Jump to content

4400+ steppings?

squid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω δυο 4400+

• CCBWΕ 0607RPMW (110W) 1419054Β60431 (box)
  • CCBWΕ 0604ΜPMW (110W) 1410664Β60186 (tray)

Υπαρχει περιπτωση ο ενας να κλοκαρει καλυτερα απο τον αλλο ? (μιλαμε για διαφορα τουλαχιστο 50+ MHz) Aξιζει τον κοπο να δοκιμασω τον δευτερο, (ο ενας ειναι του παροντος συστηματος) , ειναι και λιγο μπελαλιδικο το cooler εκει που ειναι και με τον τροπο που μπαινει ... Υπαρχει περιπτωση ας πουμε ο ΙΜC του να επιτρεπει μεγαλυτερο clock?

.

Φυσικα και υπαρχει περιπτωση ενας απο τους 2 να κλοκαρει καλυτερα.

Δοκιμασε τον.

Αν εξαιρεσεις το οτι το RPMW μου καθεται πολυ στραβα , θα ελεγα οτι καλυτερα να δοκιμασεις και τον αλλο .

Μπορει να ανεβαινει καλυτερα ο CPU ... μπορει και να παιζει πιο σφικτα ο IMC.

Ψαξε λιγο εδω http://www.amdgeeks.net/

και εγω προτεινω τον 2ο,μου μοιαζει πιο κοντινος στον δικο μου που ειναι CCBWΕ 0601 ΜPM (λειπει ενα γραμμα απο το cpu,δεν το ξεχασα)

Στην ASRock για 1:1 πρεπει να εχεις και λιγη τυχη με cpu+ram,το m/b δεν του αρεσει και πολυ το 1:1,μιλαμε για 1Τ παντα,με 2Τ εχω παει και 260 με TCCC μνημες.

Υπαρχει περιπτωση ο ενας πυρηνας να βρισκει τοιχο πιο χαμηλα απο τον αλλον,η να θελει παρπαναω ρευμα να δουλεψει μαζι με τον αλλον σε καποια συχνοτητα.

Βαλε διαιρετη παντως,δε χανεις και πολλα,και θα σου επιτρεχει να πας λιγο παραπανω.

Ο MPMW συμπεριφερθηκε μαλλον λιγο καλυτερα αλλα οχι αρκετα ωστε να ξεφυγω απο το 225 ΗΤΤ. (2500 MHz, 1.4v, 1:1) Εχω καταφερει να εχω 225 ΗΤΤ με 1Τ, 3-3-3-8, και τις περισσοτερες αλλες ρυθμισεις της RAM σε πολυ υψηλες τιμες.

Σε 2600 ΜΗz με διαιρετες (166) και χαμηλωμενες τιμες RAM (2T, 3-4-4-8 κλπ) απλα ο ΜPMW καταφερε να παιξει καποια ωρα περισσοτερο πρωτου κολλησει και αυτος (freeze πανω στο CPU test των 3DMark)

.

async εννοειται παντα

το volt mod δεν το εκανα ακομα, δεν εχω κολητηρι ... οποτε, 1.4 max

Oταν κανεις το Mod τοτε δοκιμασε.Προς το παρον μεινε κοντα στα 2500 μεχρι να το κανεις για να δωσεις ρευμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.