xabikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 Ελπίζω να άνοιξα στο σωστό μέρος το θέμα.Λοπόν πρόσφατα έστησα ένα pc το οποίο μου βγάζει το εξής πρόβλημα. Όταν κάνω αντιγραφή κάποια αρχεία μέσω του δικτύου μου βγάζει μπλε οθόνη με το μήνυμα Begining dumb of physical memory. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει σε καμία άλλη περίπτωση μπλέ οθόνη. Και έχω συμπιέσει αρκετά με το pc. Ο υπολογιστής έχει πάνω cpu: amd X2 3800+ μητρική msi K9N Ultra-2f οι μνήμες είναι ocz 2x512 mb 667mhz και το router zyxel 660hw.Έβγαλα και τις μνήμες δοκιμάζοντας τες μία μία και πάλι τίποτα. Σε άλλο pc που έχω στο δίκτυο αντιγράφω μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
duncan1442169066 Μάρτιος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αυτο στο κάνει σε οποιοδήποτε αρχείο να φανταστώ ε? Δοκίμασε να βγάλεις τους drivers της κάρτας δικτύου και να τους ξαναπεράσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xabikos Μάρτιος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Ναι το κάνει σε όλα τα αρχεία. Είτε είναι πολλά μικρά είτε ένα μεγάλο. Drivers για την κάρτα δικτύου έβαλα απο το cd της μητρικής. Μάλλον θα κοιτάξω στο site της msi μήπως και έχουν βγει καινούριοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Μάρτιος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Υπάρχει πρόβλημα με το mainboard της MSI. Συνήθως όταν μεταφέρεις αρχεία απο το δίκτυο το PC κλείνει. Κοίτα εδώΤο πρόβλημά σου μάλλον είναι αυτό και πρέπει να πας πίσω τη mainboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xabikos Μάρτιος 9, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Thanks για την απάντηση αλλά όχι και για τα νέα. :022: Θα τεστάρω και την άλλη κάρτα δικτύου και αν κάνει τα ίδια θα επικοινωνήσω με το κατάστημα για αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.