Jump to content

Βοήθεια με nvidia

s@kis

Recommended Posts

Πολύμετρο. Μέτρηση 12άρας σε ηρεμία και σε φορτίο, έναρξη 3dmark και συνεχής έλεγχος.

Αν έχει μείνει το παλιό τροφοδοτικό, πες μας να σου πούμε πώς να τα βάλεις και τα δύο να δίνουν στο σύστημα και το κιουτεκι να δίνει μόνο στην κάρτα γραφικών

Πολύμετρο δεν έχω τώρα αλλά θα βρώ αύριο. Το 3dmark το περνά πάντα. όταν είναι <<κρύα>> δείχνει κανονικά όταν <<ζεσταθεί>> με γραμμές αλλά το περνά. Και οι προηγούμενες δύο το περνούσαν

• 2 weeks later...

Παιδιά μάλλον το πρόβλημα πρέπει να ήταν με το ρεύμα γιατί και οι τρεις κάρτες που παρουσίασαν πρόβλημα παίρναν ρεύμα από καλώδιο. H 5700 και μια 6200 που έχω πάνω τώρα που παίρνουν ρεύμα μόνο από τη μητρική δουλεύουν ρολόι. Δεν φτάνει ένα τροφοδοτικό 450W για μια 7600GS?? Ετσι όπως πάνε τα πράγματα τα pc θα καίνε περισσότερο ρεύμα απο τους θερμοσίφωνες. Ευχαριστώ όλους όσους διάβασαν και όσους απάντησαν στο post

λοιπoν ακριβως το ιδιο προβλημα έχω και εγώ, μονο που στο πισι δεν εχει πιραχτή τπτ απο τον ιουνιο και εχω water στην xfx 7900gt μου και δοκιμασα και ολους τους drivers, τροφοδοτικο tagan 580, opteron 165 στα 2.89@1.45v και 2χ1gb ocz 3-3-3-8 @240mhz και με αυτα τρέχω snm long, orthos prime 9 priority blend test και ατι τοολ μια χαρά. Εβαλα default το σύστημα, εκανα φορματ, και ακομα και χωρίς drivers μου έβγαζε ειδικα σε μικρές αναλυσης στο desktop κόκκινα και πράσινα artifacts και σε παιχνιδι πχ το l2 καθετες και πλαγιες γραμμές στα καλα καθούμενα με κόκκινες τελίτσες, εβγαλα ξαναέβαλα την vga που παίζει στους 37 βαθμούς τπτ. Έβαλα το cooleraki της και την έστειλα αλλα μέχρι στιγμης μου λένε οτι δεν έχουν παρατηρήση τπτ :120:

Γεια χαρά.Έχω μια xfx 8800 GTS 640MB.Ενώ περίμενα να έχει τεραστια διαφορα από την xfx 7600 Gt xxx,δεν βλέπω καμια βελτίωση στα παιχνίδια και μάλιστα όταν ανεβάζω αρκετά τα details για παράδειγμα στο F.E.A.R τρώει κώλυμα σε πολλά σημεία.Τι φταίει?Έχω κατεβάσει και από την σελίδα τις nVidia την τελευταία έκδοση οδηγών (97.91)

Τροφοδοτικό 480W,12V-28A

CPU intel P4 3.0GHz

windows XP home edition

1GB DDR2 ram (512 512)

• 1 month later...

Επειδή καταλαβαίνω οτι πονάει να δίνεις 200 ~ 300 ευρώ και να μην έχεις την χαρά να το απολαύσεις σας λέω οτι είχα τα ίδια προβλήματα πριν περίπου ένα χρόνο με μία MSI 6600GT που εμφάνιζε κολλήματα, restart και διαγώνιες παραμορφώσεις γραφικών. Δέν παίζει ρόλο ούτε η θερμοκρασία ( εφόσον δεν ξεπερνά τα όρια ) ούτε ποιά έκδοση Drivers θα βάλετε απλά καλό θα είναι να έχετε πάνω απο 400W τροφοδοτικό. Ακολουθήστε την συμβουλή μου και θα ξενοιάσετε...:112:

Λοιπόν δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας, ιδιότητες, ρυθμίσεις, για προχωρημένους, αντιμετώπιση προβλημάτων.

Βλέπετε οτι έχει default τσεκαρισμένο την Ενεργοποίηση συνδυασμού εγγραφής. Κάντε Απενεργοποίηση και restart.

HAVE FUN...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.