stamatas Φεβρουάριος 8, 2005 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable αλλωστε δεν εχω δει και κανενα ουσιαστικο σχολιο απο σενα. χαχα πως την εχεις δει ρε πατρινε. ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τι ειναι ουσιαστικο σε ενα διαλογο και τι οχι. και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τα δικα μου σχολια ως μη ουσιωδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 8, 2005 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas χαχα πως την εχεις δει ρε πατρινε. ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τι ειναι ουσιαστικο σε ενα διαλογο και τι οχι. και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τα δικα μου σχολια ως μη ουσιωδη? Οπως νομιζεις, ας σας αδειασω την γωνια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 8, 2005 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:44] Οπως νομιζεις, ας σας αδειασω την γωνια . Χαχαχαχαχαχα!! Επιτελους!!Βyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hi: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 8, 2005 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 δεν υπαρχει λογος για flames.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 8, 2005 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 :devil: Is Microsoft the Great Satan? :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 8, 2005 #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Οπως νομιζεις, ας σας αδειασω την γωνια . οχι ρε ελα πλακα κανω παντως πολυ θα ηθελα ν ακουσω τι δικια σου γνωμη για το θεμα. linux ή windows και γιατι? και πως βλεπεις εσυ το μελλον και των δυο? εγω οπως εχω ξαναπει βλεπω τι microsoft να κυριαρχει για πολλαααααα χρονια ακομα. εκτος αν γινει κανενα θαυμα ή ο τριτος παγκοσμιος πολεμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 8, 2005 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 εννοω με το γνωστο και αθλιο netmod με χρηση του kppp σε οσες διανομες το εχουν και σε suse απο 9 μεχρι 9.2. Η μονη φορα που συδεθηκα ηταν με την προσφατη knoppix 3,7 οπου με πεταξε μετα απο 2 λεπτα εξω και ενω ημουν μεσα δεν ανοιγαν οι σελιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 8, 2005 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Linux VS Windows Τα πλεονεκτήματα αυτόν των δυο λειτουργικών συστημάτων... >Για τα Windows... Μέγεθος της εταιρίας ανάπτυξης, τεχνική υποστήριξη. Εργαλεία ανάπτυξης, διαθέσιμες εφαρμογές. Ισχυρή εγκαταστημένη βάση υποστήριξη hardware Ευκολία χρήσης και φιλικότητα. >Για το Linux... Yποστήριξη πολλαπλών πλατφόρμων. Κόστος αγοράς και κτήσης. Ισχυρή, ανοικτή αρχιτεκτονική. Ευκολία μεταφοράς εφαρμογών από το UNIX. Χαμηλές απαιτήσεις σε hardware. Ασφάλεια και σταθερότητα. ------------------------------------------------------------------------ Τα μειονεκτήματα αυτόν των δυο λειτουργικών συστημάτων... >Για τα Windows... Κόστος αγοράς. Κλειστή αρχιτεκτονική, εξάρτηση από μια εταιρία. Σταθερότητα και Ασφάλεια. Υψηλές απαιτήσεις σε hardware. >Για το Linux... Πολλαπλές διανομές, ανυπαρξία τυποποίησης. Καθυστερήσεις στην υποστήριξη hardware τελευταίας τεχνολογίας. Έλλειψη εκτενούς τεχνικής υποστήριξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 8, 2005 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 αν δεν αλλαξει το λινουξ 2-3 πραγματα δε μπορει να κανει τιποτα εναντιον του μονοπολειου τις μικροσοφτ.οπως υποστιριξη σε hardware και γενικα υποστιριξη. σημερα ολοκληρο το ιντερνετ ειναι λες και φτιαχτηκε για windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 8, 2005 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 23:25] αν δεν αλλαξει το λινουξ 2-3 πραγματα δε μπορει να κανει τιποτα εναντιον του μονοπολειου τις μικροσοφτ. οπως υποστιριξη σε hardware και γενικα υποστιριξη. σημερα ολοκληρο το ιντερνετ ειναι λες και φτιαχτηκε για windows Πες καλύτερα ότι το μονοπώλιο τον Windows έφτιαξε τo Internet... αλλά για μάντεψε τι λειτουργικό έχουν οι servers στους οποίους στηρίζεται το internet...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 8, 2005 Author #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 umount /mnt/stamatasmount dev/hdg69 /mnt/stamatasnewτι εννοείς με τον άνωθεν συλλογισμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 8, 2005 Author #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από steve_m εννοω με το γνωστο και αθλιο netmod με χρηση του kppp σε οσες διανομες το εχουν και σε suse απο 9 μεχρι 9.2. Η μονη φορα που συδεθηκα ηταν με την προσφατη knoppix 3,7 οπου με πεταξε μετα απο 2 λεπτα εξω και ενω ημουν μεσα δεν ανοιγαν οι σελιδες δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν ξέρω τίποτα από netmod. sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 8, 2005 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris umount /mnt/stamatas mount dev/hdg69 /mnt/stamatasnew βαλε Windows να σωθεις. μη ξεχνας "διπλο κλικ απο το 95' " Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 8, 2005 Author #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas βαλε Windows να σωθεις. μη ξεχνας "διπλο κλικ απο το 95' " [ουργκ] console mode on [/ουργκ] τι είναι το κλικ? όταν πατάς το enter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 9, 2005 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 To κλικ είναι όταν πατάς ένα εικονίδιο και ξαφνικά αντί να ανοίξει το αντιιικό ,διαπιστώνεις ότι ένα μικροσκοπικό σκουλικάκι το έχει εξουδετερώσει και συνεχίζει ακάθεκτο να τρώει το σύστημά σου.Τοτε συγκεκριμένα που τρέχεις να μπουτάρεις με λίνουξ μπας και σώσεις την κατάσταση.Steve M Θα ήμουν χαρούμενος (τόσο χαρούμενος όσο όταν άλλοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εμένα) να σου λύσω όσα newbie προβλήματα έχω μάθει να λύνω σε Suse Linux 8.1,9.0. Είναι ελάχιστες οι γνώσεις μου αλλά για το νετμοντ σε usb επαρκούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 10, 2005 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 gnu-linux.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 12, 2005 Author #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 stamatas αφιερωμένο. προσπαθούσα όλη μέρα να δουν τα windowz τον server μου (που ΚΑΙ αυτός τρέχει windows). ενώ πέρασε η μέρα, το βράδυ συνειδητοποίησα ότι στο pc τα άχρηστα δεν έχουν δει την κάρτα δικτύου της μητρικής (nforce2) και ότι χρειαζόντουσαν τους nforce για να καταλάβουν ότι υπάρχει. όλες μα όλες οι διανομές που έχω δοκιμάσει βρίσκουν το δίκτυο από το setup. χώρια που θέλουν και primary partition στην αρχή του δίσκου για να μπουν και σου σβήνουν το mbr από την οθόνη που διαλέγεις το partition εγκατάστασης χωρίς προειδοποίηση. Το myst 4 μας κατέστρεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 12, 2005 #138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 @sotiris αν και ειπα οτι δε θα ξαναποσταρω στο thelab για σενα κανω εξαιρεση και ποσταρω. λοιπον βαζεισ το σιντακι μεσα τισ μιτρικις κανεισ 2 κλικ και ετοιμος. αμεσωσ να κατιγορισεις τα γουιντοουσ επειδη εισαι απροσεχτος :flower: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 13, 2005 #139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris stamatas αφιερωμένο. προσπαθούσα όλη μέρα να δουν τα windowz τον server μου (που ΚΑΙ αυτός τρέχει windows). ενώ πέρασε η μέρα, το βράδυ συνειδητοποίησα ότι στο pc τα άχρηστα δεν έχουν δει την κάρτα δικτύου της μητρικής (nforce2) και ότι χρειαζόντουσαν τους nforce για να καταλάβουν ότι υπάρχει. όλες μα όλες οι διανομές που έχω δοκιμάσει βρίσκουν το δίκτυο από το setup. χώρια που θέλουν και primary partition στην αρχή του δίσκου για να μπουν και σου σβήνουν το mbr από την οθόνη που διαλέγεις το partition εγκατάστασης χωρίς προειδοποίηση. Το myst 4 μας κατέστρεψε. Εντωμεταξύ σήμερα πήγα να εγκαταστήσω linux ubuntu. Μου πέταξε ένα μήνυμα πως δεν μπορεί να εγκαταστήσει κάτι (δεν θυμάμαι τι) και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την εγκατάσταση (η έκδοση για τα 64-bit είναι). Αυτό που λες εσύ το έχω πάθει κι εγώ με το CD των Windows XP SP2. Το CD χωρίς το SP2 κάνει μια χαρά την εγκατάσταση.Αρχική απάντηση από stamatas αν δεν αλλαξει το λινουξ 2-3 πραγματα δε μπορει να κανει τιποτα εναντιον του μονοπολειου τις μικροσοφτ.οπως υποστιριξη σε hardware και γενικα υποστιριξη. σημερα ολοκληρο το ιντερνετ ειναι λες και φτιαχτηκε για windows Εχμ. Συγγνώμη αλλά κατάλαβες τι κοτσάνα πέταξες? Τι σχέση έχει το μονοπώλειο της microsoft με το linux, πόσο μάλλον με τα windows αφού δεν πουλάει μόνο το συγκεκριμένο λειτουργικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 19, 2005 #140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ο πόλεμος μεταξύ χρήστες Windows και χρήστες Linux θα είναι αιώνιος και αμετάβλητος... :fight: :fight: :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.