Jump to content

Δεν λεει με ΤΙΠΟΤΑ να παιξει ηχος!

Recommended Posts

Ακουσον ακουσον...

Εκανα αλλαγη μητρικης στο συστημα μου βαζοντας μια παλια Albatron kx18d η οποια εχει onboard audio.

Κανω φορματ-εγκατασταση των xp και διαπιστωνω πως ουτε αναγνωριζει την καρτα ηχου μου (μια απλη creative 5.1 νομιζω,η οποια με την προηγουμενη μητρικη επαιζε κανονικα) αλλα ουτε παιζει ηχο απο το onboard audio, παρολο που το εχω ενεργοποιησει απο το BIOS και δνε βγαζει κανενα σφαλμα κατα την εγκατασταση των drivers του chipset της μητρικης(φυσικα δουλευε κανονικα στον υπολογιστη που ηταν προηγουμενως).

Στην διαχειρηση συσκευων βγαζει α. Ελεγκτης ηχου και β. Ελεγκτης πολυμεσων με κιτρινο ερωτηματικο, και δεν μπορει να εγκαταστησει αυτοματα τους οδηγους. Διστυχως το cd το εχω χασει.

Δοκιμασα διαφορους drivers απο το site της creative αλλα ολοι λενε οτι δεν βρισκουν καρτα εγκατεστημενη στο συστημα μου.

Τι μπορει να κανω λαθος??

Τουλαχιστον ενα απο τα δυο ας παιξει ζηταω πολλα??

Το ίδιο προτείνω κι εγώ. Δοκίμασε να την βάλεις σε κάποια άλλη θύρα PCI. Τσέκαρε και τις ρυθμίσεις στο BIOS ειδικά αυτές που έχουν σχέση με την PCI. Νομίζω η επιλογή PCI Delayed Transaction πρέπει να είναι στο enabled. Τώρα δεν ξέρω τι άλλες ρυθμίσεις έχει το δικό σου BIOS.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.