DMylonas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Είμαι και εγώ ένας από τους χρήστες μου με πολύ δυσταγμό (αν δεν χτυπάγανε τα Win XP Pro με SP1, σιγά να μην έκανα format) δεν ήθελα να βάλω στο PC SP2...Πριν 15 μέρες περίπου πείτε η κακιά η ώρα, πείτε η κακιά η στιγμή, δεν μπαίνανε τα Windows μου... Βρε τι Safe Mode, βρε τι Recover δοκίμασα τίποτε... Είχα απενεργοποιήσει και το Restore, μαύρα χάλια... ’ντε λέω format c:... (Μιλάμε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πρέπει να ξανακάνεις setup 15GB προγράμματα... Από μουσικής, μέχρι επεξεργασίας φωτογραφίας, μέχρι DVD Authoring και άλλα τέτοια...Τέλος πάντων αφού έφτιαξα μια SPECIAL Edition των Windows XP Pro En με ενσωματομένο το SP2 και μερικά Registry Tweaks, έκανα setup σε NTFS...Σήμερα τελείωσα την εγκατάσταση των προγραμμάτων, πέρασα και τα τελευταία update για SP2 και πέρασα και το LAN μου...Τα θετικά που είδα καθ' όλη την διάρκει με το SP2 είναι τα εξής:1. ΔΕΝ βρήκα ΚΑΝΕΝΑ προγραμμά που να μην λειτουργεί σωστά ή με προβλήματα στα SP2,2. Το μηχάνημα μπορώ να πω ότι πηγαίνει πολύ γρηγορότερα και ακόμα καλύτερα πήγε όταν έκανα defrag με το Diskeeper 9, αντί με αυτό των Windows,3. Η χρήση του firewall των Windows σε συνδιαζμό με το Zone Alarm Security Suite 5.5, SpywareBlaster 3.2 και Norton Antivirus 2004 κάνουνε τα Windows σχεδόν άτρωτα,4. Το download window στον Explorer έχει γίνει πιο μουράτο, καθός και το εικονίδιο του δικτίου. Ακόμα όταν πηγαίνω να κατεβάσω ένα αρχείο μου εμφανίζει από την αρχή το πόσο μέγεθος έχει. Το κακό με το SP2 είναι ότι αναγκάστηκα να βάλω το Java 1.5 για να βλέπω σελίδες που έχουνε Java. Ως γνωστόν το SP2 δεν έχει Java Machine,5. Ο Internet Explorer έχει δικό του Pop-Up blocker που μπορώ να πω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά ακόμα και στο Medium Level,6. Στο δίκτυό μου με το SP1 όταν χρησιμοποιούσα το NetSupport 9 για την μεταφορά αρχείων από τον "πιτσιρικά" στο "θυρίο" μου έφτανε τα 6MB/s σε αρχεία .vob, τώρα με SP2 (μόνο στο "θυρίο" μου) η μεταφορά γίνετε με 11MB/s.Βέβαια η ταχύτητα επιτεύχθηκε με την χρήση του XP-Antispy 3.93 και των Registry Tweaks (βασικό είναι ότι απενεργοποιεί μερικά Services, χωρίς να έχετε προβλήματα σε LAN και μερικά ακόμα που εξηγούντε μέσα στο αρχείο) που σας παραθέτω παρακάτω... Απλά κάνε rename το .txt σε .reg...Αυτά έχω παρατηρείσει προς το παρόν...regtweaks.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Ωραιο το αρχειο σου.Πραγματικα ειδα καπια διαφορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Το SP2 εγώ θα έλεγα ότι είναι πιο γρήγορο χωρίς πολλά πολλά. Tweaks μάλλον περιττά(εκτός περιπτώσεων p2p κτλ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εμένα πιο αργό μου είχε φανεί, και καθόλου αξιόπιστο, αλλά μάλλον φταίει ότι το είχα βάλει από πάνω χωρίς να έχω κάνει φορμάτ, ή παραήταν καλή η sp1 version (winbeta.org) που είχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εγώ δεν το έχω βάλει ακόμα....Δεν ξέρω γιατί. Θα έπρεπε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Φεβρουάριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Σας δείχνω μερικές φωτό από τα παράθυρα του Explorer και τί μου άρεσε... Τα εφε του είναι σχεδόν ίδια με τον FireFox... Απλά δεν μπορεί ακόμα να ανοίξεις σε ένα παράθυρο πολλές σελίδες Εδώ ενώ κάνει block μια Pop-up σελίδα: Εδώ κάνει block το αυτόματο κατέβασμα αρχείων: Ενω πατάμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο: Και όταν επιχειρούμε να κατεβάσουμε Online plug-ins: Πάντος από "μούρι" έχει κάτι της καλύτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Επισης θα πρεπει να τονιστει, αν δεν εχει ηδη γινει, οτι για να επιτυχουμε ολα αυτα τα ωραια θα πρεπει το sp2 να ειναι ενσωματωμενο στα windows!Καμια σχεση με το να το περνας manualy!Και σε εμενα πλεον που το εχω κανει ετσι το πισακι μου παιζει τελεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 11:53] Επισης θα πρεπει να τονιστει, αν δεν εχει ηδη γινει, οτι για να επιτυχουμε ολα αυτα τα ωραια θα πρεπει το sp2 να ειναι ενσωματωμενο στα windows! Καμια σχεση με το να το περνας manualy! Και σε εμενα πλεον που το εχω κανει ετσι το πισακι μου παιζει τελεια! Ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Φεβρουάριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 εγώ πάντως που το πέρασα από πανω (και μάλιστα πάνω από δύο beta του SP2) ΜΙΑ ΧΑΡΑ μου έπεξε με την πρώτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 πολυ καλο το ΤΧΤ και εγω με svp2 ειμαι και το βρισκω πολυ πολυ καλυτερο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Ρε παιδια εαν θελω να βγαλω τις ρυθμισεις που εκανε στη registry αυτο το txt τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Το μηχάνημα μπορώ να πω ότι πηγαίνει πολύ γρηγορότερα και ακόμα καλύτερα πήγε όταν έκανα defrag με το Diskeeper 9, αντί με αυτό των WindowsΠραγματικά. Μιλάμε για εντελώς άλλο επίπεδο. Δεν καταλαβαίνω το γιατί αλλά το PC μετά το Diskeeper πετάει. Το χρησιμοποιώ εδώ και κανένα εξάμηνο.Αρχική απάντηση από gtr_84 Ρε παιδια εαν θελω να βγαλω τις ρυθμισεις που εκανε στη registry αυτο το txt τι κανω? System restore? Λέω εγώ τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxetos1416003198 Φεβρουάριος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Εγώ θέλω να ρωτήσω τα εξής:Είναι μια η έκδοση του SP2 για όλες τις τοπικές εκδόσεις των XP ή όχι;Αν κατάλαβα καλά μπορώ να φτιάξω ένα CD έτσι ώστε να το εγκαθιστώ κατ' ευθείαν. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς αναλυτικά πως γίνεται αυτό; Έχω XP Pro GR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από asxetosΕίναι μια η έκδοση του SP2 για όλες τις τοπικές εκδόσεις των XP ή όχι;Αν κατάλαβα καλά μπορώ να φτιάξω ένα CD έτσι ώστε να το εγκαθιστώ κατ' ευθείαν. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς αναλυτικά πως γίνεται αυτό; Έχω XP Pro GR. Επιπλέον :μπορούμε να κάνουμε την ενσωμάτωση του SP2 απο το CD του ή πρέπει να κατεβάσουμε το αρχείο Q..... γιατί στο cd δεν υπάρχει αυτό ακριβώς και στην προσπάθεια να το ενσωματώσω και μετά να κάνω εγκατάσταση στο πισι αυτή χτύπαγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 18, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Ψάξε για unattended windows installation. Υπάρχουν οδηγοί δεξιά και αριστερά.Επίσης το Sp2 είναι διαφορετικό για κάθε γλώσσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 18, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 ΟΡΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 18, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [05-02-2005 10:20] Ρε παιδια εαν θελω να βγαλω τις ρυθμισεις που εκανε στη registry αυτο το txt τι κανω? Έκανες backup τη registry από το regedit; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Φεβρουάριος 18, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 πολυ ωραιο το txt απλα εγω βαζω το Powertoys for Windows XP και το xpantispy και τα κανω ολλα αυτα και ακομα περισσοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxetos1416003198 Φεβρουάριος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Κάτι τελευταίο, μπορώ να χρησιμοποιώ παράλληλα με το firewall του Norton Internet Security 2005 αυτό του SP2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 asxetos, εγώ πιστεύω πως ναι (προσωπικά έχω δύο firewall ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημμα ZoneAlarm, Armor2net { το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για αρχάριους }Πάνω στο θέμα SP2, μιας και φορμάρω συχνά το PC μου, δεν έχω τα κέφια να το κατεβάζω ξανά και ξανά ... Υπάρχει κάποια σελίδα με το SP2 να το κατεβάσεις σε .exe, .rar , .zip κτλ ?Έτσι ώστε να το βάλλω σε ένα CD να ... ξεμπερδέβουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.