Jump to content

seasonic + silverstone προβλημα

didimas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγορασα το s12 430w,πολυ καλο και αθορυβο, με σκοπο να το εγκαταστησω στο

silverstone lc20m (αυτο με το πανελακι και το κοντρολ). Οταν συνδεω το κεντρικο του ρευματος στη μητρικη ολα καλα. Οταν ομως παρεμβαλεται ο ανταπτορας του κουτιου, απ΄τον οποιο βγαινουν δυο καλωδιακια που δινουν ρευμα στο vdf πανελακι. τοτε το ρευμα, απ'οτι φαινετε στο ανεμηστηρα του επεξεργαστη, ανοιγει και κλεινει καθε δευτερολεπτο, και δεν δουλευει τιποτα.

θα μπορουσα να επιλεξω την πρωτη λυση αλλα ετσι δεν εχω πανελ και κοντρολ

που τα χρειαζομαι πολυ. η μητρικη ειναι asus p4p800 και πανω τρεχει ενας π4 στα 2.6. τι μπορει να συμβαινει.

εχω σκεφτει κι εγω αυτο απλα προσπαθω να βρω μια λυση που δεν θα καταληξει στο "κυριε φταιει το τροφοδοτικο που δεν το πουλαμε εμεις" και θα εχουν και δικιο.εν το μεταξυ θα εχω χασει αρκετη ωρα σε μετακινησεις. αν καποιος εχει κατι κατα νου παρακαλω να βοηθησει

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου,ειναι θεμα συνδεσμολογιας..κατι κανεις λαθος..

διαβασε προσεκτικα το manual του silverstone και ριξε και μια ματια σε αυτο το αρθρο για το πως ακριβως θα συνδεσεις το 24-pin και τα τεσσερα 3-pins,μηπως καπου κανεις λαθος..

http://www.short-media.com/articles/silverstone_lc20m_case_review

κραταω την ιδια συνδεσμολογια που ειχα και στο antec που δουλευε, με προβληματα αλλα δουλευε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.