Jump to content

7600 GS PCI DRIVERS

ilion10

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα,έχω περασμένους drivers τους 84.21 και προσπαθώ να περάσω τους τελευταίους 84.63 και δεν μπορώ με τίποτα!Κάνω πρώτα unistall τους προηγούμενους και μετά προσπαθώ να περάσω τους καινούργιους αλλά μου γράφει ότι δεν υπάρχει αυτο το υλικό!κανείς καμιά βοήθεια????

Πας στο site της Nvidia, κάνεις κλικ στο 'download drivers' και κατεβάζεις την τελευταία έκδοση για XP η οποία είναι η 93.71!

Κάνεις uninstall καλού-κακού τους παλιούς οδηγούς από το Control panel του pc σου, restart, και μετά εγκατάσταση των νέων & reboot. Λογικά μετά το reboot όλα θα είναι οκ.

Πας στο site της Nvidia, κάνεις κλικ στο 'download drivers' και κατεβάζεις την τελευταία έκδοση για XP η οποία είναι η 93.71!

Κάνεις uninstall καλού-κακού τους παλιούς οδηγούς από το Control panel του pc σου, restart, και μετά εγκατάσταση των νέων & reboot. Λογικά μετά το reboot όλα θα είναι οκ.

Πως μου βγάζει τους 93.71??Όταν πάω και πατάω στη σειρά GFORCE σειρά 7000 μου βγάζει τους 84.63!Εσύ αυτούς έχεις??Νομίζω η κάρτα σου είναι agp και η δικιά μου ειναι pci,δεν έχει διαφορά??

αν θες την ταπεινη μου γνωμη,ασε τους 84.21.

μεσα στο τοπ5 των οδηγων της Nvidia κατα την γνωμη μου.

Λές καλύτερα να κρατήσω αυτούς ε??

thanks....Στην κάρτα γραφικών υπάρχει bios update???Και πώς μπορώ να βρώ ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις ώστε να αποδίδει στο μέγιστο η κάρτα??

Οι drivers που λες είναι για την GF7 Go (mobile). Εσυ λογικά θα επιλέξεις Geforce & TNT family!!!!

Γι' αυτό δεν εγκαθίστανται και σου λένε ότι δεν έχεις το απαραίτητο hardware! Γιατί απλά, ΔΕΝ έχεις Geforce 7 Go!

Έχεις δίκιο,αυτό πάταγα..Νόμιζα οτι αυτό είναι....Έχεις ασχοληθεί καθόλου με τις ρυθμίσεις που πρέπει να έχει η κάρτα γραφικών για να αποδίδει καλύτερα??Ύπάρχουν τίποτα mod drivers καλύτεροι?

Εντάξει...έκανα update drivers,τώρα τι παίζει με τα bios??απο που μπορώ να κάνω αναβάθμιση!Έκανα και λίγο ο/c με ένα προγραματάκι το nvtray!!

ok,πάντως που έκανα λίγο o/c με το nvtray είδα αρκετή διαφορά,εμφανής σε παιχνίδια.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.