xylokastro Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 εχω ενα Kit 2χ512 ocz pc 4000 και θελω να τις ξεβρακωσω , οκ μεχρι εδω αλλα υπαρχει ενα πυροβλημα....τα κλιπς που συγκρατουν τις ψυκτρες δεν βγαινουν με τιποτα!!!!!!!!!!εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν βγαινουν καθολου , λες και τα εχουν κολλησει με κολλα..... τι να κανω?πως να τα βγαλω?Edit: Αλλαγή τίτλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Γιατι ρε Τολη θελεις να τις ξεβρακωσεις αυτες τις ρωτησες αν θελουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εγω με κατσαβιδι μικρο (ωρολογωπιού) τα ειχα βγάλει και με πολύ προσοχή για να μην φας κανα chipaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 με κανενα πιαστρακι που βγαζουν τα φρυδια οι γυναικες να δοκιμασω?Γιαννη φυσικα και θελουν..... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Το θέμα ειναι να καταφέρεις να βγάλεις την μια άκρη από τα κλιπακια από την πατούρα τους και μετά να τα τραβήξεις προς τα έξω. Με τσιμπίδα προσωπικά δεν δοκίμασα αλλά δεν εχεις να χασεις τιποτα δοκιμάζοντας . Με κανα τροχό ή τρυπάνι μην πας να το κάνεις μόνο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 δοκιμασα με τσιμπηδα αλλα τπτ....υπαρχει τπτ αλλο εργαλειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 αν δεν μπορεις εσύ πήγαινές τις καλύτερα σε κάποιον άλλο που πιάνουνε πιο πολύ τα χέρια του για να μην της κάνεις καμιά ζημιά κιόλας και τρέχεις μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Δεν μου απαντησες ομως γιατι θελεις να τις ξεβρακωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 θελω να βαλω μικραψυκτρακια with the vouda's way και οχι κουβερτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 μηπως ομως οι ''κουβερτες'' κανουν καλυτερη δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 οχι δεν κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Φεβρουάριος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Στασου βρε Αποστολη θελεις να μου πεις οτι τερματισες αυτες τις μνημες και ζεσταινονται τοσο πολυ που θελεις να βγαλεις τις κουβερτες?Καν μια πατεντουλα και βαλι ενα φανακι να της χτυπαει και θα σαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 δεν τερματισαν , για fan εχω το crossflowfan του stacker αλλα θελω να τις ξεβρακωσω , τι να κανουμε?:clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Φεβρουάριος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Θελεις για να χασεις την εγγυηση ετσι?Δεν σου αρεσει τωρα που μπορεις να τις καψεις αφοβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αν πας σε καποιο μαγαζι που βαζει στερεοφωνικα αυτοκινητων....μπορεις να βρεις κατι κατσαβιδια που ρυθμιζουν τους ενυσχυτες ειναι πλαστικα και μακρυα....με αυτο μπορει να κανεις δουλεια καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο.Βαλτες και μες την καταψυξη για καμμια ωρα.Παλια της ψυκτρες απο τις VGA ετσι τις βγαζαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 το χαρτακι το εχω βγαλει με προσοχη και ετσι αν καουν , βαζω τις κουβερτες , βαζω και το χαρτακι και ειναι ολα οκ , chill out με δουλευεις?να βαλω τι μνημουλα μου στην καταψυξη? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out Αν πας σε καποιο μαγαζι που βαζει στερεοφωνικα αυτοκινητων....μπορεις να βρεις κατι κατσαβιδια που ρυθμιζουν τους ενυσχυτες ειναι πλαστικα και μακρυα....με αυτο μπορει να κανεις δουλεια καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο. Βαλτες και μες την καταψυξη για καμμια ωρα. Παλια της ψυκτρες απο τις VGA ετσι τις βγαζαμε. Το πολυ πολυ να αποκτησεις ενα πολυυυυυυυυυυυ ακριβο παγωτο:)(αστες ρε τολη ετσι μια χαρα ειναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Φεβρουάριος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 20:26] το χαρτακι το εχω βγαλει με προσοχη και ετσι αν καουν , βαζω τις κουβερτες , βαζω και το χαρτακι και ειναι ολα οκ , chill out με δουλευεις?να βαλω τι μνημουλα μου στην καταψυξη? :confused: Αποστολη δεν σε δουλευω απλα παω να σε αποτρεψω απο το να κανεις καμια μ@μ@κια και μετα το μετανιωσεις.Τωρα βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα τι να σου πω εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Γιαννη στον chill out απευθυνθηκα , σε ευχαριστώ όμως πο you take care of me:D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.