nnannos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Παιδια αν εχει καποιος αυτο το mobo ή ξερει ή του εχει συμβει κατι παρομοιο θελω να μου πει αν ειναι φυσιολογικο ή κατι εχει καει στο mobo, το προβλημα που εχω είναι στον ήχο: απ'το volume control των XP SP2 PROF οταν ανεβωκατεβαζω τον ηχο του cd player (ή tou master volume) κανει θορυβο σαν απο χαλασμενο ποτενσιομετρο, επισης οταν κανω mute ή unmute στο cd player κανει εντονο θορυβο στο woofer, οταν το cd player ειναι mute ο θορυβος απ'το master volume εξαφανιζεται. Το mobo εχει 2 συνδεσεις εσωτερικα cd-in kai aux in τι διαφορα εχουν? στο aux aw poyme den akoygetai θορυβος οταν ανεβοκατεβαζω τη φωνη(ασυνδετα τα καλωδια και στα 2). Λετε να χει καει κατι απ'το μβ ή ειναι καποιο bug που δεν ειχα παρατηρήσει???
deadlock7 Μάρτιος 4, 2007 #2 Μάρτιος 4, 2007 Κάτι πρέπει να έχεις συνδέσει και κάνει αυτόν τον θόρυβο.Αν δε χρειάζεσαι το cd player απλά απενεργοποίησε τον ήχο.Κάτι ανάλογο γινόταν σ'εμένα παλιότερα με win98 και μια tuner..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.