Jump to content

The Godfather!!!

sisman

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Παιδιά γνωστός μου το έχει εδώ και 2 μέρες το παιχνίδι.

τοέχει παίξει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Μάλλον εντός 2 ημερών θα το πάρω και εγώ...

Aπο μια πρωτη επαφη μαζι του φαινεται πολυ καλο.

Συνδυαζει πολλα στοιχεια απο GTA και Mafia:T:

όντως.απο τα screenshots κ μόνο μάλλον σπέρνει.λέω να αρχίσω να ξαναασχολούμε με παιχνίδια και να πάρω κ καμια καρτούλα πλέον...

Κα-τα-πλη-κτι-κο!!! και για low end συστήματα!

Sempron 3000+ on Ati Xpress200 με τα γραφικά στο low το παιχνίδι παίζει άριστα και είναι πάρα πολύ ατμοσφαιρικό!

Έπαιξα 20 λεπτά και το έκλεισα να πάω να ξαναδώ τις ταινίες...

Πολύ καλό! :T:

Αρχική απάντηση από blade_pan

Ολα full το παιχνιδι ΦΕΤΕΣ!

9,5%....και συνεχιζουμε!

στη παρανομία ε? :devil:

Απιστευτο.Αξιζε η αναμονη απο τον θειο.Αντε να παιξω και λιγο περισσοτερο.

Φοβερό παιχνιδάκι!αξίζει!το έπαιξα σήμερα και πορώθηκα!:cool:

πολύ καλά γραφικά και φανταστικό gameplay!

και γω το περιμενω απ τον θειο να το στειλει... αντε να δουμε γιατι εχουν καθυστερηση απο το ταχυδρομειο :hehe:

μονο 3,6%

Ρε εγώ γιατι δεν το βρίσκωωω?? ΑΑΑΑ:mad: :mad:

Frost δηλαδη έκατσες και είδες ολες με την σειρά τις ταινίες??χμμ.. μιλάμε για 600 Λεπτά περίπου έτσι? Ναι και εγώ το έχω κάνει αυτό το κάψιμο..:D

’ντε να αναστηλώσω και εγώ το pc μου, και να δω το τρίτο μέρος, και μετά (σαν παιδάκι και εγώ) να παίτσω :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

Παιδια και εγω το εχω το παιχνιδακι. Ωραιο φαινετε αλλα συναντησα ενα προβλημα. Οταν στριβω το ποντικι αριστερα ο χαρακτηρας πηγαινει προς τα δεξια και το αντιθετο. Αυτο γινετε να διορθωθει;; Αν ναι πως;; Ετσι δεν μπορω να το παιξω.Δεν συνηθιζετε με τιποτα!! Περιμενω απαντησεις!!:confused: :confused: :confused:

Αρχική απάντηση από Παπ

Παιδια και εγω το εχω το παιχνιδακι. Ωραιο φαινετε αλλα συναντησα ενα προβλημα. Οταν στριβω το ποντικι αριστερα ο χαρακτηρας πηγαινει προς τα δεξια και το αντιθετο. Αυτο γινετε να διορθωθει;; Αν ναι πως;; Ετσι δεν μπορω να το παιξω.Δεν συνηθιζετε με τιποτα!! Περιμενω απαντησεις!!:confused: :confused: :confused:

Κάτι σαν invert mouse μου ακούγεται.. επανέφερ τις ρυθμίσεις του mouse στο default και ξαναδοκίμασε.. προς το παρών καλό μου φαίνεται το παιχνίδι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.