Jump to content

Πρόβλημα με τον iexplorer..

IoannisDr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρεταί,έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα με τον iexplorer μου,έχω την έκδοση 6.0.2900.2180.xpsp.050928-1517 και αρκετά συχνά μου βγάζει μήνυμα "internet explorer has encountered a problem and needs to close"!Eπίσης,ενώ ανοίγει κανονικά τις σελίδες,όταν πατάω κάποιο link ενώ ανοίγει νέο παράθυρο και φαίνεται να φορτώνει κανονικά,η νέα σελίδα είναι κενή!Τέλος το πρόβλημα αυτό διορθώνεται όταν από internet tools κάνω clear history,cookies κτλ,τότε δηλαδή φορτώνει κανονικά τα link από σελίδες..Μου είπαν να κατεβάσω το flash player αλλά το πρόβλημα παραμένει!Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια,ευχαριστώ

Πέρα απο αυτό δοκίμασε να κάνεις 2-3 πράγματα.

-Βάλε ξανά την java ή κάνε αναβαθμιση στην υπάρχουσα. Μπορείς κάλιστα να την αφαιρέση και να την ξαναβάλεις... Βάλε επίσης και την virtual machine των windows.

- Δοκίμασε να αλλάξεις τα security settings και βάλτα απο πχ medium ας medium-low να δεις αν θα αλλάξει κάτι.

- Κάνε αναβάθμιση σε 7.0 οπότε μπορεί να φτιάξει και να επεναφέρει την σωστή λειτουργία..

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, αντιμετωπίσω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό με τον ΙΕ7. Έχω ΧΡ αυθεντικά και ΙΕ7 εγκατεστημένο κανονικά, χωρίς "ραγιστήρια". Ενώ σερφάρω κανονικά με την πυραλεπού, κίνηση με το διαδίκτυο φυσιολογική, το διαγνωστικό εργαλέιο του ΙΕ7 μου λέει ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο ΙΕ7 αρνείται πεισματικά τις τελευταίες μέρες να συνδεθεί με το διαδίκτυο!!! Ότι και να κάνω, το μόνο που βλέπω είναι μία λευκή σελίδα. Βέβαια, μέσα από τον firefox, με το ietab δουλεύει μια χαρά. Μπορεί να σκεφτεί κανείς τι πρόβλημα έχει ο ΙΕ και δεν συνδέεται?

Παρουσιάζεται σύχνα τον τελευταίο καιρό αυτό το πρόβλημα,η καλύτερη λύση είναι να δουλεύουμε όλοι με την αλέπου που δεν βγάζει ποτέ προβλήματα.Κοίτα να κάνεις uninstall τα updates του IE αν έχεις κάνει και να τον ξαναεγκαταστήσεις χωρίς να του κάνεις update.

Αυτό με τον ΙΕ το είχα συναντήσ και παλιότερα με την 6 εκδοση. δεν θυμάμαι τι είχα κάνει , νομίζω ότι είχα ξαναπεράσει το Sp2...

ο ΙΕ7 αρνείται πεισματικά τις τελευταίες μέρες να συνδεθεί με το διαδίκτυο!!!

Αυτο δεν ειναι προβλημα, ειναι λυτρωση. :)

Χαιρεταί,έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα με τον iexplorer μου,έχω την έκδοση 6.0.2900.2180.xpsp.050928-1517 και αρκετά συχνά μου βγάζει μήνυμα "internet explorer has encountered a problem and needs to close"!Eπίσης,ενώ ανοίγει κανονικά τις σελίδες,όταν πατάω κάποιο link ενώ ανοίγει νέο παράθυρο και φαίνεται να φορτώνει κανονικά,η νέα σελίδα είναι κενή!Τέλος το πρόβλημα αυτό διορθώνεται όταν από internet tools κάνω clear history,cookies κτλ,τότε δηλαδή φορτώνει κανονικά τα link από σελίδες..Μου είπαν να κατεβάσω το flash player αλλά το πρόβλημα παραμένει!Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια,ευχαριστώ

Ποτέ ξανά explorer,FF και ξερό ψωμί!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.