Jump to content

Πρόβλημα με μητρική ASUS P5B Premium Vista

gmantakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σε όλους

Καταρχήν σήμερα παρέλαβα από το ΠΛΑΙΣΙΟ το καινούριο μου σύστημα. Μέσα σε αυτό παρέλαβα και μία μητρική "ASUS P5B Premium Vista" και κατά την συναρμολόγηση παρατήρησα μια ανωμαλία πάνω στη μητρική. Για να καταλάβουν όλοι τι εννοώ έχω ανεβάσει μία φωτογραφία 7MegaPixel στην εξής διεύθυνσή

http://www.mantax.gr/asus.jpg

Όποιος θελήσει ας την αποθηκεύσει στον υπολογιστή του και ας την κάνει μια μεγέθυνση με κάνα Photoshop και αν κάποιος ξέρει ας μου πει την γνώμη του.

Θα παρατηρήσετε στην περιοχή που έχω σημαδέψει με το κόκκινο κυκλάκη κάτι ανωμαλίες. Κάτι σαν γρατζουνιές, κάτι σαν να είναι καμμένο, σαν να έχει σβήσει κάποιος ένα τσιγάρο πάνω στη μητρική. Το περιέργο είναι πώς ανάμεσα στο κενό των άσπρων γραμμών δεν είναι τίποτα γρατζουνισμένο (το πράσινο κενό), ούτε έχει η μητρική κάποιο βαθούλωμα.... μάλλον σαν εξωγκομα μου φαίνεται.

Δεν έχω τελειώσει ακόμη με την συναρμολόγηση και δεν έχω ανάψει ακόμη το μηχάνημα και με έχει πιάσει πανικός. Στο Πλαίσιο δεν μπορώ να πάω διότι βρίσκομαι Κομοτηνή και που να βρω το δίκιο μου αν δεν λειτουργεί.

Μπας και είναι μήπως κάποιο είδος κόλλας???

Φιλικά

Γιώργος

Κοιταξε φιλε, αν ηταν σφραγισμενη δε πιστευω πως κατι εγινε στη μητρικη,δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο για το πλαισιο, το πιθανοτερο ειναι να ειναι ατελεια κατασκευης και δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα στη μητρικη απλα εχει απ'οτι φαινεται διαφορετικη πυκνοτητα προστατευτικου υλικου σε εκεινο το σημειο, εγω θα ελεγα να τους ενημερωσεις τηλεφωνικα(η κληση νομιζω οτι καταγραφεται-κατεγραψε τους κι εσυ και αν κατι συμβει αργοτερα εχει εγγυηση και τους τη πας πισω-απλα πες τους το για να μπορεις να το αποδειξεις μετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.