Tsunami Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Έπειτα από συζητήσεις με πολλά παιδιά τα οποία φυσικά δεν μπορώ να κατονομάσω έχουμε οδηγηθεί σε ορισμένα συμπεράσματα.Κατ'αρχάς είπαμε οτι δεν είμαστε αποκλειστικά τεχνολογικό φόρουμ αλλά ρε παιδιά το έχουμε λίγο παρατραβήξει το ζήτημα.Τελευταία έχω την αίσθηση οτι 3 στα 4 νέα θέματα που βλέπω είναι ή ανούσια ή επαναλαμβανόμενα.Οι παρουσιάσεις νέων προιόντων λάμπουν δια της απουσίας τους και τα προιόντα που παρουσιάζονται πολλές φορές δεν είναι στα ενδιαφέροντα της πλειοψηφίας.Ας πούμε τον ελεγκτή RAID ή τα προιόντα της trust.Πιστεύω οτι τα προιόντα που θα πρέπει να γίνονται παρουσιάσεις θα πρέπει να είναι επίκαιρα και να μας αφορούν όλους.Πχ παρουσίαση dfi nf4 sli.Γενικά πιστεύω οτι κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και είμαι σίγουρος οτι δεν θα θέλαμε μια ανάλογη πορεία για τον Λάμπη.Ακόμα θα μπορούσαμε εφόσον πολλοί αλλάζουν συχνά hardware να κάνουν παρουσίαση του εκάστοτε υλικού έτσι ώστε αλλοι που ενδιαφέρονται να έχουν μια reference κριτική.Όπως επίσης εφόσον υπάρχουν οι καλές σχέσεις με καταστήματα και ανθρώπους του χώρου,να δίνονται κάποια πράγματα για reviews.Δεν ξέρω κατα πόσο όλα αυτά είναι εφικτά βέβαια.Απλά πιστεύω οτι θα πρέπει να επικεντρωθούμε λίγο ερισσότερο στην τεχνολογία.Ας πούνε και άλλα παιδιά την γνώμη τους για να δούμε αν υπάρχουν και άλλοι που συμφωνούν με τα λεγόμενά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Καταλαβαίνω τι εννοείς Ωστόσο, το φαινόμενο που περιγράφεις είναι φυσικό επακόλουθο της αύξησης της δημοτικότητας του forum και κατά συνέπεια του αριθμού των χρηστών (η οποία μοιραία αλλάζει τις ισσοροπίες μεταξύ ''ψαγμένων'' και ''νέων'' [τόσο ηλικιακά, με ότι αυτό συνεπάγεται, όσο και γενικά στο χώρο]) Αναφορικά με τις παρουσιάσεις, θα συμφωνούσα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να υλοποιηθεί καθώς τίθεται θέμα χρόνου και κόστους (ειδικά όταν οι αρμόδιοι παίζουν απ' το πρωί ως το βράδυ lineage2 ) Τα υπόλοιπα είναι θέμα διάθεσης όλων των μελών. Γενικά πιστεύω ότι το forum είναι σε άνοδο και ίσως αυτός είναι ο λόγος της ανησυχίας σου (με την καλή έννοια πάντα) Πάντως, κατά την γνώμη μου, από την στιγμή που διατηρείται το καλό κλίμα (της παρέας και του χιούμορ) δεν υφίσταται κίνδυνος ''παρακμής'' (πάντα σε εισαγωγικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο Tsunami.Εχω την εντύπωση οτι το Lab έχει αρχίσει να χάνει το χρώμα του.Αυτό που με είχε τραβήξει στο Lab είναι ότι τα μέλη του έχουν απίστευτες γνώσεις πάνω σε θέματα Hardware.Μάλιστα μου άρεσε σε τέτοιο βαθμό που σταμάτησα τα πολλά περιοδικά για τον απλούστατο λόγο οτι οποιδήποτε αξιόλογο Hardware υπάρχει στην αγορά κάποιο σχόλιο θα γίνει στο Lab.Μάλιστα το γεγονός οτι υπάρχουν και αρκετά άτομα εδω μέσα που τα PC είναι η δουλειά τους όπως είναι και σε έμενα με έκανε να έχω μεγάλη λαχτάρα να επιστρέψω σπίτι για να διαβάσω Lab.Για να μήν μακρύγορω το θέμα είναι οτι το αγαπητό μας εργαστήρι έχει αρχίσει να χάνει το χρώμα του και μου θυμίζει ένα άλλο Forum που κάποτε ήταν πραγματικά καλό άλλα όχι πιάY. Γ Πάντα φιλικά και μεγάλη εκτίμηση σε όλους τους χρήστες του Board Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 και εγω συμφωνω και προτεινω τη δημιουργια chat room. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από netcrawlerΓια να μήν μακρύγορω το θέμα είναι οτι το αγαπητό μας εργαστήρι έχει αρχίσει να χάνει το χρώμα του και μου θυμίζει ένα άλλο Forum που κάποτε ήταν πραγματικά καλό άλλα όχι πιά Πιστεύω ότι η βασική διαφορά είναι:Αρχική απάντηση από spcΠάντως, κατά την γνώμη μου, από την στιγμή που διατηρείται το καλό κλίμα (της παρέας και του χιούμορ) δεν υφίσταται κίνδυνος ''παρακμής'' (πάντα σε εισαγωγικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Συμφωνω με τους απο πανω...Κ εγω θα ηθελα να κανω ενα super review για το iPOD photo 40gb μου αλλα οταν ειδα τα αλλα reviews, κολλησα επειδη δεν ειχα σκεφτει τι κ πως να το γραψω...Οποτε αν θελουν οι αρμοδιοι του Λαμπη ευχαριστως να τους το δωσω να γραψουν οσα review θελουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 μήπως κάποιοι θέλουν μασημένη τροφή? πιο ανησυχητικό θεωρώ που τα user reviews στο αντίστοιχο section είναι ελάχιστα (με τόοοοσα μέλη) παρά που μια χούφτα ανθρώπων κάνει όσα reviews προλαβαίνει και που μπορεί να μην προλαβαίνει όσα θα θέλαμε... τώρα περί χρώματος, εγώ μπλε το βλέπω ακόμα... μάλλον κάποια μάτια ίσως άλλαξαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Voudasτώρα περί χρώματος, εγώ μπλε το βλέπω ακόμα... μάλλον κάποια μάτια ίσως άλλαξαν Εσύ φταις γι' αυτό! Μας ζάλισες με τα paintball σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εγω βλεπω οτι το κους κους τραβαει πιο πολυ τους χρηστες του φορουμ απο οτι διαφορα τεχνικα θεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka εγω βλεπω οτι το κους κους τραβαει πιο πολυ τους χρηστες του φορουμ απο οτι διαφορα τεχνικα θεματα δεν είναι αναγκαστικά κακό αυτό.....πιο πολύ για εμένα, μετράει η έννοια της παρέας παρά η απόλυτη προσήλωση στο όποιο βασικό θέμα του εκάστοτε forum (γνώμη μου πάντα....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Με την ένοια review δεν ενωείτε απόλυτα αυτό που έγινε με τις trust τις κάμερες... Αλλά και περισσότερες παρουσιάσεις ενώς προιόντος φωτος γνώμες και εντυπώσεις σε thread ότι έκανε πρόσφατα ο ea6kga με την MSI nf4 του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 :OT: :OT: Τη βρήκα , τη βρήκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami Έπειτα από συζητήσεις με πολλά παιδιά τα οποία φυσικά δεν μπορώ να κατονομάσω έχουμε οδηγηθεί σε ορισμένα συμπεράσματα. Είστε ολόκληρη κλίκα δηλαδή ε? : Εγώ έχω να πω ότι για πολλά χρόνια ενημερωνόμουν από καθημερινά από τα newsgroups για όσους από εδώ τα ξέρετε και έχετε χρησιμοποιήσει. Πολύ καλή ενημέρωση, στην αρχή μεν χάος, αλλά έχει πια φτιάξει αρκετά. Το Thelab.gr είναι το πρώτο forum στο οποίο καταδέχτηκα να γραφτώ και να συμμετάσχω ενεργά στον αγώνα για ταχεία ενημέρωση, άκρως απαραίτητη στον τομέα μας. Εκτός αυτών καλό είναι να σκεφτούμε ότι ένα forum αποτελείται από διάφορους χρήστες-προσωπικότητες, όλοι έχουν την δικιά τους και έτσι και το forum γίνεται πολυποίκιλο. Ας μη γίνει κι εδώ η κατάσταση που συνάντησα στα newsgroups. Δηλαδή, 10 περίπου άτομα να καταδυναστεύουν στα posts κατακρίνοντας τον καθένα και σε πολλές περιπτώσεις να γίνονται οι συζητήσεις μη αποτελεσματικές. Γνώμη μου πάντα και ελπίζω να μην βγήκα off topic. Απλά εκτιμώ ότι το forum βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Όσο για τα reviews, καλό θα είναι όλοι να βάζουμε το λιθαράκι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas μήπως κάποιοι θέλουν μασημένη τροφή? πιο ανησυχητικό θεωρώ που τα user reviews στο αντίστοιχο section είναι ελάχιστα (με τόοοοσα μέλη) παρά που μια χούφτα ανθρώπων κάνει όσα reviews προλαβαίνει και που μπορεί να μην προλαβαίνει όσα θα θέλαμε... τώρα περί χρώματος, εγώ μπλε το βλέπω ακόμα... μάλλον κάποια μάτια ίσως άλλαξαν Κωστα εγω τη πρωτοχρονια πηρα το iPOD photo 40GB... Και μιας κ ειναι αρκετα ακριβο κ ειναι λιγακι δυσκολο να υπαρξει review ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ εστειλα πμ σε εναν απο τους admins με ενα τεραστιο κατεβατο, σχετικα με το τι να προσεξω κλπ κλπ ωστε να κανω ενα πολυ καλο ή οσο καλο μπορουσα review για το thelab... Ε τσαμπα το κατεβατο που εγραψα, και ο χρονος που περιμενα...δεν μου απαντησαν... Οποτε για να μη καθομαι κ σκαω εγω, αν θελετε να σας δωσω το Ipod Photo να κανετε ενα review εσεις, οσο καλο νομιζετε... ΥΓ:Δεν ηθελα να κανω μια παρουσιαση απλη με φωτο...θα ηθελα κατι πολυ περιεκτικοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 3, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Δεν νομίζω να θέλουμε μασημένη τροφή Βούδα.Απλά περιμένουμε κάποια πράγματα παραπάνω.Εξάλλου δεν έχουμε όλα τα παιδιά εδω την ίδια εμπειρία από hardware έτσι ώστε να ξιολογήσουμε μια μητρική ή κάτι παρόμοιο.Και φυσικά δέχομαι οτι η δημοτικότητα του Λάμπη έχει αυξηθεί ,αλλά έχει αυξηθεί ακριβώς λόγω του υψηλού επιπέδου του.Οι περισσότεροι χρήστες απαιτούν και υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη προσοχή.Το φτηνό κρέας ούτε τα σκυλιά δεν το τρώνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 3, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Φάνη ας ανοιγες thread να το παρουσίαζες εσύ.... Σημασία δεν έχει να μπέι τοσο πρώτη σελίδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc δεν είναι αναγκαστικά κακό αυτό..... πιο πολύ για εμένα, μετράει η έννοια της παρέας παρά η απόλυτη προσήλωση στο όποιο βασικό θέμα του εκάστοτε forum (γνώμη μου πάντα....) σαφεστατα δεν ειναι κακο απλα υπογραμισα ενα φαινομενο που ειναι εντονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami.Οι περισσότεροι χρήστες απαιτούν και υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη προσοχή.Το φτηνό κρέας ούτε τα σκυλιά δεν το τρώνε Αυτό το να αναλύεις λίγο παραπάνω? sorry δλδ, θα σταματήσω τα 12ώρα που δουλεύω εδώ και μήνες, για να σου σερβίρω φιλέτο.Έλεος man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Αυτό το να αναλύεις λίγο παραπάνω? sorry δλδ, θα σταματήσω τα 12ώρα που δουλεύω στο lineage εδώ και μήνες, για να σου σερβίρω φιλέτο. Έλεος man. Έλα τώρα, μην αρχίσουμε ν' αρπαζόμαστε. Προφανώς ήταν υπερβολή Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Καλά θα ήταν 12ώρα στο lineage αλλά δεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.