Jump to content

LC-Power?

artking

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά επειδή πρόσφατα ανακάλυψα την ανάγκη για νέο τροφοδοτικό, και το budget μου μετά την αγορά της M/B MSI K8N SLI-FI και της eVGA 8800GTS είναι ανύπαρκτο θα έλεγα, έψαχνα ένα τροφοδοτικό που να μπορεί να με καλύψει για 1 1,5 χρόνο το πολυ οπότε και υπολογίζω να κάνω την επόμενη ριζική αναβάθμιση(M/B, CPU, mem και τα ρέστα :p ). Ότι αρκετά σταθερό βρήκα(μετά από πολλέεεεεεεεεεεεεεες ώρες στο internet) ήταν κοντά στα 100 ευρωπουλάκια που για να τα βρώ θα πρέπει να κάνω μερικές "βόλτες" σε γνωστούς δρόμους την Αθήνας, αν με πιάνετε...:104: :087:

Και εκεί ήταν που είδα στο site της checkmate το LC-Power Supersilent V.2 550W... 54.5 ευρώ λέει... Βλέποντας και το review εδώ ενός παλιότερου LC-Power 480W θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι αυτό που ψάχνω. Έχει κανείς ιδέα τι λέει; Θα με καλύψει χωρίς πρόβλημα για το χρονικό περιθώριο που του δίνω; Έχει κανείς κάτι καλύτερο να προτείνει μέχρι 60 περίπου ευρώ;

Ακολουθεί το setup του pc αν κάποιος έχει απορία:

AMD 64 3500+

MSI K8N SLI-FI

2x 512MB Kingston DDR-400 CL 2.5

eVGA 8800GTS

Maxtor 300GB 16MB cache SATA I

DVD-RW Teac

Creative Audigy 2 ZS

α, και 3 coolers για το κουτάκι(1x 80, 1x 90, 1x 120) :p

HELPPPPPP fast! Πήρα την πανέμορφη καρτούλα μου και κάθεταιιιιιι...

EDIT: Ψάχνοντας στο internet βρήκα σε ένα forum το εξής:

L&C or LC Power is one of the better known aliases of Deer Computer - one of the worst PSU makers out there. They are terribly designed with a high failure rate and an atrocious reputation for their units killing other parts of a computer when they go. I say this as an electronics tech with 15 years experience. Other aliases include US-Can, Allied, Austin, Mustang, Duro, and Eagle; though there are more of them I can't recall just now.

I have a 250w from them - it sent one of my hard drives on a constant RMA cycle in the last few months I used it. When I opened it up, I couldn't believe how bad things were - all capacitors on the output side had blown, and the PSU exhibited several signs of overheating. At the time it was running a Duron 700 system non overclocked. Mine lasted somewhat longer than most Deer units do (2 years), but never was very stable even when new.

Look for burned or melted plastic on the ATX connectors - this way we can see if the BIOS voltage reading was a result of a poor connection at the connector, or a side effect of Deer's beyond poor engineering.

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=293912

Πείτε καμια γνώμη ρε παιδιά! Δεν ξέρει κανείς; >.<

Μαζί με το ΦΠΑ θα σου κοστίσει €66. Θα είναι καλό για τα λεφτά του.

Εγώ όμως θα σου πρότεινα το HEROICHI WINDMILL PRO 500W στα €81.

Εχω παρει 2 500αρια για φιλους. Δεν ειχαμε κανενα προβλημα. Για τα λεφτα τους ειναι αρκετα καλα συγκριτικα με τις υπολοιπες λυσεις που κυκλοφορουν. Απο την στιγμη ομως που πας να παιξεις με 8800 οι οποιες εχουν μια αλφα καταναλωση δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε καλυψει αυτο το τροφοδοτικο. Και τα τροφοδοτικα δεν ειναι πραγμα που πρεπει να κανεις οικονομια.

Thanks παιδιά για τις απαντήσεις σας. Όπως με βλέπω τελικά θα τσιμπήσω το Seasonic S12 500W με 93 ευρώ. Θα κάνω το σκ*** μου παξιμάδι από ότι φαίνεται αλλά τι να κάνεις... :046:

'Οταν γίνει η αγορά θα σας ενημερώσω και για τις εντυπώσεις μου.

Μέχρι τότε feel free να ποστάρετε και άλλες προτάσεις! :033:

Edit: Άκυρο το Seasonic. Για το Zalman 460W τελικά :p (είμαι λίγο αναποφάσιστος... τι να κάνουμε; :p )

Μαζί με το ΦΠΑ θα σου κοστίσει €66. Θα είναι καλό για τα λεφτά του.

Εγώ όμως θα σου πρότεινα το HEROICHI WINDMILL PRO 500W στα €81.

Το HEROICHI που αναφέρεται παραπάνω το έχω κι εγώ όπως φαίνεται και την υπογραφή και είναι άψογο. Η διαφορά είναι σχετικά μικρή οπότε πάρε κάτι καλό μην κλαις όλο το σύστημα σου κάποτε.

Ρίξε και μια ματιά στα thread του forum. Το θέμα για τροφοδοτικά κοντά στην ισχύ που ζητάς έχει ξανασυζητηθεί. O candyman αν δεν κάνω λάθος δίνει ρέστα.

Να και το link:

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=31291&page=2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.