Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

konstantan2003

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΒΗΣΑ. ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΒΗΝΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ξανακάνε εγκατάσταση τα προγράμματα και λογικά ότι έχει σβηστεί από το registry των windows θα το ξαναπεράσει από 'πάνω' που λένε. Επίσης καλό και συνετό θα ήταν να γράφεις στα Ελληνικά και σε πεζά γιατί αλλιώς δημιουργείς την εντύπωση ότι είσαι Άγγλος και φωνάζεις...

Στην τελική κάνε επανεγκατάσταση απο πάνω τα windows να ξαναπεράσει διαγραμμένα αρχεία , dll kai shortcuts. Μισή ώρα δουλειά είναι και δεν χάνεις και τίποτα....

ΈΧΩ ΠΕΡ’ΣΕΙ T WINDOWS ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΌ ΕΠ’ΝΩ ΝΑ ΤΟ KSNAKANO ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕ’ΣΕΙ;ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡ’ΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΉΣΩ Η ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡ’ΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ.

Πρώτον προσπάθησε να μη γράφεις κεφαλαία στη γλώσσα του ιντέρνετ σημαίνει ότι φωνάζεις

Δευτέρον προσπάθησε εφόσον περνάς το κείμενο από το greeklish converter να το ελέγχεις για να βγάζει κάποιο νοήμα.

Κάνε ένα καθαρό φορμάτ και ξαναπέρνα όλα από τα αρχή ή σκάναρε τον υπολογιστή σου Online ή κατέβασε το Mcaffe stinger.

Οκ δεν το ήξερα ότι είναι αυτό. έχω πρόβλημα με την γραμματοσειρά δεν μπορώ να γράψω ελληνικά μονό αγγλικά αυτό γίνετε μονό στο ιντερνετ τώρα αυτά τα γραφώ στο word.από το ιντερνετ πώς να το σκαναρω. Το mcfee να το κατεβάσω από κάπου είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα έχω το nod32 και κάτι αλλά μεσα.ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.