johnnymous Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Από τα Χριστούγεννα σκευτόμουν να πάρω υπολογιστή. Έχει φτάσει Φλεβάρης και τίποτα.μαζεύτοντας λεφτά έφτασα στα 850 και μαζεύω ακόμα!!!!!Εδώ είναι το λούκη...Ο πατέρας μου ξεκαθάρισε ότι δεν παίζουν μαζεμένα λεφτα μέχρι το καλοκαίρι αλλά μπορεί να μου δείνει ανα τακτά διαστήματα...Εγώ τον Υπολογιστή τον θέλω για 75% GAmes10% μουσική5% Internet5% overclocking 5% άλλαΟ πατήρ είχε την εξής ιδέα:Παίρνουμε ένα Playstation τώρα μισά μισά τα λεφτά και το καλοκαίρι άντε τα χριτούγεννα παίρνουμε το pc(ή μπορούμε να παίρνουν κομμάτια από εδώ κομμάτια από εκεί)το PC που θέλω είναι το εξής:athlon 3500+ dfi nforce4 sli dr6600gt leadteakkingston 512mb pc 3200Wd 120gb sataantec 1080 κουτίσύνολο φτάνουν τα 1100τί να κανω?????????και κάποια Psu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Μνήμη 2χ512 για παιχνίδια. Psu δες κανα fortron στο multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αφού δεν θα πάρεις τώρα PC γιατί ασχολείσαι με τι PC να πάρεις? Από το καλοκαίρι και μετά, φυσικό είναι κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει και να προτιμάς αργότερα κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 υπομονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous Εγώ τον Υπολογιστή τον θέλω για.. ........ 5% overclocking και κάποια Psu LOL... Λοιπόν εκεί καταντήσαμε...να παίρνουμε υπολογιστή για ....overclocking.... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 συγγνώμη δηλαδή δεν ρίχνεις τις απαιτήσεις σου λίγο να πάρεις κάτι πιο αργό?μήπως έχουμε ψιλοξεφύγει?έλεος. πάρε 3000+, που νομίζεις ότι θα δεις διαφορά δηλαδή? και ξεκίνα με 512 μνήμη, έλεος!και πάρε ένα φτηνό κουτί!! με αυτά τα λεφτά παίρνεις μια χαρά pc.και την sli dr τι θα την κάνεις? ακόμη και 754 να πάρεις καλυμένος θα' σαι.μόνο η 6600 λέει από αυτά που λες (κι αυτή επειδή το θες για games), τα άλλα είναι υπερβολές. μην πετάξεις λεφτά για ps2.τελικά τα forum για overclockers κάνουν κακό... αν είναι δυνατόν!τι θα πει 5% overclock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 γνωμη μου ειναι να πας σε 754 μια dfi 754 και εναν 3000+ η μεχρι 3400+ αν φτανουν. ενα φτηνο κουτακι αλλα ενα καλο psu το forton πχ που σου προτηναν στα παιχνιδια ο 3400+ 754 με τον 3500+ 939 ειναι σχεδον ιδιοι μαμα παντα. η καρτα ειναι καλη αλλα παρε την πιο φτηνη 6600.... μνημη σιγουρα 2χ512 παρε κατη φτηνο και καλο παραδηγμα η utt με 160 ευρο εχεις 1 γιγα. αλλα ακομα και αυτες να μην βρεις εχει σε αυτα τα λεφτα 1 γιγα απο σκληρο θα επερνα εναν seagate απο παλισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 @sotiris σωστοοος για αλλη μια φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 @stamatas συμφωνούμε γενικά, αλλά εκεί που γράφει "linux and others" καλύτερα να μην ποστάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Κοιτα δεν ειμαι κατα του λινουξ. οσο βεβαια δε το προτεινει καποιος ως "το λειτουργικο που θα σε σωσει" ή "ηρθε η σωτηρια σου απο τα windows" και αλλα τετοια ακυρα.Οπως δε μπορω επεισης να ακουω να λενε οτι τα windows ειναι μονο για παιχνιδια την στιγμη που ολος ο πλανητης και ακομα και αυτοι που το λενε αυτο τα χρησημοποιουν για ολες τις δουλειες τους. thats all Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 πίστεψέ με, δεν έχεις ιδέα για το τι χρησιμοποιεί ο πλανήτης και επίσης το ότι 100 κότες γραμματείς χρησιμοποιούν windows και πλένουν με ariel δε σημαίνει τίποτα σε μένα. δηλαδή θέλω να σου πω ότι αυτό που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι και το καλύτερο αναγκαστικά. αν εσύ βολεύεσαι εγώ δεν έχω πρόβλημα παρ'όλ'αυτά είμαι πολύ υπέρ της άποψης: άμα δεν ξέρεις καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. σορυ για το οφτοπικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ρε συ μολις προχτες εβαλα suse 9.1 personal με KDE 3.3. και σημερα το εβγαλα. επρεπε να κατεβασω με το yast (update tool) καπου 800 μβ αναβαθμισεις και ολες ασφαλειας. εμφανισιακα στην αρχη μου αρεσε πολυ δε λεω αλλα δε βρικα οτι κανει κατι τρομερο.Δεν εχω και κανενα φιλο να εχει λινουξ και να μου δωσει προγραματα να δω τις δυνατοτητες του και γιαυτο το παρατησα.ισως αν χρησημοποιουσε καποιος κολητος μου λινουξ και μου εδειχνε πεντε πραγματα παραπανω να συνεχιζα να το χρισιμοποιω (οχι οτι δεν ξερω πως δουλευει. Το χειριζομαι πολυ ανετα, απλα θελω να μου δειξουν τι ειναι αυτα τα τρομερα που κανει και δεν κανουν τα windows) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:14] πίστεψέ με, δεν έχεις ιδέα για το τι χρησιμοποιεί ο πλανήτης και επίσης το ότι 100 κότες γραμματείς χρησιμοποιούν windows και πλένουν με ariel δε σημαίνει τίποτα σε μένα. δηλαδή θέλω να σου πω ότι αυτό που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι και το καλύτερο αναγκαστικά. αν εσύ βολεύεσαι εγώ δεν έχω πρόβλημα Σωστόooς ο sotiris... για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. -- Αλλά είμαι και εγώ... θύμα τον Windows. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 το 9.1 έχει kde 3.2. να σου πω ένα πολύ βασικό? το filesystem. άλλο ένα? βάζεις 2.6.10 σε pentium 166. και kde 3.3 έχω βάλει. για βάλε xp. σε 350άρη και μου χαν βγάλει την ψυχή, ενώ τα θεωρητικώς ελαφρύτερα 2000 δεν έμπαιναν καν.κοινώς έχεις ένα state of the art λειτουργικό σε ένα χρέπι.κι άλλο? είναι free. (απ'το freedom που λέει κι ο stallman). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas @sotiris σωστοοος για αλλη μια φορα Αρχική απάντηση από R@tNET Σωστόooς ο sotiris... για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. πολύ σωστός είμαι σήμερα και δεν μου αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 καλα τωρα μιλας εντελως θεωριτικα. γιατι μηπως χρισιμοποιεις εσυ πεντιουμ 133 ή 350 ε τοτε γιατι το αναφερεις? και που το ειδες το free? για να παρεις το suse proffesional ζητανε λεφτα και καθολου λιγα μπορω να σου πω. και αν το παμε ετσι και τα windows free ειναι. η αδερφη μου εχει πεντιουμ 333 με ΧΡ και παει τελεια. δηλαδη αυτα ειναι που κανει το λινουξ? τρεχει γρηγορα σε 350 μηχανιμα? λοιπον ασε μην απαντησεις καλυτερα γιατι δεν εχει τελος αυτη η συζητηση. φαυλος κυκλος ειναι. ο καθενας χρησημοποιει οτι τον βολευει και τελειωνει εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΙΝΟΥΞ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΡΕΝΤ?????Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΚΑΙ ΝΑΙ>>>>>>>>>ΦΩΝΑΖΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 δεν απάντησα άλλο. του στειλα pm.ζήτησα sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 4, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 00:27] γνωμη μου ειναι να πας σε 754 μια dfi 754 και εναν 3000+ η μεχρι 3400+ αν φτανουν. ενα φτηνο κουτακι αλλα ενα καλο psu το forton πχ που σου προτηναν στα παιχνιδια ο 3400+ 754 με τον 3500+ 939 ειναι σχεδον ιδιοι μαμα παντα. η καρτα ειναι καλη αλλα παρε την πιο φτηνη 6600.... μνημη σιγουρα 2χ512 παρε κατη φτηνο και καλο παραδηγμα η utt με 160 ευρο εχεις 1 γιγα. αλλα ακομα και αυτες να μην βρεις εχει σε αυτα τα λεφτα 1 γιγα απο σκληρο θα επερνα εναν seagate απο παλισιο συμφωνω με zyx ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.