predator Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 έχω 2 DIMM CL 2.5 μάρκας JetRAM και αλλα 2 DIMM μάρκας Kingston ValueRam CL 3.έκαστο DIMM είναι 512 MB και PC3200.η μητρική μου έχει 3 DIMM slots.ποια 3 DIMM προτείνεται να κρατήσω και θα έχω πρόβλημα που θα είναι cl3 μαζί με cl2.5 στο ίδιο σύστημα?μήπως καλύτερα να κράταγα μόνο 2 όμοια DIMM και αν ναι ποια?τέλος ποιά DIMM θεωρείται πιο ποιοτικά?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 νομίζω καλύτερα 2 ίδια, άλλωστε με 3 χάνεις το dual chanel. τα kingston πάντως δεν ανεβαίνουν σχεδόν καθόλου, εμένα με 8 mhz πάνω κολλάγανε.καλύτερα τα jetram πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Θα βαλεις πρωτα αυτην με το cas 3 kingston και δες αν περνει το cas 2.5. Αν το περνει αστω ετσι και βαλε μετα και τις αλλες 2 jetram με το 2.5 cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Η μητρική αν δεν κάνω λάθος είναι single channel. Κράτα 3 dimm για να έχεις 1.5GB και δοκιμάσε με memtest αν είναι όλα ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εμένα πάντως δεν το παίρνανε οι συγκεκριμένες με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator Φεβρουάριος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 η μητρική παιδιά είναι single channel.οποτε τι κάνω?ποια 3 DIMM να κρατήσω? 2 Kinsgton και 1 Jetram η 1 Kingston και 2 JetRam η μήπως καλύτερα μονο 2 DIMM και αν ναι πια από τα 4?thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator Φεβρουάριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Φιλε μονο με δοκιμες θα δεις......δες με ποια 'ανεβαινεις' πιο ψηλα και εισαι mem-test error free ........Αφου ειναι single, βαλε 3 ντιμακια και ξεκινα δοκιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.