kreach Απρίλιος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 ΥΓ Έχω XP Home, επίσης υπάρχει τρόπος να ξέρεις αν το SP2 που θα κατευάσεις (όχι μέσο του updater) είναι όντος γνήσιο (χωρίς ιούς spyware etc) ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 14:51] asxetos, εγώ πιστεύω πως ναι (προσωπικά έχω δύο firewall ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημμα ZoneAlarm, Armor2net { το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για αρχάριους } Πάνω στο θέμα SP2, μιας και φορμάρω συχνά το PC μου, δεν έχω τα κέφια να το κατεβάζω ξανά και ξανά ... Υπάρχει κάποια σελίδα με το SP2 να το κατεβάσεις σε .exe, .rar , .zip κτλ ? Έτσι ώστε να το βάλλω σε ένα CD να ... ξεμπερδέβουμε Από που αλλού; Και παρεπιπτόντως όταν θες να προσθέσεις/αλλάξεις κάτι σε ποστ σου, μπορείς να το κάνεις "edit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 @ kreach http://unattended.msfn.org/δες εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 14, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Δες και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 α κοίτα και μερικά post παραπάνω soft32.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 15, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Απρίλιος 22, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 προσωπικα δεν ειδα "ασπρη μερα" με το ΣΠ2 αν και το δοκιμασα 2 φορες. Τωρα πλεον μετα απο φορματ δεν το βαζω ποτε.θετικα:1. Μεγαλυτερη ασφαλεια , λιγοτερες προειδοποιησεις απο το Kaspersky και απο το zonealarm που το εκλαμβανω ως αποτελεσμα προστασιας.2. Λιγοτερα προβληματα συμβατοτητας με συσκευεςΑρνητικα1. Καταλαμβανει αρκετα περισσοτερη μνημη...250-300 ενω με το ΣΠ1 ειναι γυρω στα 150-180.2. Το συστημα γινεται πιο βαρυ, φορτωνει πιο αργα (χρονομετρημενα), βαρια προγραμματα φορτωνουν ελαχιστα πιο αργα.3. Μου εμφανιζονται καποια μικροπροβληματα-μικροκολληματα με συγκεκριμενα προγραμματα σε ορισμενες περιπτωσεις που δεν μορω να εντοπισω απο που προερχονται αλλα τα αποδιδω στο ΣΠ2 (με το ΣΠ1 δεν μου εμφανιζονται). Ειναι σποραδικα μεν , ενοχλητικα δε.Συνολικα, αυτα που μου προσφερει το ΣΠ2 μου ειναι αχρηστα.Δεν θα χρησιμοποιουσα ποτε το firewall της microsoft,ουτε το downloader. Εχω ξεχωριστα προγραμματα. Κραταω μονο το ζητημα της ασφαλειας που ομως με τον συνδιασμο Kaspersky- BlackICE-Ad-aware to αντιμετωπιζω αρκετα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 22, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από asxetos Κάτι τελευταίο, μπορώ να χρησιμοποιώ παράλληλα με το firewall του Norton Internet Security 2005 αυτό του SP2; Δουλεύει μια χαρά αν και ο νόρτονας σε ρωτάει αν θες να απενεργοποιήσει το firewall των windows και να αναγνωρίζουν τα windows το norton σαν firewall, πράγμα που γίνεται μια χαρά.Εγώ τίποτα καλύτερο δεν είδα, ίσα ίσα που τώρα έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 22, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Που λέτε ... τελικά τα SP2 τα έβαλλα ... όπως και να έχει δεν έχω βρεί κανένα ελλάτωμα (Ως τώρα) !Επίσης μιας και μιλάτε περι Ασφάλειας, γιατί δεν εκφράζετε τις απόψεις σας στο thread μου "Ασφάλεια Δικτύου" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.