konstantan2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΒΗΣΑ. ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΒΗΝΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
mike79020001442169095 Μάρτιος 6, 2007 #2 Μάρτιος 6, 2007 αν τα ειχες διαγραψει ολα+καποια προγραμματα εχουν επηρεαστει τοτε πρεπει να τα διαγραψεις+να τα ξαναεγκαταστησεις.αλλιως φορματ
dimisd1442169115 Μάρτιος 6, 2007 #3 Μάρτιος 6, 2007 Ξανακάνε εγκατάσταση τα προγράμματα και λογικά ότι έχει σβηστεί από το registry των windows θα το ξαναπεράσει από 'πάνω' που λένε. Επίσης καλό και συνετό θα ήταν να γράφεις στα Ελληνικά και σε πεζά γιατί αλλιώς δημιουργείς την εντύπωση ότι είσαι Άγγλος και φωνάζεις...
Greek Μάρτιος 6, 2007 #4 Μάρτιος 6, 2007 Στην τελική κάνε επανεγκατάσταση απο πάνω τα windows να ξαναπεράσει διαγραμμένα αρχεία , dll kai shortcuts. Μισή ώρα δουλειά είναι και δεν χάνεις και τίποτα....
konstantan2003 Μάρτιος 6, 2007 Author #5 Μάρτιος 6, 2007 ΈΧΩ ΠΕΡ’ΣΕΙ T WINDOWS ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΌ ΕΠ’ΝΩ ΝΑ ΤΟ KSNAKANO ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕ’ΣΕΙ;ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡ’ΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΉΣΩ Η ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡ’ΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ.
dellman Μάρτιος 6, 2007 #6 Μάρτιος 6, 2007 Πρώτον προσπάθησε να μη γράφεις κεφαλαία στη γλώσσα του ιντέρνετ σημαίνει ότι φωνάζειςΔευτέρον προσπάθησε εφόσον περνάς το κείμενο από το greeklish converter να το ελέγχεις για να βγάζει κάποιο νοήμα.Κάνε ένα καθαρό φορμάτ και ξαναπέρνα όλα από τα αρχή ή σκάναρε τον υπολογιστή σου Online ή κατέβασε το Mcaffe stinger.
konstantan2003 Μάρτιος 6, 2007 Author #7 Μάρτιος 6, 2007 Οκ δεν το ήξερα ότι είναι αυτό. έχω πρόβλημα με την γραμματοσειρά δεν μπορώ να γράψω ελληνικά μονό αγγλικά αυτό γίνετε μονό στο ιντερνετ τώρα αυτά τα γραφώ στο word.από το ιντερνετ πώς να το σκαναρω. Το mcfee να το κατεβάσω από κάπου είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα έχω το nod32 και κάτι αλλά μεσα.ευχαριστω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.