BUSM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη συγκεκριμένη οθόνη που μου έχει κάνει εντύπωση για τη χαμηλά της τιμή. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=939420Την έχει κανείς? Ξέρετε αν είναι αξιόπιστες? Δεν έχω ξανακούσει η acer να βγάζει οθόνες. Ποιά άλλη θα προτείνατε στα ίδια περίπου χρήματα? Οποιαδήποτε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Η Acer ασχολείται αρκετά χρόνια με τις οθόνες. Αλλά τις έβαζε κυρίως σε έτοιμα συστήματα που κατασκεύαζε. Έχω βάλει μερικές 17άρες σε πελάτες και αυτό που κατάλαβα είναι οτι είναι τίμιες οθόνες για τα λεφτά τους και αξιόπιστες. Αλλά μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις. Καλή οθόνη αλλά δεν θέτει "νέα στάνταρ ποιότητας και απεικόνισης".22άρα wide σε αυτή την τιμή υπάρχει και η BenQ. Προσωπικά (αν μου άρεσαν οι TFT) δεν θα φοβόμουν την Acer. Αν δεν είσαι διαθετειμένος να χρυσοπληρώσεις για μια Eizo ή την ViewSonic, πάρε την Acer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malmsteenjl Μάρτιος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Εγω φιλε εχω εδω και 1 χρονο την 19" Acer Wide AL1916W χωρις προβλήματα και χωρις καμεννα pixel.Θα προσεξες ομως οτι εχουν μονο dsub-15 συνδεση και οχi DVI κατι το οποιο ειναι αρνητικο.Γενικα στις οικονομικες λυσεις εγω θα την συνιστουσα, λογω αξιοπιστειας και ποιοτητας.Εγω παντως εχω μεινει ικανοποιημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSM Μάρτιος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Απότι κατάλαβα οι απόψεις σαι συγκλίνοθν στο να την πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάρτιος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Όπως και οι lg. To μόνο που με χάλασε σε μια δική μου είναι ότι σε κάθε νεα οθόνη που ανοίγει κάνει autoconfig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάρτιος 12, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Κι εγώ την AL1916w έχω κανά χρόνο και είμαι υπέρευχαριστημένος. Για το D-sub βύσμα, τα μοντέλα της Acer έχουν τις ίδιες εκδόσεις ακριβώς, και με D-sub (αλλάζει το όνομα ίσως αλλα είναι ίδια με "μικρότερα" μοντέλα) αλλά στην Ελλάδα για κάποιο λόγο δεν τις φέρνουν ( το κόστος ίσως; ). Π.χ. η δική μου (και του Painkiller επίσης ) υπάρχει και με d-sub. Τέσπα είναι καλές αγορές στα λεφτά τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSM Μάρτιος 12, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Όντως παιδιά και από άλλους που ρώτησα μου είπαν ότι είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Ξέρετε αν έχουν zero pixel? Να τη χτυπήσω τώρα από το πλαίσιο ή θα τη βρω και σε κανένα μήνα. Συνήθως τα μοντέλα αυτά λόγω τιμής μετά από λίγο καιρό εξαφανίζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
circi Μάρτιος 19, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Εγω θα επερνα στα ιδια χρηματα μια LG. Αλλιως μια Eizo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάρτιος 19, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Circi: Eizo 22" widescreen me 320 euros, το βρίσκω λίγο χλωμό! Η LG είναι καλή λύση, αλλά δεν έχω δει μοντέλο της 22" wide στην αγορά τώρα. Στις 24" (που υπάρχει) κοστίζει κάτι παραπάνω (945 ευρώ). Εγώ συνεχίζω να προτείνω την Acer. Εκτός των άλλων, προτιμώ την εικόνα και την χρωματική απόδοση που βγάζει η Acer (μην μπερδέυεσαι. υπήρξα φανατικός της LG).Y.Γ. Στις flat οθόνες δεν υπάρχουν τόσες διαφορές στην απεικόνιση από κατασκευαστή σε κατασκευαστή σε σχέση με τις CRT που υπήρχαν διαφορές και μάλιστα μερικές φορές... χαώδεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
circi Μάρτιος 19, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Ναι eizo ειναι αρκετα πιο ακριβες.Δεν ειχα ποτε acer,σιγουρα δεν μιλαω για χαωδη σιαφορα στην απεικονηση.Για αξιοπιστια περισσοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάρτιος 19, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Προσωπικά να πώ ότι η LG που είχα ήταν άψογη (no dead pixels) ενώ και η Acer μέχρι στιγμής δεν έχει προβλήματα καθόλου! Θεωρώ και τις δύο φίρμες καλές στις οθόνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάρτιος 26, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Χθες όπως μπορείτε να δείτε στις αγγελείς μου, πούλησα την 1980Q. Η LG είναι top κατά τη γνώμη μου. Φυσικά δεν μιλάω για όλες τις LG. Όλες οι ετερείες έχουν και τα φθηνά - όχι τόσο καλά μοντέλα και έχουν και τα ακριβά - πολύ καλά μοντέλα. Από την συγκεκριμένη οθόνη που είχα μόνο καλά λόγια έχω να πω, πραγματικά τέλεια και άψογη σχεδίαση - έργο τέχνης.Καλό θα ήταν να μην μιλάμε για EIZO όταν ο χρήστης δεν είναι εκατομυριούχος. Η ΕΙΖΟ ναι, είναι από τις καλύτερες οθόνες, αλλά προσωπικά τις θεωρώ άχρηστες για τα λεφτά τους. Όπως είπε και ο Candyman στις TFT δεν βλέπεις τόση διαφορά όσο στις CRT από οθόνη σε οθόνη και νομίζω ότι η EIZO το έχει παραξεφτυλίσει το θέμα. Αύριο περιμένω να μου έρθει αυτή και είμαι περίεργος να δω πως θα είναι. Την έχω δει στο μαγαζί, αλλά είναι αλλιώς να την βλέπεις στον χώρο σου. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Πάντως για την ACER το σκέφτηκα και εγώ, αλλά λόγω του ότι είχα δουλέψει λίγο την Viewsonic είπα να πάρω αυτή. Μπορώ να πω και λογω μάρκας.. Νομίζω ότι δεν έχει κάνει κάποιος Review για το συγκεκριμένο μοντέλο, αν έχω χρόνο θα κάνω ένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hp911442169166 Μάρτιος 27, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Εχω την 2216 Acer, χωρίς καμμενο Pixel, το κακό είναι το σχετικό backlight bleeding πάνω και κάτω, αλλά εμενα δεν με ενοχλεί. Νομιζω οτι ειναι καλη αγορά για τα λεφτά της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shylock Μάρτιος 27, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 H acer vgazei καλά mhxanhmata.to μονο της μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει καλο πλαστικό.για αυτό έχει και τόσο φτηνά.επιδόσεις μια χαρά είναι.απλά το μονο μειονέκτημα σου ξαναλέω είναι ότι δεν έχει ωραίο design.an με αυτό είσαι εντάξει τότε ok πάρε tin ανεπιφύλαχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
shylock Μάρτιος 27, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 a και από το είδα δεν έχει καλο contrast αυτή που διάλεξες.μην στραβωθείς κιόλας.και ούτε καλώδιο για ψηφιακό σήμα έχει μονο 15pin.πάρε καλύτερα μια lg 20 wide στα ίδια λεφτά να δεις την υγεία σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάρτιος 27, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Σήμερα ήρθε στα χέρια μου η οθόνη που είπα και πιο πάνω. Παιδιά είναι τέλεια!!! Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω! Τρομερή ποιότητα κατασκευής!!! Παιδιά νομίζω ότι είναι η THE BEST! Την είχα δει και πριν την αγοράσω, αλλά αλλιώς είναι να την δουλεύεις στον χώρο σου.Δεν έχει ούτε ένα καμμένο pixel, αλλά αύριο θα την αλλάξω επειδή έχει μια γρατζουνίτσα 4 χιλιοστών στο πάνω δεξιά μέρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.