gps81 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Hi σε όλους!!Θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και γύρω από το θέμα είμαι εντελώς άσχετος.Σκοπεύω να εξοπλίσω το καινούργιο μου σαλόνι (περίπου 30 tm) με home cinema.Η σκέψη μου είναι ένας ενισχυτής 5.1 (που να είναι και δεκτης ραδιοφώνου) με τα αντίστοιχα ηχεία. Σκοπεύω να το συνδέσω με το pc καθώς και με την τηλεόραση (απλή όχι κάτι ιδιαίτερο).Θα προτιμούσα τα ηχεία να είναι μικρά σε μέγεθος ώστε να κρεμαστούν στον τοίχο (τουλάχιστον τα δυο πίσω).Οι απαιτήσεις μου κινούνται περισσότερο στον καθαρό και δυνατό ήχο στη μουσική περισσότερο παρα ένα τέλειο σύστημα για ταινίες που να χάνει στη μουσική.Το budjet που έχω κατά νου είναι γύρω στα 1000 euro συνολικά.Φυσικά όλα αυτά είναι απλές σκέψεις. Αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο δεκτό.Συγχωρέστε με αν ζω στον κόσμο μου και θα ήθελα κάθε βοήθεια για το πως και που να κινητής. (μάρκες, μοντέλα, υπέρ, κατά, μαγαζιά, κόστος).Κάθε βοήθεια επιθυμητή.Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για τη βοήθεια και την κατανόηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Μάρτιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Πολύ σχετικά με το "άθλημα" forum είναι αυτό και αυτό.Σε αυτό το budget είσαι σε χαμηλή κατηγορία τιμής, αλλά νομίζω δε θα απογοητευτείς καθόλου από ένα ραδιοενισχυτή YAMAHA RX-V659 και ένα σετ ηχείων TANNOY EFX5.1 (αν και μπορεί να είναι λίγο ανεπαρκή για το χώρο σου.. Επιφυλάττομαι.)Τεράστια σημασία παίζει η διαμόρφωση του χώρου σου. Δες σχετικά στα forum που σου είπα.Προφανώς βέβαια, όσο ανεβαίνει το budget μπορεί να ανέβει και το αποτέλεσμα με τις κατάλληλες επιλογές.Για κατάστημα τώρα, ψάξε τα προϊόντα που σου πρότεινα στο skroutz.gr για να βρείς που παίζει η χαμηλότερη τιμή και μετά πήγαινε μια βόλτα από όσα σχετικά καταστήματα υπάρχουν στην περιοχή σου. Αν σε κάποιο από αυτά σε ικανοποιήσουν οι υπάλληλοι με τη συμπεριφορά και τις γνώσεις τους, και η τιμή δεν έχει μεγάλη διαφορά από το skroutz, προτίμησέ το.. Θα σε ανταμείψει το αποτέλεσμα..Αν μπορείς να επιλέξεις αφού προηγουμένως ακούσεις αυτά που σκέφτεσαι να πάρεις για να δεις αν σε ικανοποιεί ο ήχος τους, θα είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε κι αν σου προτείνω εγώ ή όποιος άλλος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.