Jump to content

New case... αλλά ποιό case?

Phant0m1442169125

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφου λοιπόν βρήκα αγοραστή για το κουτί μου, καιρός ειναι να πάρω ένα άλλο....

Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα διλλήματα. Το συνολικό κόστος θέλω να είναι μέχρι 200e. Θέλω ανετους εσωτερικούς χώρους (και λόγω σωλήνων υδρόψηξης), κσι επεκτασιμότητα για συσκευές κλπ, ενω θα προτιμούσα να μην έχει πορτάκι, χωρίς αυτό όμως να είναι δεσμευτικό. Το πρώτο που μου ρχεται κατά νου είναι το κλασσικό CM Stacker.

Από κει και πέρα, μου έχουν 'γυαλίσει' και τα:

*Silverstone TJ-05B

*Stacker RC-831 (το ίδιο με το κλασσικό είναι, με άλλη σχεδίαση?)

*Antec P180

*Aerocool BayDream Silver

*Thermaltake Armor 8000 BWS

Κάθε γνώμη, ευπρόσδεκτη

Πολυ καλό σαν χώρος, αλλά δε με βολεύει η διάταξη των δίσκων (θελω να ειναι κάθετοι στην πρόσοψη), μιας και οι 2 ειναι με w/c και θα 'σπασουν' πολυ τα σωληνάκια τους.

• 2 weeks later...

Φιλε από όλα τα κουτιά που διάλεξες μακράν το καλύτερο είναι το Stacker RC-831.Το έχω δει είναι πολύ καλό κουτί,με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,και όπως ζητάς, με υπεράκυρη ευρυχωρία και εργονομία.Πορτάκι μπροστινό έχει.Επίσης καλο είναι και το Thermaltake Armor 8000 BWS.Πολύ καλή κατασκευή και ευρύχωρο και αυτό.Πορτάκι όπως το ξέρουμε όλοι δεν έχει.Έχει αυτά τα δυο παλούκια στα πλαγια που μάλλον προστέθηκαν για φιγούρα και τίποτα άλλο.Το Stacker πάντως σαν κουτί τα σπάει από όλες τις πλευρές!!!!!Είναι λίγο τσιμπημένο σαν τιμή σου ξεφεύγει από το baged που λες ότι διαθέτεις κατά 30-35 euro περίπου.Αλλα αξίζει τα λεφτά του.Τώρα σε κάτι πιο οικονομικα επίπεδα και μιλάω για μισά λεφτά αν δεν σε τρελαίνει μια "trendy" εξωτερική εμφάνιση δες και τις Chieftec την σειρά τον Bravo Full Tower Chassis.Είναι τα μισά λεφτά από όσα διαθέτεις.Πολύ ευρύχωρα και με ένα απλό μοντάρισμα (Δες το κουτί του παιδιού που δεν φαίνονται καθόλου τα καλώδια,μονο τα σωληνάκια τις υδρόψυξης)και όταν λέω μοντάρισμα εννοώ την μεταφορά τον θέσεων τον HDD στο πάνω κενό αυξάνεις κατακόρυφα τον εσωτερικό χορό διπλα από τα parts σου.Αλλα και πάλι σαν πρώτη προτίμηση θα έλεγα το Stacker.Είναι από όλες τις απόψεις το "καλύτερο",εμφάνιση,εργονομία,χοροί κλπ κλπ κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ:Παίδες μυρίζω ψαρίλα,κοινός είμαι νέο μέλος συγνώμη για τα greekglish!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.