμα με τίτλο: ''Εγώ και ο Μπάμπης'' Δε με λες,ειναι κ νταλικιερης ο Μπαμπης ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Δε με λες,ειναι κ νταλικιερης ο Μπαμπης ?? να μην σε νοιάζει! ζηλεύουμε-ζηλεύουμε; (@fragma: sorry για τον βιασμό του δακρύβρεχτου thread σου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 fragma ενα εχω να πω. Ασε τα thread τις αγαπες τα lineagia και τα δακρυα και ανοιξε κανα βιβλιο ... εχεις παρει την κατω βολτα τελειως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 νταξει ρε παιδες......οχι και δακρυβρεχτο........υπηρξε μια συγκινισιακη αναΛΑΜΠΗ αλλα μεχρι εκει. χαιρομαι παντως που βλεπω καποιες απαντησεις απο συγκεκριμενα ατομα....να ξερουμε δηλαδη απο που να φυλαγομαστε:tongue: πλακα πλακα ειμαστε ενας κι ενας ολοι εδω μεσα...... ΠΑΡΕΕΕΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕ----ΔΙΑΛΙΙΙΕΧΤΕΕΕΕΕ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 ΡΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ.....Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η δουλειά σας αυτή τη στιγμή είναι το διάβασμα για το σχολείο...Πρώτα η δουλειά και μετά το hobby...Δεν το παίζω γονιός, (φοιτητής είμαι ακόμα άλλωστε) αλλά επειδή είμαστε παρέα και νοιαζόμαστε για τους φίλους καθήστε και διαβάστε γιατί βλέπω να ξηλώνουν τους υπολογιστές οι γονείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Που να εισασταν και σαλόνικά εμεις ειμαστε μια παρέα όλοι. (και πίνουμε και φραπέδες.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Γιωργάκη παιδί μου μην υπολογίζεις να γίνει μοντ με τέτοιες φτηνές εξόλης και πρωόλης τακτικές....Σας αγαπάω και τέτοια φρούλικα...Υπουλο πλάσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 00:44] Γιωργάκη παιδί μου μην υπολογίζεις να γίνει μοντ με τέτοιες φτηνές εξόλης και πρωόλης τακτικές....Σας αγαπάω και τέτοια φρούλικα...Υπουλο πλάσμα... το 1ο ΒΑΝ μου ΕΣΥ θα το φας......αλητη:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Εγω θυμαμαι πρωτη επαφη με djd , swedkg και RootX....απιστευτο γελιο και απιστευτη βλακεια.Τα πραγματα μετα ηταν απλα .... και ο Λαμπης εγινε.... Ακομα δεν μπορω να συγχωρεσω τον εαυτο μου για ενα screen του Φανη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 5, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Τελικα λοιπον υπαρχει επικοινωνια μεσω ιντερνετ???Παντως ειστε μια παρεα αυτο ειναι αληθεια οχι κλικα οπως ειχε πει καποιος αλλα παρεα και αυτο φαινεται.Βεβαια δικαιοσυνη δεν πιστευω πως υπαρχει τουλαχιστον με την μορφη με την οποια την αντιλαμβανομαι εγω.Προσωπικα δεν νιωθω ετσι οπως νιωθει ο greekfragma για το φορουμ αυτο ισως γιατι δεν αρχησα απο εδω αλλα γενικα δεν πιστευω σε αυτην την μορφη επικοινωνιας,την θεωρω κατωτερη.Απο τα παιδια που γραφουν σο φορουμ δεν εχω κανενα προβλημα και ουτε νομιζω οτι θα αποκτησω.Σιγουρα υπαρχουν καποιοι που τους κοιταζω διαφορετικα ειτε γιατι ξερω τον ρολο τους ειτε γιατι δεν μου αρεσουν αυτα που λενε.Ωστοσο σιγουρα αυτο δεν ειναι αιτια για την αποψη μου αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 5, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από spc να μην σε νοιάζει! ζηλεύουμε-ζηλεύουμε; (@fragma: sorry για τον βιασμό του δακρύβρεχτου thread σου ) Kαλα το ειχα υποψιαστει λοιπον....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 5, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 03:42] Τελικα λοιπον υπαρχει επικοινωνια μεσω ιντερνετ??? Ενταξει επικοινωνια υπαρχει και με σηματα καπνου, αλλα μαλλον εννοεις ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!! Κι εγω αρνητικα μαλλον θα απαντησω σε αυτο... Και μαλλον ειναι και δεδομενο οτι ισχυει γενικα σαν κανονας. Αν παραμενεις στο ιντερνετικο δεν "κουναει" το πραγμα. Αν εμπλουτιζεις το ιντερνετικο με real life τοτε γινεται η παρεα. Μεσα σε αυτη την παρεα εξελισσεται και αποκλειστικα online "επικοινωνια" αλλα στηριζεται και αναπτυσσεται πανω στην real life παρεα που ηδη υπαρχει. Ενα στεγνο φορουμ οπου κανεις δεν γνωριζει κανεναν απο κοντα και το κυριοτερο δεν υπαρχει θεληση να γινει κατι τετοιο αλλα εξαντλειται στην online επικοινωνια δεν μπορει να γινει ζωντανος οργανισμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 5, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 μπραβο ρε καλή φάση , , Εγω εκλεισα χρόνο το προηγούμενο μήνα ,, , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 5, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ενταξει επικοινωνια υπαρχει και με σηματα καπνου, αλλα μαλλον εννοεις ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!! Κι εγω αρνητικα μαλλον θα απαντησω σε αυτο... Και μαλλον ειναι και δεδομενο οτι ισχυει γενικα σαν κανονας. Αν παραμενεις στο ιντερνετικο δεν "κουναει" το πραγμα. Αν εμπλουτιζεις το ιντερνετικο με real life τοτε γινεται η παρεα. Μεσα σε αυτη την παρεα εξελισσεται και αποκλειστικα online "επικοινωνια" αλλα στηριζεται και αναπτυσσεται πανω στην real life παρεα που ηδη υπαρχει. Ενα στεγνο φορουμ οπου κανεις δεν γνωριζει κανεναν απο κοντα και το κυριοτερο δεν υπαρχει θεληση να γινει κατι τετοιο αλλα εξαντλειται στην online επικοινωνια δεν μπορει να γινει ζωντανος οργανισμος. Για να γνωριζομαστε καλυτερα λοιπον... sln εννοω ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ(το κοιταξα στο λεξικο αδερφε γιατι μου την ειπες,τωρα αν γραφει μλκ τι να πω? )Αρκετες φορες κανω ορθογραφικα λαθη αλλα την βασικη αρχη της ελληνικης γλωσσας θελω να πιστευω την κατεχω(επι+κοινωνια) Τωρα σε αυτα που λες συμφωνω,βασικα ειναι και τι θελει ο καθενας απο τους αλλους και τι μπορει να δωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 5, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 17:52] Πάντως ομολογώ να πώ οτι από τότε που γράφτηκα στο Λάμπη οι βαθμοί μου στο σχολείο πέφτουν και πάνε... εγω το ελεγα απο την αρχη που παλευαμε με το vbulletin, να ενεργοποιησουμε την επιλογη για την παροχη γονικης εγκρισης, αλλα ως συνηθως, εμενα κανενας δε με ακουει. θα μας κυνηγανε ολα τα Χουρδακαίικα τωρα, και ποιος τους ακουει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 5, 2005 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45θα μας κυνηγανε ολα τα Χουρδακαίικα τωρα Oχ είναι και κρήτη... :whistle2: θα ανοίξει καμιά βεντέντα ΕΟΕΟ τον λάμπη θα τον σφάξω...... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 5, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αν παραμενεις στο ιντερνετικο δεν "κουναει" το πραγμα. Αν εμπλουτιζεις το ιντερνετικο με real life τοτε γινεται η παρεα.Ένας από τους καλύτερους φίλους μου και μελλοντικός κουμπάρος μου, ήταν φίλος μου από το 1998 όταν έμπαινα στο IRC. Αυτό πιστευω ότι λέει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 5, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 04:31] Για να γνωριζομαστε καλυτερα λοιπον... sln εννοω ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ(το κοιταξα στο λεξικο αδερφε γιατι μου την ειπες,τωρα αν γραφει μλκ τι να πω? )Αρκετες φορες κανω ορθογραφικα λαθη αλλα την βασικη αρχη της ελληνικης γλωσσας θελω να πιστευω την κατεχω(επι+κοινωνια) Τωρα σε αυτα που λες συμφωνω,βασικα ειναι και τι θελει ο καθενας απο τους αλλους και τι μπορει να δωσει! :D Οχι ρε δεν το ειπα ορθογραφικα ρε. Μου ξεφυγε και απλα το ειδες εσυ αντι για τον spc.... To εννουσα το "κεφαλαια" σαν επικονωνια βαθυτερου περιεχομενου... (πςςςςςςςςςς) οπως νομιζα οτι εννουσες την επικοινωνια και με αυτη την εννοια το εγραψα με κεφαλαια. Ηταν και αργα κιολας.... μολις ειχα δει και την "καταρα" του τρελλου του Ιαπωνα, ειχα παει και για 1-2 johnnie bomber (walker με ... μεθανολη). Εκανα ενα ορθογραφικο ο ανθρωπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.