Jump to content

κολαει ο υπολογιστης

konstantan2003

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα ειχα κολισει ιους τωρα δεν ξερω αν τους εχω βγαλει εχω κατεβασει αρκετα προγραμματα.για να μην το κανω φορματ αλλα παλι κολαει.πεζει ρολο αν εχω πολλα antivirus, firewall ,anti-spyware,μπορει να κολαει και απο αυτα΄;εχω το (1)registry booster,(2)registry mechanic, (3)TuneUp Utilities 2007, (4)avast antivuris, (5)spyware terminator, (6)spyware doctor.Αν κολαει απο αυτα και δεν παει γρηγορα ποια απο αυτα να κρατησω και ποια να σβησω.υπαρχει καποιο καλητερο απο αυτα που εχω.ευχαριστω

Υ.Σ πια απο αυτα ειναι firewall

Πολύ πιθανο να κολλάει από αυτά imho. Κανένα από αυτά δεν είναι firewall νομίζω. Για antivirus προτείνω γενικά το NOD32 και για firewall το Zonealarm(όχι για αρχάριους). Αν θες να κρατήσεις κάποιο από αυτά που αναφέρεις, δεν τα έχω δοκιμάσει δυστυχώς, οπότε δεν μπορώ να προτείνω και κάτι. Καλά ξεμπερδέματα :)

δεν ξερω αν εχει φιρεςαλλ το ρουτερ.ειχα το nod32 απλα ηθελε ανανεωση και δεν εκανε τιποτα ητανε trial για 30 ημερεσ δεν το ειχα ολοκληρο

Με firewall στο router και με ένα καλό antivirus όπως το NOD32 είσαι μια χαρά.Εγώ είχα για πολύ καιρό μόνο το firewall του router και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Καθαρά θέμα πολλών προγραμμάτων μαζί.Η γνώμη μου είναι να τα βγάλεις όλα και να βάλεις το Νod32 που είναι και ελαφρύ πρόγραμμα και κάνει και την δουλεία του μια χάρα.Αν το modem σου έχει firewall δεν θέλεις τίποτα περισσότερο.

ειχα το nod32 το ειχα για 30 ημερες τωρα μπορω να το ξαναβαλω υπαρχη καποιοσ τροποσ να το βρο ολοκλήρο

Να το αγοράσεις μήπως?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.