Jump to content

Πώς να βγάλω τις ψύκτρες από τις μνήμες;

xylokastro

Recommended Posts

εχω ενα Kit 2χ512 ocz pc 4000 και θελω να τις ξεβρακωσω , οκ μεχρι εδω αλλα υπαρχει ενα πυροβλημα....τα κλιπς που συγκρατουν τις ψυκτρες δεν βγαινουν με τιποτα!!!!!!!!!!εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν βγαινουν καθολου , λες και τα εχουν κολλησει με κολλα..... τι να κανω?πως να τα βγαλω?

Edit: Αλλαγή τίτλου.

Το θέμα ειναι να καταφέρεις να βγάλεις την μια άκρη από τα κλιπακια από την πατούρα τους και μετά να τα τραβήξεις προς τα έξω. Με τσιμπίδα προσωπικά δεν δοκίμασα αλλά δεν εχεις να χασεις τιποτα δοκιμάζοντας :D . Με κανα τροχό ή τρυπάνι μην πας να το κάνεις μόνο:D :D

Στασου βρε Αποστολη θελεις να μου πεις οτι τερματισες αυτες τις μνημες και ζεσταινονται τοσο πολυ που θελεις να βγαλεις τις κουβερτες?

Καν μια πατεντουλα και βαλι ενα φανακι να της χτυπαει και θα σαι οκ.

Αν πας σε καποιο μαγαζι που βαζει στερεοφωνικα αυτοκινητων....μπορεις να βρεις κατι κατσαβιδια που ρυθμιζουν τους ενυσχυτες ειναι πλαστικα και μακρυα....με αυτο μπορει να κανεις δουλεια καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο.

Βαλτες και μες την καταψυξη για καμμια ωρα.

Παλια της ψυκτρες απο τις VGA ετσι τις βγαζαμε.

το χαρτακι το εχω βγαλει με προσοχη και ετσι αν καουν , βαζω τις κουβερτες , βαζω και το χαρτακι και ειναι ολα οκ , chill out με δουλευεις?να βαλω τι μνημουλα μου στην καταψυξη?:confused: :confused: :confused:

Αρχική απάντηση από chill-out

Αν πας σε καποιο μαγαζι που βαζει στερεοφωνικα αυτοκινητων....μπορεις να βρεις κατι κατσαβιδια που ρυθμιζουν τους ενυσχυτες ειναι πλαστικα και μακρυα....με αυτο μπορει να κανεις δουλεια καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο.

Βαλτες και μες την καταψυξη για καμμια ωρα.

Παλια της ψυκτρες απο τις VGA ετσι τις βγαζαμε.

Το πολυ πολυ να αποκτησεις ενα πολυυυυυυυυυυυ ακριβο παγωτο:):)(αστες ρε τολη ετσι μια χαρα ειναι)

Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 20:26]

το χαρτακι το εχω βγαλει με προσοχη και ετσι αν καουν , βαζω τις κουβερτες , βαζω και το χαρτακι και ειναι ολα οκ , chill out με δουλευεις?να βαλω τι μνημουλα μου στην καταψυξη?:confused: :confused: :confused:

Αποστολη δεν σε δουλευω απλα παω να σε αποτρεψω απο το να κανεις καμια μ@μ@κια και μετα το μετανιωσεις.Τωρα βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα τι να σου πω εγω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.