sadosp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει προγραμμα ή τροπος, να ξαναεπαναφερει καποιος ενα σκληρο δισκο ο οποιος ηταν με λειτουργικο win xp χωρισμενος σε 2 partition (1 με λειτουργικο και 1 για backup), εαν κατα λαθος εχει σβυσει το master boot table? Φορματ δεν εχει γινει. Επισης τοποθετωντας τον σε αλλο υπολογιστη με winxp δεν τον αναγνωριζει καθολου.Αν οχι τοτε μηπως μπορουν να σωθουν τα αρχεια στην πρωτογενη τους μορφη, δηλαδη οχι ασυναρτητα ή μπερδεμενα.Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadosp Μάρτιος 13, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Και μετα μεγαλης μου λυπης απαντω ο ιδιος στον εαυτο μου, με το <<state of the art>> προγραμμα Partition Table Doctor. Αφου τοποθετησεις τον προβληματικο δισκο σε ενα αλλο υπολογιστη με το ιδιο λειτουργικο, τα επαναφερει ολα. Βρισκει partitions φτιαχνει Master Boot Records κανει επανεκκινισημο το σκληρο, και αλλα ωραια. Αν εισαι γνωστης ολα σε δευτερολεπτα. Αν οχι (οπως εγω), Λ Ι Ω Ν Ε Ι Σ Λ Ι Γ Ο .:hippy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.