Jump to content

Συζήτηση για τον Λάμπη

Tsunami

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

Έλα τώρα, μην αρχίσουμε ν' αρπαζόμαστε.

Προφανώς ήταν υπερβολή

Δεν αρπάζομαι, η απορία μου είναι στην αδυναμία ορισμένων να καταλάβουν ότι για εμάς(όπως και για όλα τα μέλη) το lab είναι χόμπι. Και σαν χόμπι, έρχεται σε 2η μοίρα όσο αφορά την διαχείριση του χρόνου και της προσωπικής μας ζωής. Δεν είναι βιοποριστική εργασία.

Αρχική απάντηση από RootX

Αυτό το να αναλύεις λίγο παραπάνω? sorry δλδ, θα σταματήσω τα 12ώρα που δουλεύω εδώ και μήνες, για να σου σερβίρω φιλέτο.

Έλεος man.

A la creme παρακαλώ...:p

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 20:47]

Φάνη ας ανοιγες thread να το παρουσίαζες εσύ.... Σημασία δεν έχει να μπέι τοσο πρώτη σελίδα...

Ρε συ Αριστο ειδες τι εγραψα στο ΥΓ? Ηθελα κατι πολυ περιεκτικο..

Αλλα αν θελετε φωτο και λιγα λογια, ευχαριστως το Σαββατο αν δεν παω στο χωριο μου, να σας βγαλω οσες φωτογραφιες θελετε;)

Σαφώς και το καταλαβαίνω και δεν μίλησα για 24/7 προσοχή.Απλά λίγα πράγματάκια παραπάνω.Αν αυτό ειναι τόσο δύσκολο τότε πάω πάσο.Και συγνώμη αν ήμουν υπερβολικός με την παροιμία.Φυσικά και δεν το εννοούσα έτσι.:flower:

Η διοικηση έχει περισσότερες ευθήνες πιστεύω και είναι και σε μεγάλο βαθμο δικια τους ευθήνη για την έληψη review.... Αλλά δεν λέω δεν είναι και οτι πιο εύκολο να γυρνάς απο την δουλειά και να κάθεσε να κάνεις παρουσιάσεις.... Αλλά πρέπει να γίνει... Αν όχι απο τους αντμίνς έστω απο κάποιους moderators που έχουν λιγότερες δουλείες....

Δεν αρπάζομαι, η απορία μου είναι στην αδυναμία ορισμένων να καταλάβουν ότι για εμάς(όπως και για όλα τα μέλη) το lab είναι χόμπι. Και σαν χόμπι, έρχεται σε 2η μοίρα όσο αφορά την διαχείριση του χρόνου και της προσωπικής μας ζωής. Δεν είναι βιοποριστική εργασία.

απλώς, όσο πιο δημοφιλές γίνεται, τόσο αυξάνουν οι απαιτήσεις.....

δεν έχω ιδέα από οικονομικής απόψεως τι ισχύει, αλλά η πλάκα είναι ότι σκεφτόμουν τελευταία κατά πόσον είναι εφικτό ένα ''επαγγελματικό'' βήμα του forum (κάτι πχ σαν το Toms)

ξαναλέω ότι δεν ξέρω τα οικονομικά δεδομένα και προφανώς είναι πολύ υπερβολικό, απλά ήταν μία (τρελή; ) σκέψη που συνέπεσε χρονικά με το thread....

Αρχική απάντηση από aristos87

Η διοικηση έχει περισσότερες ευθήνες πιστεύω και είναι και σε μεγάλο βαθμο δικια τους ευθήνη για την έληψη review.... Αλλά δεν λέω δεν είναι και οτι πιο εύκολο να γυρνάς απο την δουλειά και να κάθεσε να κάνεις παρουσιάσεις.... Αλλά πρέπει να γίνει... Αν όχι απο τους αντμίνς έστω απο κάποιους moderators που έχουν λιγότερες δουλείες....

Δεν είναι μόνο το θέμα του ελέυθερου χρόνου και αν αυτός υπάρχει ή όχι, αλλά είναι και θέμα διαθεσιμότητας προϊόντων και διάθεσή τους από τα εδώ καταστήματα και αντιπροσώπους.

Αν έχεις παρατηρήσει, περισσότερα reviews έχουν γίνει με προϊόντα που στάλθηκαν από έξω, παρά από Ελλάδα. Ούτε είναι εφικτό να κάνεις δοκιμή σε 2 μέρες(ΣΚ) επειδή το κατάστημα ή ο αντιπρόσωπος θέλει το προϊόν τη Δευτέρα στο ράφι.

Και βέβαια δεν είναι λύση η αγορά προϊόντων, αυτό νομίζω είναι κατανοητό από όλους.

Αρχική απάντηση από spc

απλώς, όσο πιο δημοφιλές γίνεται, τόσο αυξάνουν οι απαιτήσεις.....

δεν έχω ιδέα από οικονομικής απόψεως τι ισχύει, αλλά η πλάκα είναι ότι σκεφτόμουν τελευταία κατά πόσον είναι εφικτό ένα ''επαγγελματικό'' βήμα του forum (κάτι πχ σαν το Toms)

ξαναλέω ότι δεν ξέρω τα οικονομικά δεδομένα και προφανώς είναι πολύ υπερβολικό, απλά ήταν μία (τρελή; ) σκέψη που συνέπεσε χρονικά με το thread....

ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ δεν είναι τόσο το οικονομικό θέμα.... Δηλαδή ένα μαγαζί δεν μπορεί να δώσει μια μητρική για review και να έχει και διαφήμιση? Χρόνος χρειάζετε κσι συνενόηση... αλλά όπως είπα είναι δύσκολο διότι όπως λέει και ο rootx δεν είναι επάγκελμα αλλά χόμπυ

Δεν είναι μόνο το θέμα του ελέυθερου χρόνου και αν αυτός υπάρχει ή όχι, αλλά είναι και θέμα διαθεσιμότητας προϊόντων και διάθεσή τους από τα εδώ καταστήματα και αντιπροσώπους.

Αν έχεις παρατηρήσει, περισσότερα reviews έχουν γίνει με προϊόντα που στάλθηκαν από έξω, παρά από Ελλάδα. Ούτε είναι εφικτό να κάνεις δοκιμή σε 2 μέρες(ΣΚ) επειδή το κατάστημα ή ο αντιπρόσωπος θέλει το προϊόν τη Δευτέρα στο ράφι.

Και βέβαια δεν είναι λύση η αγορά προϊόντων, αυτό νομίζω είναι κατανοητό από όλους.

Ναι αυτό σίγουρα.Αλλά πιστεύω οτι όλο και κάποιος θα πάρει κάτι καλό για παρουσίαση που να θέλει να το δώσει.

νομιζω οτι ο Λαμπης ειναι μια χαρα ως εχει...

το να αυξηθουν τα νεα, και οι παρουσιασεις, και να μπει και chat και updated databases

αλλα και casemod hotline που θα ηθελα εγω :innocent: ....

θα χρειαστει εξτρα δουλεια απο προσωπικο το οποιο φανταζομαι οτι εχει το κοστος του...

το κοστος για να καλυφθει απαιτει εσοδα,

τα εσοδα ερχονται αμεσα με διαφημισειςή/και συνδρομες...

ή εμεσα με μεθοδευμενες παρουσιασεις και κριτικες....(ο νοων νοητω)

δεν θα ηθελα λοιπον να δω τιποτα απο τα δυο στο εργαστηρι....

μαρεσει το πιο underground παρειστικο- εξειδικευμενο κλιμα που επικρατει...

αυτο που ομολογω πως με χαλαει λιγο ειναι το ασυστολο off topic posting

δεν ταιριαζει στο φορουμ αυτο νομιζω....

ομολογω οτι κατα καιρους εχω κι εγω ενθαρυνει αυτη τη συμπεριφορα,:o

αλλα

πιστευω οτι εαν εμεις οι ιδιοι αντισταθουμε στον πειρασμο

να απανταμε σε καθε ανουσιο ποστ του καθε αργοσχολου,

μπορει σταδιακα λογω μειωμενης ανταποκρισης να εκλειψουν φαινομενα του τυπου

"23 νεα θεματα απο τα οποια τα 10 ακυρα. τα 5 off topic Και τα δυο black holed"

το φορουμ δεν χαρακτηριζεται απο τους mods & admins αλλα απο τους ιδιους τους χρηστες

του συμφωνα παντα με τους κανονες που θετουν οι παραπανω...

Υ.Γ.και μιας και το πιασαμε το θεμα,

νομιζω οτι το τελευταιο διαστημα ολοι βλεπουμε αποδειξεις της διαθεσης που υπαρχει

με τα Benchmark Databases, tools κτλ.....

λιγο εαν ελεγξουμε εμεις τα ποστς μας και λιγο ακομα προσπαθεια να υπαρξει εκ των ανωθεν,

νομιζω οτι θα ειμαστε υπερκαλυμμενοι....

Κοπρίτη με βρίσκεις σύμφωνω σε πολλά από τα λεγόμενά σου.Όταν μίλησα γαι reviews δεν αναφερόμουν σε απίστευτα πραγματα απλα σε βαικά και ότι έχει ο καθένας δίνει.Όσον αφορά τα οφ τόπικ εκεί είναι το θέμα και εδώ είναι που συμφωνώ και μαζί σου.

Κοπρίτη είσαι πολύ σωστός. Το forum είναι τεχνολογικό παρόλα αυτά το offtopic section είναι αυτό που λέει offtopic. Να περιορίσουμε σύμφωνα με ποιο μέτρο; Μετά θα γίνουμε οι κακοί. Ο αυτοπεριορισμός σε αυτά τα θέματα είναι η καλύτερη λύση. Ή το αγνοείς και το εξαλείφεις ή το ενισχύεις απαντώντας. Σίγουρα - όπως θα έχετε προσέξει - πάντα δίνουμε μία νότα χιούμορ εκεί που μπορούμε και μας παίρνει μερικές φορές ίσως ξεφεύγοντας περισσότερο, αλλά κυρίως θέλω να πιστεύω ότι το τεχνολογικό κομμάτι του forum είναι δυνατό, με πολλές πρωτιές και πολύ υλικό.

Μη ξεχνάτε και τι βάσεις των benchmark που έδωσαν άλλο τόνο στις "κόντρες" σας. Επίσης να πω ότι ετοιμάζεται και case gallery το οποίο θα είναι μέσα στο Σ/Κ online. .

Επειδή ξέρω ότι τα λέτε αυτά με την καλή σας την καρδιά, ας βάλουμε όλοι μαζί ένα χεράκι να το κάνουμε ακόμα καλύτερο το εργαστήρι. Τι λέτε; :)

μα οταν ο καθενας θελει να παρει ενα καινουριο κουτι, μια vga και ενα cpu

και ανοιγει τρια ξεχωριστα threads ενα για το καθενα....

ενω την ιδια ημερα υπαρχει ενεργο thread με το ιδιο ακριβως θεμα...

ειναι λογικο να μην καθομαι ουτε εγω αλλα ουτε και κανενας αλλος να λεει τα ιδια και τα ιδια

ξανα και ξανα...

οποτε βλεπουμε φαινομενα μειωμενης ανταποκρισης....

"κατσε ρε ανθρωπε και δες πρωτα τα υπαρχοντα threads....

καθε μερα πχ βλεπω και απο εναν που θελει να παρει κουτι...

τσουπ! νεο thread!

μα ειναι δυνατον και ορεξη να εχεις να βοηθησεις, να καθεσαι να ξαναγραφεις αυτα που ειπες στον αλλον, το ιδιο πρωινο?

απο εδω και περα θα απανταω μονο με links μου φαινεται....μπορει να ακουγεται κυνικο και ειρωνικο αλλα βαρεθηκα!

στην τελικη με αυτο το τροπο θα μπορει ο καθενας να βρει ενα πληρες και ουσιαστικο thread για cases, για την αμοιρη την MSI6800NX, για το DFI NF4 και παει λεγοντας....

και δεν θα αναλωνεται διαβαζοντας δεκαδες ημιτελη threads με ανουσια πολλες φορες ποστς...

βαλτε και αλλους αδμινιστατορς.

αν το κανετε για χομπι και δε περνετε δεκαρα βαλτε 5-6 ατομα ακομα και τοτε 8α υπαρχει χρονος για ολα.

και οσο μεγαλωνει το φορουμ προσθεστε προσωπικο(αδμιν)

μονο ετσι θα συνεχισει να μεγαλωνει και δε θα μινει στασιμο ή θα πεσει.

ζητηστε απο ενα μαγαζι με πισι να γινει χωριγος με την προιποθεση να σας δινει δανικο hardware για ρεβιου. εσεις θα τον εχετε μονιμη διαφημηση μπροστα μπροστα. και φιλικες τιμες σε χρηστες και τετοια.

στην αναγκη βαλτε για αδμινιστρατορ εναν ιδοκτητη η αντιπρωσωπο μαγαζιου με hardware. ετσι θα εχετε τσαμπα harware για ρεβιου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.