Jump to content

Φταιει η Μητρικη?????

nikoskarpen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα και το οποιο ειναι το εξης.Καταρχην εχω την M2N-SLI DELUXE ,AMD 4600+ 2.4GHZ,2X1GB KINGSTON,MSI NVIDIA 6600LE,RAID 0(2X 74GB WESTWRN DIGITAL 10000RPM) και τρεχω τα VISTA HOME PREMIUM ®.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη το logo της μητρικης δεν εμφανιζεται αν και ειναι enabled απο το bios,οταν κλεινω τον υπολογιστη πρωτα κλεινει η οθονη και μετα η μοναδα υστερα απο 6 ή 7 δευτ. Μια φορα στις δεκα μπορει να κλεισουν ταυτοχρονα., μου εχει κολλησει δυο φορες οταν παω να αδειασω των καδο ανακυκλωσης,εχω δει δυο φορες μπλε οθονη οταν γεμιζουν τα windows,και μερικες φορες κολλαει στην επανεκκινηση .Να σημειωσω οτι δεν εχω κανει κανενα πειραγμα σε ρευματα ή overcklocking,και εχουν γινει τα update κανονικα σε chipset ,bios.Λογω του οτι κανεις δεν γεννηθηκε να τα ξερει ολα αν καποιος ξερει νομιζεται οτι υπαρχει προβλημα και αν ναι τι μπορω να κανω.Ευχαριστω

Τροφοδοτικο εχω ενα 550watt μαρκας POWER και περιμενω την δευτερα ενα seasonic 550watt s12.Bios revision 0202.Εχω εγκαταστησει τα windows τρεις φορες και ειναι παντα ετσι

Αυτό που αναφέρεις ότι κλείνει πρώτα η οθόνη και μετά το υπόλοιπο σύστημα στα vista συμβαίνει και σε άλλους υπολογιστές χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

θες να δοκιμασεις το καινουργιο bios,μπας και εχει λυθει το προβλημα?

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-SLI%20Deluxe

Μετα την εγκατασταση των vista εγκατεστησα και ενα utility της ASUS με το οποιο κανεις update bios μεσω ιντερνετ ,και απο οτι βλεπω τωρα υπαρχει η εκδοση 0903 και εγω εχω την 0202 ??Τι λαθος γινονταν?

μηπως εκανες to bios utilities update?εγω παντως παντα κανω update to bios με δισκετουλα για σιγουρια ή με τo winflash.

Δεν εχω δισκετα.Αν γινεται με USB memory?

γινεται και μεσω των win.χωρις δισκετες με την προυποθεση ειναι κλειστα ολα τα υπολοιπα προγραμματα.δοκιμασε το winflash στο λινκ που σου εδωσα παραπανω

το εκανα μεσω win στην πρωτη επαννεκινηση ειδα και το logo της μητρικης στο δευτερο τιποτα,και κλεινει οπως εκλεινε οπως πριν με καθυστερηση

το εκανα μεσω win στην πρωτη επαννεκινηση ειδα και το logo της μητρικης στο δευτερο τιποτα,και κλεινει οπως εκλεινε οπως πριν με καθυστερηση

Αυτή η καθυστέρηση την έχω παρατηρήσει να γίνεται και σε άλλα συστήματα με vista και νομίζω ότι είναι φυσιολογική.

Τώρα για το logo στο startup δεν ξέρω. Μήπως το εμφανίζει μόνο όταν κάνεις cold boot; Δοκίμασε να κάνεις shutdown και μετά άνοιξε τον υπολογιστή να δεις αν εμφανίζεται.

Τα ιδια δεν αλλαζει τιποτα.Οσο για την καθυστερηση το λεω γιατι δεν ειναι σταθερο το συστημα ετσι να κλεινει παντα ταυτοχρονα με την οθονη η μετα απο καποια δευτ.Παντα οταν ανοιγει στην αρχη εμφανιζει για κλασματα δευτ. δυο καθετες γραμμες

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.