mike79020001442169095 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Χτες που λετε πηρα το εν λογω κουτακι μαζι με ενα τροφοδοτικο το OCZ gameXtreme 700. Η τιμή του σε ασημενιο που πηρα εγω ειναι 239 και κατι(δεν θυμαμαι τα ψιλα. ) Αυτο το κουτι ειναι με υδροψυξη της thermaltake. Το κουτι το βλεπετε στην 1η φωτογραφια,μεσα στην συσκευασια του.ειναι αρκετα βαρη,οταν ομως το ανοιξεις ειναι γυρω στα 15 κιλα,ολο απο αλουμινιο.Οι διαστάσεις του είναι 540.0 mm x 220.0 mm x 640.0 mm. Εβγαλα λοιπον το παλιο μου κουτι thermaltake wingo,το συστημα της υπογραφης μου+το εστησα μαζι με την υδροψυξη. Πρωτες εντυπωσεις: Μεγαλο κουτι με πολλες θηκες για 5.25 (μεχρι 9 παρακαλω),που δεν χρειαζονται βιδες,μονο να πιεσεις το πλαστικο απο τις 2 πλευρες+εγκατασταθηκε.Ακομα εχει αποσπομενη θηκη 3 σκληρων,που βρισκεται ψηλα διπλα στο τροφοδοτικο,ψυχεται με ενα 9αρη στα 19 db αλλα και με τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου.οι θερμοκρασιες τους ειναι γυρω απο 27-37 αναλογα το φορτο(Φωτο 5+6). Εχει απολυτη στηριξη στο τροφοδοτικο αφου εχει 2 μεταλλικες ραβδους που βιδωνουνε εκει που τελειωνει το καθε τροφοδοτικο και φυσικα με καουτσουκ για αντικραδασμικοτητα. Έχει και για αλλους 3 σκληρους θεσεις οχι σε αποσπομενο ομως(Φωτο 8),με αρκετη αποσταση μεταξυ τους περιπου 2 εκατοστα για λογους καλυτερης ψυξης.Σου δινεται η δυνατοτητα να βαλεις και αλλους σκληρους σε 5.25 θεσεις με ανταπτορα. όσο αναφορα στους υπολοιπους ανεμιστηρες,εχει στο πανω μερος ενα 9αρη στα 19db,στην πλατη εναν 12αρη στα 17db(φωτο 7), και 3 12αρηδες στο ψυγειο στα 17.. Ας παμε στο ζουμι της υποθεσης... Εχει εγκατεστημενο στην πορτα ενα ψυγειο H 407 x W 120 x D 35 mm.)με 2 σωληνες,που ειναι καλυμμενοι με δυχτακι για τις τριβες,οι οποιοι μπαινουν μεσα στο κουτι απο την πιο κατω θηκη,κατω απο το συρταρακι(ναι εχει συρταρακι!!για μικρα πραγματα βεβαια..).Δείτε την 2η Φωτο. Επισης παρεχεται μια αντλία 500L/hr και ενα reservoir 350 εκατοστων.Φυσικά εχει και ενα waterblock για τον επεξεργαστη(Φωτο 4),σου δινει 2 μπουκαλακια παραφλου+αρκετα μετρα σωληνα περιπου στα 2. Τα σφυχτιρακια,την θερμοαπαγωγικη,τα βιδακια και τα σχετικα εννοουνται. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να βιδωσεις την αντλια κι το reservoir που ειναι ενωμενα,σε μια συγκεκριμενη θεση στο κουτι.(Φωτο 3) Μπορω να πω οτι αυτο το σημειο λιγο με πεδεψε γιατι πρεπει να εχεις μικρα χερια για να το βιδωσεις,αλλα τελικα τα καταφερα.:109: Ηταν πολυ ευκολη η εγκατασταση στο συνολο της,δεν χρειαζεστε πολλα εργαλεια,μονο μια πενσα,ενα κατσαβιδι+μια φαλτσετα για τους σωληνες.Υποψην οι σωληνες δεν ειναι πολυ ευκαμπτοι για ευνοητους λογους+θα χρησιμοποιησετε περιπου στα 700 ml για να γεμισει εντελως,διοτι οταν πρωτοξεκινησει,αδειaζει το reservoir με την πρωτη!Γι αυτο δινει+2 μπουκαλακια των 600 ml. Τώρα απο θερμοκρασίες πριν με την xp-90c ειχα στον 4400 μου 36 idle και 47 σε full load,τωρα εχω 26 idle και 37 σε full load. Aπο επίπεδο θορυβου,δεν ακουγεται ιδιαιτερα,ειναι αρκετα πιο ησυχο σε σχεση με πριν+μπορω ανετα να κοιμηθω το βραδυ+να τον εχω ανοιχτο κατι που πριν μου εσπαγε τα νευρα γιατι δεν μπορω τους πολλους θορυβους. Τελος,το εγχειρηδιο ειναι πολυ κατανοητο,με πολλες εικονες+ενδεικνυται για ολους τους χρηστες.δεν χρειαζεται δηλαδη να εχεις ξαναστησει υδροψυξη για να το κανεις. Στις φωτο 9 και 10 φαινεται το αποτελεσμα Αυτα..:037: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάρτιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 ωραιος ο mike....τις τελευταιες μερες σκεφτομαι να αφησω το soprano μου γι`αυτο το μωρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάρτιος 14, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 ευχαριστω,δεν ηταν τιποτα.κοιτα εγω ειμαι ικανοποιημενος,δεν ειναι η τρελη υδρρψυξη αλλα την δουλεια της την κανει.εχει ολες τις προδιαγραφες +απο εκει+περα αν θελει καποιος κατι πιο τουμπανο,αλλαζει pump+reservoir και ειναι κομπλε!Α..κατι που ξεχασα..επισης πισω απο τον ανεμιστηρα για τους σκληρους,ακριβως απο κατω εχει τρυπες για σωληνακια σε περιπτωση που καποιος εχει το ψυγειο εξω απο το κουτι ή θελει 2η υδροψυξη!λολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Μάρτιος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 ωραιος , ευχαριστούμε για την παρουσιαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Μάρτιος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Θέλει ένα φιλαράκι να πάρει το κουτί αυτό κυρίως για την trouble free υδρόψυξη.1ον. Από την 9700ΝΤ που έχει τώρα, θα δει καμιά βελτίωση σε θερμοκρασίες? Υπόψιν, η cpu του είναι Ε6400 που του τον έχω "φτιάξει" στα 3ghz, 3+κάτι ghz.2ον. Σκέφτεται αν το πάρει να βάλει και ένα gpu block για την 7900GTX που έχει. Θα την παλέψει η αντλία ή θα θέλει άλλη?@mike: η αντλία μπορεί να βγει και να αντικατασταθεί? Αν έχεις καθόλου υπόψιν σου, μια eheim 1048 ή hydor L20 χωράει?edit: μόλις είδα στο site ότι λέει το σύστημα μπορεί να αντέξει και gpu, hdd και ram blocks...Κάποιος είναι πολύ αισιόδοξος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάρτιος 15, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 κοιτα σε σχεση με την 9700ΝΤ θα δει σιγουρα βελτιωση.αυτο ειναι σιγουρο!Οσο αφορα για την gpu λογικα θα την αντεξει,σε θερμοκρασιες μεγαλη διαφορα δεν ξερω αν θα υπαρχει..παντως δεν ζοριζεται η αντλια.Η αντλία ειναι μαζι με το reservoir+αν δεν κανω λαθος βγαινει+μενει το reservoir.Χωραει ανετα την eheim 1048 ή την hydor L20,εχει πολυ χωρο ελευθερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Μάρτιος 15, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 κοιτα σε σχεση με την 9700ΝΤ θα δει σιγουρα βελτιωση.αυτο ειναι σιγουρο!Οσο αφορα για την gpu λογικα θα την αντεξει,σε θερμοκρασιες μεγαλη διαφορα δεν ξερω αν θα υπαρχει..παντως δεν ζοριζεται η αντλια.Η αντλία ειναι μαζι με το reservoir+αν δεν κανω λαθος βγαινει+μενει το reservoir.Χωραει ανετα την eheim 1048 ή την hydor L20,εχει πολυ χωρο ελευθερο.Αν χωράει μια από τις 2 τότε μια χαρά...Το ψυγείο είναι ήδη 3άρι απο ότι είδα. Μαζί μέσα στη συσκευασία πόσα ανεμηστήρια δίνει? Μπαινοβγαίνουν εύκολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάρτιος 15, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 το ψυγειο ειναι ηδη τοποθετημενο στην πορτα απο την μανα του,μαζι με τα ανεμιστηρια,αλλα μπορεις να τα βγαλεις+να τα αλλαξεις.στην συσκευασια επισης εχει τον 9αρη για τους σκληρους στην αφαιρουμενη θηκη,τον 12αρη στην πλατη+τον 9αρη που ριχνει προς τα πανω.οσους χωραει τοσεις δινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.