Strategos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2007 Ρε παιδεία προσπαθούσα να τραβήξω κάτι σκοτινες photo να φτιάξω κατι desktop και συνεχεια εβλεπα κατι τελιτσες σαν κολιμένα Pixels σε συγκεκριμένα σημεια οτι photo και να εβγαζα σκοτηνή, μετα λεω ας καθαρίσω απο πανω το τζάμι του φακού τον καθαρίζω παλι τπτ, και μετα ειδα οτι υπάρχουν κοκοι σκονης ανάμεσα στον τζαμι του φακού και τον φακό οποτε καθαρίζουν αυτα σε ενα τοπικο φωτογραφείο αν την πάω;Έχω την nikon coolpix P1.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Αν έχουν έστω και στοιχειώδη εμπειρία από ψηφιακές μπορούν να την ανοίξουν και να την καθαρίσουν. Αν δεν ήταν compact θα σου έλεγα να το κάνεις μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάρτιος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 παντως αν ξεκουμπώσει το πρώτο κομμάτι του φακού φαινετε να ειναι 1 λεπτο υπόθεση με πεπιεσμένο αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Δεν ειναι κατι δυσκολο να γινει. Καλο ειναι ομως να γινει με πεπιεσμενο αερα και οχι με μεγαλη πιεση γιατι υπαρχει πιθανοτητα να μετακινηθει το κρυσταλλο και να υπαρχει θολουρα. Το ιδιο συμβαινει και με τα κυαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 RAM Σεπτέμβριος 2006 αν μπορείς να το βρεις. Έχει ένα εκτενές άρθρο για καθαρισμό αισθητήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 ΟΧΙ πεπιεσμένος αέρας. Θέλεις αναρρόφηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάρτιος 3, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 μωρέ στο φωτογραφείο να την πάω την δευτέρα δεν με νοιάζει το κόστος το θέμα είναι θα ξέρουν και θα την κάνουν καλα; ή θα μου πουν πάλι να πάει Αθήνα στην nikon.btw:Μένω Μυτιλήνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάρτιος 3, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 ΟΧΙ πεπιεσμένος αέρας. Θέλεις αναρρόφηση.εγώ σαν παράδειγμα το είπα γιατί φαινετε η σκόνη και φαίνεται πολύ απλό αν ξεκούμπωνε ο φακός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 3, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 ΟΧΙ πεπιεσμένος αέρας. Θέλεις αναρρόφηση.Λογω μεγεθους ειναι δυσκολο να βρεθει κατι για να ρουφηξει.Το αρθρο στο ραμ λεει μηπως και για καμερες (γιατι εκει δεν τα εχω καταφερει)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 3, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Με το πεπιεσμένο απλά θα μετακινήσεις την σκόνη κάπου αλλού μέσα στην μηχανή ή στην χειρότερη περίπτωση θα γρατσουνίσεις τον αισθητήρα (έχουν μέσα μικρά σωματίδια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.