greekfragma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχες Φλεβαρη 2004 σας γνωρισα,φτασαμε Φλεβαρη 2005. 1 χρονος στο Λαμπη για μενα. (πλεον δεν μπορω να το πω, ''Thelab.gr''......το ''Λαμπης'' σημαινει πολλα για μενα) Μεσα απο τις σελιδες του,αφιερωσα ατελειωτες ωρες διαβαζοντας αποψεις αλλων μελων αλλα και γραφοντας τις δικες μου.Για μενα ηταν τοτε κατι το πρωτογνωρο καθως δεν ειχα ιδεα τι σημαινε ''forum''- ''ποσταρω''-''thread''......... Αρχικα,σαν παντελως ασχετος με το χωρο των υπολογιστων(μονο φορματ ηξερα να κανω) μου κεντρισε τοσο πολυ το ενδιαφερον που ποσταρα καθε μερα σε θεματα πανω στα οποια ειχα αναριθμητες αποριες.Ολα τα παιδια που ηταν πιο σχετικοι απο μενα με αντιμετωπισαν με σεβασμο και μεγαλη προθυμια να απαντησουν σε οτι ηθελα. Οσο περνουσε ο καιρος εμπαινα και περισσοτερο στο πνευμα του forum και στην παρεα των παιδιων που το απαρτιζουν.Οι συζητησεις γινοντουσαν ολο και πιο ενδιαφερουσες,ολο και πιο εξειδικευμενες.Οι γνωσεις που εχω αποκομισει μεχρι σημερα ειναι τοσο ''διαλεγμενες''(τοσο ελιτίστικες με την καλη εννοια) που δεν ξερω εαν θα αξιζε να παρακολουθησω μια σχολη πληροφορικης παραλληλα με τις κανονικες σπουδες μου [ταχυτητα πληροφορησης και εγγυηση αξιοπιστιας των πληροφοριων μεσα απο πολυπροσωπες εμπειριες/φιλτραρισμα των μελων] Συνεχιζοντας την διαδρομη μου μεσα στο forum του Λαμπη απεκτησα και αρκετες φιλιες.Για καμια απο αυτες δεν εχω μετανιωσει και σιγουρα θελω να τις δυναμωσω και να τις επεκτεινω καθωs μεσα απο διαφορα γεγονοτα(lan party σπιτι μου___KORONA"S GATHERING____PAINTBALL) εχω συναναστραφει με πολλα καλα παιδια Με αρκετα καλοπαιδα ειμαστε συνομιλικοι με αλλους το κοινο κλασσικο φοιτηταριο-παραγκα και με αλλους εχουμε κοινα ενδιαφεροντα(εκτος απο το λαμπη και τα τεχνολογικα) Θελω να ειμαι ειλικρινης και να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου. ΠΟΤΕ δεν εγινε κατι που να με εκανε εστω και για μια στιγμη να μετανιωσω που σας γνωρισα. ΠΟΤΕ δεν μαλωσα με αλλο ατομο και ας ειχα καποιες διαφωνιες με ορισμενους.Επικρατουσε η καλη διαθεση και το παρε'ι'στικο στυλ καταλυτες για παρεξηγησεις και αλλα τετοια επακολουθα και ερχομαι στο ζουμι της υποθεσης (απαντω και στο αναλογο θεμα απο τον Tsunami) ΠΟΤΕ μου δεν ειδα το Λαμπη σαν κατι το ψυχρο επαγγελματικο και απροσωπο. Ετσι προσαρμοστηκαν και οι επιδιωξεις/απαιτησεις/προσδοκιες μου απο αυτο που καλουμε Λαμπης. Την ζεστασια που μου βγαζει...........αυτο το underground που λεει και ο Κοπριτης δεν μπορω να το αγνοησω ουτε να το προσπερασω τυπικα για να ''κανω την δουλεια μου''. και κατι τελευταιο (αν θεωρουν οι αντμιν/μοντ κλπ οτι καταχραζομαι την ιδιοτητα τους ή οτι δεν ειναι δοκιμο να λεχθει απο τα χειλη ενος απλου μελους το διορθωνω) Μεσα στις γνωριμιες/φιλιες μου συγκαταλεγονται και καποιοι Αντμιν/Μοντ κλπ. Τα ατομα αυτα εργαζονται σε διαφορουςς επαγγελματικους τομεις και το TheLab.gr ειναι το χομπυ τους.Δεν ζουν απο αυτο. Τους αρεσει και το κανουν(για μενα πολυ επιτυχημενα καθως οτι αγαπας και το πονας το φροντιζεις οσο μπορεις καλυτερα) Ελπιζω να μην σας κουρασα με το μεγαλουτσικο αυτο θεμα αλλα μιας και κλεινω 1χρονο εδω μεσα ηθελα να μοιραστω καποια πραγματα μαζι σας.Δεν ξερω εαν θα δωσω τροφη για σχολια στο προσωπο μου ή εαν γινομαι ευκολοτερος στοχος μιας και ξανοιχτηκα στο πελαγος με αυτα που ειπα. τις χαιρετουρες μου σε ολα τα καλοπαιδα εδω μεσα Υ.Γ.και μια ευχη........ειθε να μας βρουν τα βαθια γεραματα εδω μεσα με το ιδιο κεφι και διαθεση για εξερευνηση στα μυστικα των Υπολογιστων (αντε και θα με παρουν τα κλαματα σε λιγο:cry: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 :cry: :cry: :cry: :hug: Συγκινηθηκα... σνιφ σνιφ... Αντε να γεράσουμε και ακόμα εδώ να είματε :jump1: Ωραία τα είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Γιώργη που θα βγείτε με τον Λάμπη για την επέτειο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaΟλα τα παιδια που ηταν πιο σχετικοι απο μενα με αντιμετωπισαν με σεβασμο... Βρε αη στο διάολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ρε Γιώργη , μήπως σκέφτεσαι να πέσεις από καμια ταράτσα ? Υ.Γ. με άρεσε ο ορθός σου λόγος ... .....just kidding Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:36] Βρε αη στο διάολο! καλα υπαρχουν παντα και οι εξαιρεσεις αλλα δεν θελω να γινομαι κακος......ειπαμε παντα με καλη διαθεση και καλο καρμα!!!!!(ρε μπας και φταιει ο μαιντανος που βαζω στη σαλατα?????):whistling και γω σ αγαπαω πετραν:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ένα έχω να πω....Είστε όλοι κατεστραμμένοι εδώ μέσα...Ώρα ποστ... 7:17 προ μεσημβρίας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 07:18] Ένα έχω να πω....Είστε όλοι κατεστραμμένοι εδώ μέσα...Ώρα ποστ... 7:17 προ μεσημβρίας.... Κατεστραμμένος είσαι και φαίνεσαι...:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ερώτηση: Και όταν κλέινεις/έκλεισες/θα κλείσεις 1 χρόνο με την κοπελιά σου παρόμοιο λόγο βγάζεις;Χώμα θα την κάνεις...Πάντως ωραίος (αν και δεν ήρθες paintball - και οι πηγές μου λένε οτι κοιμόσουνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ρε παιδια ειναι η ιδεα μου ή μηπως εχουν αυξηθει τα off topic εδω μεσα!!Θα πω του Unsto να σε ΒΑΝαρει ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη!! Ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του... Ενταξει επειδη τον Τζορτζ τον γνωρισα στο paintball και μετα το βραδυ βγηκαμε για ενα ποτηρι κοκκινο κρασι και η βραδια... εξελιχθηκε στο σπιτι του επιβεβαιωνω οτι εγραψε το "μακρυ του".Κοιτα να δεις τι γραφει ο αλλος 3μιση ωρα... Μπραβο... Ατιμο πραγαμα η εμπνευση, δεν ξερεις τι ωρα θα σου ρθει! Εμενα μου ερχεται συνηθως οταν κοιμαμαι και χανω αυτες τις "αναγεννησιακες εγκεφαλικες στιγμες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Στην αρχή που το διάβασα χάρηκα γιατί νόμιζα ότι θα έφευγες. Μετα λοιπόν από την απογοήτευση που πήρα, μαζεύω τα κομμάτια μου και προσθέτω ότι ο καθένας μας δίνει μια προσωπική πινελιά σε αυτο το χώρο συζητήσεων (aka forum). Πιστεύω Γιώργο οτι ο Λάμπης δεν θα ήταν αυτος που είναι αν και εσύ δεν είχες βάλει το λιθαράκι σου. Από τις πρώτες σου δημοσιεύεσεις που ζητούσες βοήθεια για το πώς να βάλεις avatar και τις δημοσιεύσεις με τα μακρόσυρτα φωνήεντα (Πωωωωωωωωωλεεεεειιιιιταιιιιιιιιιιιι λεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!) μέχρι και αυτή τη δημοσίευση καταγράφεις μία πορεία που είναι συνδεδεμένη με αυτό το δικτυακό τόπο. Να τα χιλιάσεις με το Λάμπη, να τα χιλιάσουμε και εμείς και ας ευχηθούμε ότι ο Λάμπης δε θα μείνει όπως είναι αλλά θα γίνει καλύτερος. Καλημέρα :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Στην αρχή που το διάβασα χάρηκα γιατί νόμιζα ότι θα έφευγες. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Από τις πρώτες σου δημοσιεύεσεις που ζητούσες βοήθεια για το πώς να βάλεις avatar και τις δημοσιεύσεις με τα μακρόσυρτα φωνήεντα (Πωωωωωωωωωλεεεεειιιιιταιιιιιιιιιιιι λεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!) :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Γκρικφάρμα Σαν χθες θυμάμαι και τον PGM να πέρνει τηλέφωνο τον RootX να πάνε παρέα στουρνάρη να πάρει mobo/cpu γιατί δεν ήξερε τι να πάρει.. ξέρετε ένα απλό συστηματάκι μωρέ μέχρι να φύγει για φαντάρος.. Από τότε και μέχρι να φύγει άλλαξε 10 cpus, βάλαμε νερά και άλλα πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 12:23] Γκρικφάρμα Σαν χθες θυμάμαι και τον PGM να πέρνει τηλέφωνο τον RootX να πάνε παρέα στουρνάρη να πάρει mobo/cpu γιατί δεν ήξερε τι να πάρει.. ξέρετε ένα απλό συστηματάκι μωρέ μέχρι να φύγει για φαντάρος.. Από τότε και μέχρι να φύγει άλλαξε 10 cpus, βάλαμε νερά και άλλα πολλά ΛοοοοοΛ...... Ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα ! Εμπλεξα τοτε με τους 2 admins και απο τοτε πηρα την κατω βολτα.... Υ.Γ Thanks φιλαρακια για ολα! Ξερετε εσεις .........."Τελικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Και φυσικα ποτε να μην ξεχναμε πως κατεληξε εκεινο το Σαββατο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Suedehead [Σήμερα, στις 12:32] Και φυσικα ποτε να μην ξεχναμε πως κατεληξε εκεινο το Σαββατο.... Μα φυσικα ....μετα απο μια καλη αγορα ερχεται και η μασα...πανε πακετο αυτα.....Τι να πρωτοθυμηθει κανεις..... Να εχω απολυθει και να με περνουν τηλεφωνο να συναντηθουμε για καφε στης 5 το μεσημερι και να καταληγουμε με 2 μπουκαλια κρασια. Αυτοι οι admin θα με ρημαξουν.....lol.... Ηταν και η αφεντια σου Suedehead να βριζει τον ΕΣ!.... :OT: Sorry George!:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 4, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Γεια σου Γιώργη ρητορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 4, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Κι εγώ τον επόμενο μήνα κλείνω ένα χρόνο και νιώθω αντίστοιχα... Πάντως ομολογώ να πώ οτι από τότε που γράφτηκα στο Λάμπη οι βαθμοί μου στο σχολείο πέφτουν και πάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.