ktm640 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 Εχετε καμια ιδεα για το πως γινεται αυτο? Εχω ενα δισκο 350αρη με ταινιες φουλ και θελω να τις μεταφερω στην τηλεοραση να διαλεγω δηλαδη απο ενα τηλεκοντρολ και να παιζουν εκει. Οι ταινιες ειναι σε mp4 φορματ.Μπορει να γινει κατι τετοιο? Εδω να πω οτι εχω ενα xbox360 σπιτι και ρωταω μηπως γινεται μεσω αυτου.Αλλιως αν υπαρχει κατι αλλο ποσο κανει αν το εχετε δει πουθενα ή αν καποιος το εχει δουλεψει να μου πει εντυπωσεις.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Μάρτιος 5, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Τελικα μετα απο καμια δεκαρια τηλεφωνα και ψαξιμο στο πλαισιο και λοιπα βρηκα ενα αλλα ειναι πολυ ακριβο ρε παιδια. Ψαχνω κατι πιο φτηνο πλεον.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=908991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 ΝΑι δυστυχώς είναι λιγάκι ακριβό. Κάνε δίσκο τύπου Izak ψάξε να βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Μάρτιος 5, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 To βρηκα και αυτο αλλα δεν θελω κατι τετοιο. Ασε που ειναι εξισου ακριβο και αυτο. Ψαχνω ψαχνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem_631 Μάρτιος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 δεν ξερω τιμες κτλ (αν κυκλοφορει και που) αλλα αυτο που θελεις το κανει το iTV apple ασυρματα απο το πισι στην τηλεοραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Μάρτιος 5, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 To εχω δει σε διαφορα sites αλλα λογικα θα ειναι πανακριβο και απο apple δεν θελω να ξαναπαρω τιποτα προσωπικα. Οποτε ψαχνω τα γνωστα, ξερεις. PC και λοιπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Κάποιος είχε postάρει ένα κουτί εξ. δίσκου από ebay με 20ε που κάνει παπάδες. Θα ψάξω να βρω το link και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Για 2,5 ϊντσες ήταν. Ο gprhellas το είχε ποστάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxandros Μάρτιος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Κοίτα στο ebay για κάτι παρόμοιο,αμα ψάξεις θα βρείς διάφοραhttp://cgi.ebay.co.uk/3-5-Media-Player-Tv-Av-Vga-Hdd-Dvd-Vcd-Mp3-DivX-UK_W0QQitemZ300087336762QQihZ020QQcategoryZ86758QQrdZ1QQcmdZViewItem"] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Μάρτιος 5, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Το ειδα. Παλι ακριβο. Κριμα γιατι πρεπει να ειναι απιστευτη ευκολια να εισαι στον καναπε σου και με ενα τηλεκοντρολ να εχεις τα παντα μπροστα σου. Οτι εχεις μεσα στο πισι. Προσπαθω να βρω εναν τροπο να το κανω με το xbox360 που εχω. Ευχαριστω πολυ παιδια. Αν τελικα το χτυπησω θα ποσταρω εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.