Ar@besqu.e Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Σερφάροντας στο internet βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον σαιτ που έχει να κάνει με web hacking και γενικά έχει διάφορες προκλήσεις-γρίφους για να ελένξετε πόσο ταλαντούχοι web hackers είστε...... Ποιός ξέρει ίσως ήρθε ο καιρός για απάντηση στους πειρατές της electroniki.gr...http://www.hackthissite.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 νομίζω ότι έχει ξανααναφερθεί στο the lab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 αλλο ενα wargame......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Πιθανον το site να ειναι μολυσμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Φεβρουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Sakis, γιατί το λες; Να μην μπω δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μια χαρά είναι το site ρε.......... Μπειτε έχει πολύ πλάκα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.eΠόσο χακεράδες είστε???? Δεν ειμαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 παρομοιο....http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=552&highlight=hackers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Φεβρουάριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 χωρις να ξέρω απο hack και τετοια...για να κανεις ενα site hack λογικά πρεπει να μπεις στο web server που ειναι στημενο (σωστος?)...και για να μπεις σε ενα web server που οι περισσοτεροι ειναι unix πρεπει να ξερεις unix (σωστος?...) και αν ξερεις απο unix πρεπει να εχουν αφησει καποια ports ανοιχτα/ξεχασμενα αυτοι που εχουν τον σερβερ...Λοιπον δηλωνω οτι εχω μονο τις βασικες γνωσεις unix οποτε δεν μπορω να κανω hack το site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 5, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 βασικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παίξεις με το source και γι'αυτό δεν χρειάζονται γνώσεις unix αλλά html....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Φεβρουάριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Οτι και να χρειαζεσε ειναι υποπτο.Καποιο λακο εχει η φαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 για το χακινγκ των σαιτς υπαρχουν πολλοι τροποι για να δρασεις. Ο πιο 'ευκολος' τροπος ειναι αν εχει αφησει καποιος 'ξεκλειδωτο' τον σερβερ οποτε και κανεις οτι θελεις remotely ....συνηθως ομως οι admins δεν ειναι και τοσο απροσεχτοι .. οποτε εκμεταλλευεσαι ειτε πορτουλες των windows ειτε του κωδικα (συνηθως asp/php/jsp) και του web server (πχ IIS , apache κλπ) .... τωρα για το τι ακριβως κανεις και πως δεν ειναι φυσικα ωρα και μερος για να αναλυθει και πιστευω μου ειναι πως δεν αξιζει παρα μονο για να βελτιωσεις πχ τον δικο σου σερβερ/site ωστε να μην ειναι ευκολο να του επιτεθει καποιος... διαφορετικα μονο σε κρατικα/εξουσιαστικα sites θα ημουν αδιαφορος για επιθεσεις αρκει βεβαια να μην κινδυνευουν στοιχεια και αλλα ουσιαστικα δεδομενα απλων πολιτων ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.