feanorian82 Μάρτιος 28, 2006 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Εμένα όταν το τρέχω, βγάζει το πρώτο Credit και μετά με πετάει στο desktop... Καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 3, 2006 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Το τερμάτισα.. Μικρό μου φάνηκε ως διάρκεια αλλά αρκετά εθιστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 3, 2006 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από feanorian82 Εμένα όταν το τρέχω, βγάζει το πρώτο Credit και μετά με πετάει στο desktop... Καμία ιδέα; Πρώτων και κύριων, είναι γνήσιο?Δεύτερον, τα windows όταν υπάρχει σφάλμα σου πετάνε ένα "Send Error Report To M$" το έχεις ενεργοποιήσεις να δεις τι τρέχει? Γιατί κι εμένα το Max Payne 1 δεν παίζει, παίζει το 2 !Δοκίμασε να το re-installάρεις. Έχεις το καινούργιο directX? Η cpu, ram, gpu είναι εντάξη?Αυτά μου έρχονται στο νου Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 3, 2006 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 παρολο που στην αρχη μου φανηκε καπως ιδιοτροπο οσον αφορα την κινηση του χαρακτηρα (δε ξερω, κατι δε με βολευε) τωρα μπορω να πω οτι εχω παθει πορωση με το παιχνιδι και λιγακι καλυτερα γραφικα νομιζω τα χρειαζοταν παντως.. anyway, Godfather rulezzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 3, 2006 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Εγω το παίζω στο PS2 τώρα Πάντως μια χαρά είναι ο χειρισμός και στο PS2 καθώς και πολύ αξιόλογα τα γραφικά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 4, 2006 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Παραβλέπω το ερώτημα περι γνησιότητας...Ας πουμε απλά ότι σε άλλους παίζει. Δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα. Εβαλα drivers για την κάρτα γραφικών, directx... χαμπαρι. Μου αλλάζει την ανάλυση, και τη στιγμή που ξεκινάει η μουσικούλα και θα έπρεπε να δείξει κάτι, κρασάρει στο desktop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 4, 2006 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 @Feanorian82 Περίεργο... Εγώ σήμερα μόλις το έλαβα από το ταχυδρομείο! Πήρε 2μιση μέρες να έρθει. Eίχε κίνηση φαίνεται Όταν το δοκιμάσω θα δω τι τρέχει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 5, 2006 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από feanorian82 Εμένα όταν το τρέχω, βγάζει το πρώτο Credit και μετά με πετάει στο desktop... Καμία ιδέα; Σήμερα το έπαιξα λίγο. Το ZA μου έβγαλε ένα pop up αν θα δεχόμουνα το παιχνιδι να κάνει key logging κτλ και όσες φορές δεν το άφηνα, δεν έπαιζε. Αρχική απάντηση από Παπ Παιδια και εγω το εχω το παιχνιδακι. Ωραιο φαινετε αλλα συναντησα ενα προβλημα. Οταν στριβω το ποντικι αριστερα ο χαρακτηρας πηγαινει προς τα δεξια και το αντιθετο. Αυτο γινετε να διορθωθει;; Αν ναι πως;; Ετσι δεν μπορω να το παιξω.Δεν συνηθιζετε με τιποτα!! Περιμενω απαντησεις!! :confused: Mία από τα ίδια φίλε μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 5, 2006 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Μήπως έχει κυκλοφορήσει κάνα patch που λύνει αυτό το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 5, 2006 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 το mountaro με Deamon tools 4 και ειναι μια χαρά!! λίγη προσοχή με τα περί κρακ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Απρίλιος 7, 2006 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 το εχω παιξει και μου αφησε καλες εντυπωσεις - 8 στα 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 7, 2006 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Eγω ισα που το εγκατεστησα, ειναι ολο σε στυλ GTA ??? Αν ειναι μην το ακουμπισω ξανα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Απρίλιος 7, 2006 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Ειναι αρκετα διαφορετικο απο το GTA! Εμενα μου αρεσε πιο πολυ απο το GTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 7, 2006 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Απευθήνεται κυρίως για τους FAN της ταινίας Godfather, αλλά όμως και σε εκείνους που θέλουν να γίνουν FANs. Δεν είναι τυχαίο ότι απο τότε που βγήκε το παιχνίδι τα video club έχουν τις 3 ταινίες συνέχεια νοικιασμένες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Απρίλιος 16, 2006 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 οντως πολυ καλο game αξιζει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Απρίλιος 20, 2006 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 ποσο μιαζει το στορυ του(παιχνιδιου) με την ταινια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 20, 2006 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 πάρα πολύ. Ουσιαστικά έχει το στόρυ της τριλογίας, και οι αποστολές σου είναι ότι δεν βλέπεις να γίνεται στην ταινία, αλλά βλέπεις τα αποτελέσματα του (π.χ. το κεφάλι του αλόγου, το πιστόλι στις τουαλέτες, η δολοφονία των αρχηγών των 4 οικογενειών κλπ κλπ) The godfather per sempre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 20, 2006 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Εγω δεν μπορω να περασω το θεμα με το κεφαλι γμτ ! Κολαω εκει που μπαινω σπιτι κ ειμαι ετοιμος να κροσσαρω τον διαδρομο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Απρίλιος 20, 2006 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 το τερματισα και εγω..Καλο ηταν αλλα δεν το συγκρινω με το μαφια με τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 20, 2006 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 εμένα με αρέσει πιο πολύ από το MAFIA the game. Γούστα είναι αυτά@YDinopoulos: Στον πάνω ή στο κάτω όροφο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.