Rhondia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Γεια σαςΕχω αυτες τις μνήμες ocz 5400 2*512 στα 667Το site της ocz δινει timings 4-4-4-12 και 1,9VΟταν τις εβαλα στο pc στα bios ειχε auto ρυθμίσεις..και ειδα οτι τις δουλευε 5-5-5-15 2Ταυτα τα νουμερα ειναι χειρότερα απο οτι εχω καταλάβει, σωστα?Και τις εβαλα μονος μου με manual ρυθμίσεις στα σωστα νουμερα..Το 1Τ ή 2Τ ομως δε ξερω τι ειναι, απο οτι καταλαβα το 1Τ ειναι πιο γρήγορο αλλα δε ξερω τι αλλαζει..Πειράζει να το εχω 1Τ?Τα volt λεει η Ocz να ειναι 1.9 οπου και το ρύθμισα και εγω, τι πρόβλημα θα υπάρχει αν παει 1.95 ή στα 1.8? Θα δω καπου διαφορά?Δε ξερω κανενα πρόγραμμα που να μετράει καθαρα τις μνήμεςΟταν λεμε Overclock στις ram εννοουμε να αλλαξουμε τα timings, σωστα?Μπορω δηλαδή απλα να τις βαλω απο τα bios μικρότερα νουμερα και αυτο ειναι ολο?Οι ψυκτρες τους ειναι οι Gold της ocz Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Γεια σαςΕχω αυτες τις μνήμες ocz 5400 2*512 στα 667Το site της ocz δινει timings 4-4-4-12 και 1,9VΟταν τις εβαλα στο pc στα bios ειχε auto ρυθμίσεις..και ειδα οτι τις δουλευε 5-5-5-15 2Ταυτα τα νουμερα ειναι χειρότερα απο οτι εχω καταλάβει, σωστα?Και τις εβαλα μονος μου με manual ρυθμίσεις στα σωστα νουμερα..Καλά έκανες,εφόσον αυτά είναι τα default timings.Το 1Τ ή 2Τ ομως δε ξερω τι ειναι, απο οτι καταλαβα το 1Τ ειναι πιο γρήγορο αλλα δε ξερω τι αλλαζει..Πειράζει να το εχω 1Τ?Σαφώς και δεν πειράζει.Ίσα ίσα που δίνει ακόμη περισσότερη ταχύτητα..Τα volt λεει η Ocz να ειναι 1.9 οπου και το ρύθμισα και εγω, τι πρόβλημα θα υπάρχει αν παει 1.95 ή στα 1.8? Θα δω καπου διαφορά?Δεν έχεις πρόβλημα.Καλό θα ήταν να τεστάρεις τις μνήμες σου με κάποιο πρόγραμμα (πχ.memtest) κι αν δεν είναι σταθερές μπορεί να χρειαστεί αν το ανεβάσεις κι άλλο.Δε ξερω κανενα πρόγραμμα που να μετράει καθαρα τις μνήμεςΔοκίμασε το cpu-z.Οταν λεμε Overclock στις ram εννοουμε να αλλαξουμε τα timings, σωστα?Μπορω δηλαδή απλα να τις βαλω απο τα bios μικρότερα νουμερα και αυτο ειναι ολο?Οverclocking στις μνήμες εννοούμε την αύξηση της συχνότητάς τους.Η αλλαγή των Timings προσφέρει μεγαλύτερο Bandwidth και ταχύτητα.Οι ψυκτρες τους ειναι οι Gold της oczΔε χρειάζεται να τις πειράξεις.Αν δώσεις αρκετό ρεύμα και είναι ζεστές,απλά πρόσθεσε κάποιον ανεμιστήρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhondia Μάρτιος 9, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Σ'ευχαριστώ Deadlock για την απάντηση..Με τον καιρό θα βγάλω και εγω άκρη, που θα μου παει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.